Τα social media πλέον κυριαρχούν στην καθημερινότητά μας και τραβούν την προσοχή μας για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι για να πούμε την άποψή μας ή να επιλέξουμε ποια φωτογραφία μας αρέσει στο Instagram.

Κάπως έτσι, η συγκεκριμένη είδηση έχει να κάνει με ένα αυγό. Ένα αυγό που για κάποιον ανεξήγητο λόγο έγινε πολύ διάσημο στο Instagram. Για την ακρίβεια, μέσα σε μία εβδομάδα, η παρακάτω φωτογραφία ενός απλού αυγού έφτασε τα 21 εκατ. likes και έγινε η πιο δημοφιλής στο Instagram, αρπάζοντας τον τίτλο από τη φωτογραφία της Kylie Jenner με το μωρό της, η οποία βρίσκεται πλέον στη 2η θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Όλα ξεκίνησαν στις 5 Ιανουαρίου, όταν δημιουργήθηκε ένας νέος λογαριασμός με την ονομασία “world_record_egg”. Σκοπός, σύμφωνα με το μήνυμα στη βιογραφία του χρήστη, ήταν να γίνει το πιο δημοφιλές post στο Instagram. Οι χρήστες του Instagram τρελάθηκαν και το αυγό έφτασε από τα 9 εκατ. στα 18 μέσα σε 10 μόλις ώρες, ενώ η φωτογραφία έχει και περίπου 1 εκατ. σχόλια.

Για όσους ενδιαφέρονται για περαιτέρω πληροφορίες, το όνομα του αυγού (ναι, έχει και όνομα) είναι Eugene και της μητέρας-κότας, Henrietta. Είναι βρεττανικής καταγωγής…

Και κάπως έτσι, μπορούμε να κάνουμε μια ενδοσκόπηση για τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα social media.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης