H ημέρα των μεγάλων προσφορών, η Black Friday, έρχεται φέτος για τρίτη χρονιά στην Ελλάδα και μαζί της φέρνει σημαντικές εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Στην Ελλάδα βλέπουμε ότι το ξενόφερτο έθιμο ξεκίνησε κάπως διαφορετικά, τόσο με την αναγωγή της Black Friday σε… Black Week, καθώς η περίοδος των εκπτώσεων δεν περιορίζεται σε μία μόνο ημέρα, αλλά επεκτείνεται με μια συμπληρωματική περίοδο αγορών, τη Cyber Week.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Cyber Week έχει τις βάσεις της στην Cyber Monday, που εμφανίστηκε πριν αρκετά χρόνια στις ΗΠΑ. Είναι η Δευτέρα μετά την Black Friday και αφιερώνεται στις ηλεκτρονικές αγορές, αφού τα διαδικτυακά καταστήματα συνηθίζουν να φέρνουν τις προσφορές της Black Friday σε ηλεκτρονικό περιβάλλον. Και πάλι στη χώρα μας, αυτός ο θεσμός γίνεται εβδομαδιαίος και κάπως έτσι γεννήθηκε η Cyber Week.

Την εβδομάδα λοιπόν που ξεκινά στις 26 Νοεμβρίου 2018 θα έχετε την ευκαιρία να “οργώσετε” το διαδίκτυο για να βρείτε τις μοναδικές προσφορές για τα προϊόντα και υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν. Γι’ αυτό θα πρέπει να είστε καλά και σωστά προετοιμασμένοι.

Η προετοιμασία είναι η λέξη-κλειδί των επιτυχημένων αγορών. Όσο καλύτερα προετοιμασμένοι είστε, τόσο καλύτερες επενδύσεις θα κάνετε. Για αρχή, ετοιμάστε μια λίστα με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να ξέρετε τι ψάχνετε, για να προβείτε στις πιο συμφέρουσες αγορές. Φυσικά, θα πρέπει να μην χάσετε χρόνο και να αρχίσετε εγκαίρως το ψάξιμο για αυτά που χρειάζεστε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είτε έχετε ανάγκη κάποιο προϊόν ή υπηρεσία, όταν δείτε την κατάλληλη προσφορά που αφορά σε αυτά, τότε θα σας κάνει το “κλικ”. Εκεί ακριβώς πρέπει να εστιάσετε και να την αρπάξετε.

Προσφορές όπως το 50% στην ασφάλεια αυτοκινήτου ή του σπιτιού σας είναι ακριβώς αυτό ψάχνετε και η Anytime σας το χαρίζει. Η Anytime της INTERAMERICAN από τις 26 Νοεμβρίου και για τη διάρκεια της Cyber Week σας δίνει τη δυνατότητα να ασφαλίσετε το αυτοκίνητο ή την κατοικία σας με έκπτωση μέχρι και 50%.

Με πολύ απλό τρόπο online ή τηλεφωνικά, η διαδικασία είναι πολύ σύντομη, ενώ μπορείτε και τώρα να μπείτε στο site της Anytime για να δείτε τα βήματα, που χρειάζονται. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα παραπάνω από τη συνηθισμένη διαδικασία.

Τα προγράμματα του αυτοκινήτου είναι τρία, αναλόγως του επιπέδου των καλύψεων, ενώ και με τα τρία μπορείτε να επωφεληθείτε της προσφοράς. Μάλιστα σας δίνεται η ευκαιρία να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας με μηνιαίες άτοκες δόσεις.

Αντίστοιχα, για την ασφάλιση της κατοικίας σας μπορείτε να βρείτε και πάλι τρία προγράμματα, ανάλογα με τις ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας κάλυψη κτιρίου αλλά και περιεχομένου.

Μπείτε τώρα στo Anytime.gr για να δείτε πόσο απλά και εύκολα μπορείτε να ασφαλίσετε online το αυτοκίνητο ή την κατοικία σας και επωφεληθείτε των προσφορών από τις 26 Νοεμβρίου με εκπτώσεις έως και 50% στα προγράμματα ασφάλισης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης