Γνωρίζουμε ότι το να γράφεις μηνύματα στο κινητό ενώ οδηγείς μπορεί να αποδειχθεί άκρως επικίνδυνο για σένα και τους γύρω σου, ενώ ο νόμος προβλέπει τσουχτερά πρόστιμα. Τι γίνεται όμως αν κάνεις texting ενώ βρίσκεσαι καθισμένος σε μια αίθουσα κινηματογράφου;

Φυσικά αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει στους γύρω σου και μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες, όπως μια 35ρονη από τις ΗΠΑ που δέχτηκε μήνυση επειδή έστελνε μηνύματα κατά τη διάρκεια του «Guardians of the Galaxy 2».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 37χρονος Brandon Vezmar, γνώρισε την 35χρονη μέσω dating app και αποφάσισαν για πρώτο ραντεβού να πάνε σινεμά. Ωστόσο, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος στην μήνυση που κατέθεσε, εκείνη δεν σταμάτησε να στέλνει μηνύματα. Για την ακρίβεια, ανέφερε ότι μέσα σε διάστημα 15 λεπτών άνοιξε το κινητό της 10-20 φορές.

Της ζήτησε να σταματήσει, αλλά εκείνη δεν το έκανε και στη συνέχεια της πρότεινε να πάει έξω να συνεχίσει, όπως και έκανε. Ωστόσο (όπως ήταν φυσικό) δεν γύρισε πίσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό τον εξόργισε, ενώ οι περισσότεροι δεν θα έδιναν συνέχεια, ο Vezmar όχι μόνο έδωσε, αλλά κατέθεσε μήνυση. Ο λόγος είναι η τιμή του εισιτηρίου που του κόστισε 17.31 δολάρια. Η γυναίκα απάντησε ότι έστειλε μόνο δυο ή τρεις φορές επειδή η καλύτερή της φίλη τσακωνόταν με τον φίλο της και ότι το κινητό ήταν στο αθόρυβο, χωρίς να ενοχλεί κανέναν.

Ο Vezmar της ζήτησε να του δώσει τα χρήματα για το εισιτήριο πίσω, αλλά εκείνη αρνήθηκε. Η ίδια κατέθεσε αίτηση για προστασία της μικρής της αδερφής, την οποία απευθύνθηκε ο 37χρονος για να ζητήσει τα 17.31 δολάρια.

Τέλος, στην μήνυση ο Vezmar ισχυρίζεται ότι το texting κατά τη διάρκεια της ταινίας αποτελεί παραβίαση του κανονισμού του σινεμά. Η γυναίκα κατηγορείται ότι επηρέασε την εμπειρία θέασης του Vezmar και άλλων θεατών.

Πηγή: Techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης