Στοχεύοντας στη δημιουργία ενός πιο πράσινου μέλλοντος, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ενθαρρύνει τους πολίτες να αντικαταστήσουν τις παλιές ηλεκτρικές συσκευές τους με νέες, πιο μοντέρνες και φιλικές για τον πλανήτη, μέσω του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή».

Στην προσπάθεια αυτή συμβάλλουν επίσης μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων που ασχολούνται με αυτόν τον κλάδο προϊόντων στην Ελλάδα. Για αυτό, από τη λίστα των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων δεν θα μπορούσε να λείπει το Πλαίσιο, το οποίο στηρίζει ακατάπαυστα τους πελάτες του και τις ανάγκες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»

Η εν λόγω πρωτοβουλία καλύπτει συγκεκριμένες κατηγορίες συσκευών: τα ψυγεία, τους καταψύκτες και τα κλιματιστικά. Εάν είστε δικαιούχος του προγράμματος μπορείτε να αποσύρετε την παλιά σας συσκευή και ως αντάλλαγμα να λάβετε μια επιδότηση μεγέθους από 30% έως 50% για την αγορά νέας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ανανεώσετε τον αγαπημένο σας χώρο, να πάρετε εκείνο το ψυγείο που θέλατε εδώ και καιρό και να εγκαταστήσετε ένα κλιματιστικό που θα σας βοηθήσει να προστατευτείτε από τον καύσωνα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αργότερα θα έρθετε αντιμέτωποι με εφιαλτικά «φουσκωμένους» λογαριασμούς ρεύματος.

Κάντε μια όμορφη και κερδοφόρα αλλαγή με το Πλαίσιο

Το Πλαίσιο αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή για αγορές, προσφέροντας όχι μόνο εξαιρετική εξυπηρέτηση αλλά και μια τεράστια γκάμα προϊόντων σε προσιτές τιμές. Για ακόμα μια φορά λοιπόν, θα μπορέσετε να στηριχθείτε στους ειδικούς για να βρείτε το ιδανικό ψυγείο, τον κατάλληλο καταψύκτη και το κλιματιστικό που θα καλύψει τις ανάγκες σας, καθώς εκεί θα βρείτε όλα τα κορυφαία brands.

Αν πάλι δεν είστε σίγουροι ποια ηλεκτρική συσκευή είναι η σωστή για εσάς και το σπίτι σας, τότε μην διστάσετε να ζητήσετε τη γνώμη ενός εξειδικευμένου συνεργάτη, είτε με ένα τηλέφωνο στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης για το πρόγραμμα (210-2895000), είτε επισκεπτόμενοι ένα κατάστημα. Η εξοικονόμηση ενέργειας και κατ’ επέκταση η μείωση του μηνιαίου λογαριασμού ρεύματος, είναι ο βασικός στόχος αυτής της πρωτοβουλίας και κάτι που το Πλαίσιο λαμβάνει σοβαρά υπόψη πριν από εσάς, για εσάς.

Εκτός από την επιδότηση που προβλέπεται από το «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή», το Πλαίσιο σας προσφέρει και μια επιπλέον διευκόλυνση, μέσω του προγράμματος δόσεων Μήνα-Μήνα, το οποίο σας επιτρέπει να εξοφλήσετε τη νέα σας συσκευή σταδιακά, χωρίς πιστωτική κάρτα, ακόμα και με 10€ τον μήνα. Παράλληλα, για όλο τον Αύγουστο σας χαρίζει τους τόκους με αγορές οικιακών συσκευών αξίας άνω των 200€. Χάρις στην άμεση διαθεσιμότητα που υπάρχει, ό,τι και να παραγγείλετε θα φτάσει στο σπίτι σας γρήγορα και με τη σιγουριά της πλήρης τεχνικής υποστήριξης του Πλαισίου, ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

Εάν είστε δικαιούχος του Προγράμματος, μπορείτε μέσα σε 24 ώρες και με εγκατάσταση από το δίκτυο συνεργατών του Πλαισίου, το οποίο στέκεται δίπλα σας πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την αγορά σας, να αντικαταστήσετε τις ενεργοβόρες, παλιές συσκευές σας, ενισχύοντας παράλληλα την παγκόσμια προσπάθεια για ένα πιο πράσινο και βιώσιμο μέλλον για όλους!

Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα Πλαίσιο σε όλη την Ελλάδα, συζητήστε με τους ειδικούς για τις συσκευές που σας ενδιαφέρουν και ζήστε την απόλυτη αγοραστική εμπειρία!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης