Πολλές συσκευές διαθέτουν πιστοποίηση για προστασία από νερό, σκόνη, κ.ο.κ. Δεν ξέρουμε όμως πώς κατάφεραν και “επιβίωσαν” τα ακουστικά ενός χρήστη, ο οποίος κατάφερε και… τα κατάπιε, τα έβγαλε και συνέχισαν να δουλεύουν!

Ένας άνδρας από την Ταϊβάν, ο Ben Hsu, έπεσε για ύπνο, καθώς φορούσε τα ασύρματα ακουστικά της Apple και όταν ξύπνησε, συνειδητοποίησε ότι του έλειπε το ένα. Έπειτα χρησιμοποίησε τη λειτουργία εύρεσης, το οποίο προκαλεί την αναπαραγωγή ενός ήχου από το ακουστικό, που βοηθά τον χρήστη να το εντοπίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Hsu άκουσε τον ήχο, αλλά αρχικά δεν μπορούσε να καταλάβει από πού ερχόταν. “Είδα κάτω από την κουβέρτα μου, κοίταξα τριγύρω, αλλά δεν μπορούσα να το βρω. Μετά, συνειδητοποίησα ότι ο ήχος προερχόταν από το στομάχι μου”, αναφέρει ο Hsu, σύμφωνα με την Daily Mail.

Οι νοσηλευτές στο νοσοκομείο, που οδηγήθηκε ο νεαρός, επιβεβαίωσαν ότι το AirPod ήταν στο στομάχι του και βρισκόταν στη διαδικασία της χώνεψης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Ο Hsu ανέφερε ότι βρήκε το AirPod την επόμενη ημέρα, αφού πέρασε από το έντερό του. Αφού το καθάρισε και το άφησε να στεγνώσει, το ακουστικό δούλευε κανονικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Η μπαταρία ήταν ακόμα στο 41%. Ήταν απίστευτο!”, είπε ο Hsu. Μάλιστα, χαρακτήρισε “μαγική” την εμπειρία που είχε με τα AirPods. 

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης