Μια εταιρεία με την ονομασία BioShield Distribution διέθεσε στην αγορά μια συσκευή που ονομάζεται 5GBioShield και υποστηρίζει ότι προστατεύει από τους υποτιθέμενους κινδύνους της τεχνολογίας 5G, μέσω… “κβαντικής” τεχνολογίας!
 

Η τιμή της συσκευής είναι 315 ευρώ και μάλιστα η εταιρεία για την προώθησή της χρησιμοποίησε την παρακάτω απίστευτη περιγραφή:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Ένα USB που παρέχει προστασία σε εσάς και την οικογένειά σας χάρη σε έναν φορετό ολογραφικό νανο-στρωματικό καταλύτη, που μπορεί να φορεθεί ή να τοποθετηθεί δίπλα σε ένα κινητό ή άλλη συσκευή που εκπέμπει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία”.
 

Παρακάτω αναφέρονται αρκετές φανταστικές έννοιες, όπως “ηλεκτρική ομίχλη”, “καθορισμός αρμονίας συχνοτήτων” και άλλα πολλά.
 

Οι επιτήδειοι πουλούσαν ένα απλό USB στικ των 128MB ως το εργαλείο που θα “σώσει τον κόσμο από τις επιπτώσεις του 5G”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ερευνητής της Pen Test Partners, Κεν Μονρό, αποφάσισε να ανοίξει τη συσκευή για να δει το εσωτερικό της και φυσικά βρήκε μια απλή πλακέτα ενός βασικού USB στικ με ένα LED φως και τίποτα παραπάνω.
 

Ο επικεφαλής της ομάδας Πρότυπων Συναλλαγών του Λονδίνου, Στέφεν Νάιτ, ανέφερε στο BBC ότι η ομάδα το θεωρεί απάτη και έχουν ήδη κινηθεί νομικά για να κατεβάσουν το site της εταιρείας. “Οι ευάλωτοι πολίτες χρειάζονται προστασία από τέτοιες εμπορικές τακτικές ασυνείδητων”, προσέθεσε. Η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε έπειτα από έρευνα του BBC.

Οι επικεφαλής της εταιρείας BioShield Distribution, η Άννα Γκροτσόβαλσκα και ο Βαλέριο Λαγκέτσα φαίνεται να έχουν αναμειχθεί και σε μια επιχείρηση, που ονομάζεται “Immortalis” και διαθέτει ένα διαιτητικό συμπλήρωμα, που ονομάζεται “Klotho Formula”. Το προϊόν αυτό υποστηρίζουν ότι καταφέρνει “μέσω μιας πρωτότυπης διαδικασίας να επιφέρει σχετική διαστολή στον χρόνο και βιολογική κβαντική εμπλοκή σε επίπεδο DNA”…
 

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης