H Mi Robot Vacuum, η πολυαναμενόμενη ρομποτική σκούπα της Xiaomi, αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο, πώς η τεχνολογία μπορεί να κάνει την καθημερινότητα όλων καλύτερη – πιο εύκολη, πιο ευχάριστη, πιο ξεκούραστη, πιο δημιουργική. Πλέον διαθέσιμη και στην Ελληνική αγορά από την Info Quest Technologies, εξουσιοδοτημένο διανομέα της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο, η νέα έξυπνη σκούπα-ρομπότ ήρθε για να αλλάξει μία συνήθεια ετών, κάνοντας την καθαριότητα παιχνίδι. Η Mi Robot Vacuum σκουπίζει μόνη της, σύμφωνα με τις οδηγίες του χρήστη, ενώ συγχρονίζεται με το Mi Home APP, ώστε να ενεργοποιείται και ελέγχεται πλήρως από απόσταση.

Η νέα σκούπα – ρομπότ είναι σχεδιασμένη για να καθαρίζει όλους τους τύπους δαπέδων. Διαθέτει 12 διαφορετικούς αισθητήρες, για να χαρτογραφεί τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού, ενώ οι 3 επεξεργαστές που ενσωματώνει είναι υπεύθυνοι για την κίνησή της σε πραγματικό χρόνο, τον υπολογισμό της θέσης και τον προσδιορισμό των καλύτερων διαδρομών καθαρισμού. Η σκούπα θα καθαρίσει την επιλεγμένη περιοχή βάσει του χάρτη που έχει σχεδιάσει ο αλγόριθμος SLAM – ο ειδικός αλγόριθμος εντοπισμού και χαρτογράφησης που χρησιμοποιεί τα δεδομένα των αισθητήρων- σχεδιάζοντας τη διαδρομή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αισθητήρας Laser Distance Sensor (LDS) που διαθέτει της επιτρέπει να σκανάρει τον περιβάλλοντα χώρο σε 360 μοίρες, 1800 φορές το λεπτό. Σε συνδυασμό με τον αλγόριθμο SLAM, η σκούπα δημιουργεί έναν χάρτη του δωματίου σε πραγματικό χρόνο, υπολογίζοντας ταυτόχρονα τη βέλτιστη διαδρομή. Επιπλέον, χάρη στον αισθητήρα τοίχου, διατηρεί απόσταση 10 χιλιοστά από τους τοίχους, ώστε η πλευρική βούρτσα να καθαρίσει αποτελεσματικά τις γωνίες.

Βρείτε τη νέα σκούπα ρομπότ Mi Robot Vacuum, πατώντας εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το σκούπισμα, η Mi Robot Vacuum επιστρέφει μόνη της στη βάση φόρτισης και επαναφορτίζεται αυτόματα. Όταν κατά τη διάρκεια του σκουπίσματος η ισχύς της γίνει χαμηλότερη από 20%, επαναφορτίζεται στο 80% και συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε.

Η νέα Mi Robot Vacuum διαθέτει λευκό χρώμα, κομψή εμφάνιση και ενσωματώνει μπαταρία ιόντων λιθίου 5200mAh, που εγγυάται καθαρισμό 2,5 ωρών σε πλήρη φόρτιση. Διατίθεται σε προτεινόμενη λιανική τιμή 399€, και είναι διαθέσιμη στις μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης, επιλεγμένα σημεία πώλησης, καθώς και στο κατάστημα Mi Store στο Golden Hall και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.mistore-greece.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης