Η σειρά Modern της MSI είναι φτιαγμένη για δημιουργούς και επαγγελματίες και ανανεώθηκε με το εντυπωσιακό, ελαφρύ αλλά και ισχυρό νέο Modern 14 με μοναδικούς σύγχρονους και ζωντανούς συνδυασμούς χρωμάτων. Όπως υποδηλώνει το όνομα, παίρνει τη μοντέρνα σειρά σε νέο επίπεδο, με έναν πιο τολμηρό σχεδιασμό, με επιλογές χρωμάτων Beige Mousse, Carbon Grey και Bluestone. Ενσωματώνει τους τελευταίους επεξεργαστές Intel Core™ i7 11ης γενιάς και γραφικά NVIDIA GeForce MX450. Διατίθεται, επίσης, με τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή κινητού AMD Ryzen™ 5000 Series, ο οποίος είναι ο καλύτερος για να καλλιεργήσετε το δημιουργικό σας μυαλό και να δημιουργήσετε υπέροχες στιγμές που ανθίζουν στην καθημερινή ζωή!
 

Σχεδιασμός για να ξεχωρίσει το στυλ σου
Το νέο Modern 14 αποτελεί ένα ξεχωριστό δημιούργημα δεξιοτεχνίας, ενώ οι χρωματικοί τόνοι Beige Mousse, Carbon Grey και Bluestone εστιάζουν σε λεπτές διαβαθμίσεις της απόχρωσης και του τόνου κάθε χρώματος. Ομορφαίνει μια προσωπικότητα που ζει σε μια μοντέρνα καθημερινότητα, με έναν τολμηρό και ελαφρύ σχεδιασμό και μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς με υφή που εκφράζουν τη νεανική δύναμη και μια δροσερή προσωπικότητα. Ταυτόχρονα με τους λεπτούς τόνους και χωρίς επιδεικτική λάμψη, η υφή στο σασί αλουμινίου θα σας εκπλήξει ευχάριστα με την premium αίσθηση που θα σας αφήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Modern 14 είναι το αξεσουάρ που χρειάζονται όλοι όσοι ακολουθούν τα trends για να συμβαδίζουν με το μοντέρνο lifestyle. Κάθε χρώμα έχει μια διαφορετική ιστορία: το Bluestone, συμβολίζει την απεριόριστη ελευθερία, την αστείρευτη δημιουργικότητα και την αξιοπιστία. Σου δίνει τη δυνατότητα να ξεχωρίσεις από το πλήθος και να σκεφτείτε «έξω από το κουτί» εκφράζοντας τη ζωηρή φαντασία σου. Ταυτόχρονα, το Beige Mousse αποτελεί πηγή έμπνευσης για μια ξεχωριστή ροή εργασίας και μπορεί να γίνει η μούσα σου, ξεκλειδώνοντας όλα όσα κρύβεις στη φαντασία σου. Τέλος, το Carbon Grey είναι η ασφαλής επιλογή για όλους τους επαγγελματίες που αναζητούν κάτι απλό και φίνο που να δηλώνει αυτοπεποίθηση.

Εργάσου και παίξε χωρίς άγχος και περιττά βάρη
Εξοπλισμένο με κάρτα γραφικών έως και NVIDIA® GeForce® MX450, το Modern 14 επιταχύνει την αποτελεσματικότητα στην εργασία σου. Τώρα, μπορείτε να περιμένετε έως και 2,5 φορές γρηγορότερη απόδοση σε σχέση με άλλα μοντέλα και καλύτερα γραφικά για ταχύτερη επεξεργασία φωτογραφιών, επεξεργασία βίντεο και ψυχαγωγία. Το Modern 14 ικανοποιεί την ανάγκη σου για φορητότητα με βάρος μόνο 1,3 kg. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας στις 10 ώρες, προσφέρει αδιατάρακτη χρήση εν κινήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μοιράσου τη χαρά της δημιουργικότητας
Το Modern 14 έχει αναπτυχθεί με εργονομικό σχεδιασμό, φιλικό προς τον χρήστη, και διαθέτει πληκτρολόγιο υψωμένο κατά 5 μοίρες για την καλύτερη εμπειρία πληκτρολόγησης ενώ υπόσχεται και καλύτερη ποιότητα ήχου. Το πάνελ 14’ διαθέτει προαιρετικό 100% sRGB με ελάχιστο πλαίσιο και αναστροφή 180 μοιρών, για κοινή χρήση οθόνης, βοηθάει ώστε να μοιράζεστε γρήγορα τις εκπληκτικές σας ιδέες. Το MSI Modern 14 διαθέτει επίσης λειτουργία κοινής χρήσης ήχου Nahimic, η οποία επιτρέπει να μοιράζεστε τον ήχο μέσω 2 ακουστικών Bluetooth ταυτόχρονα.
 

Το MSI Modern 14 βοηθά τους χρήστες να παραμείνουν οργανωμένοι, να κάνουν πολλαπλές εργασίες ενώ παραμένουν δημιουργικοί και να αποτυπώνουν ιδέες χωρίς κόπο, επιτρέποντας στους χρήστες να αφιερώνουν χρόνο σε ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία για αυτούς. Άδραξε τώρα τις υπέροχες στιγμές σου και τόλμησε να ονειρεύεσαι, δείχνοντας τη δημιουργικότητά σου με το Modern 14!

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα της MSI στα ακόλουθα ηλεκτρονικά καταστήματα: Κωτσόβολος (www.kotsovolos.gr), nok-Shop (www.nok-shop.gr) και Msystems (www.msystems.gr).

* Οι προδιαγραφές, οι λειτουργίες και η εμφάνιση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα μοντέλα από χώρα σε χώρα. Όλες οι προδιαγραφές υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης