Η LG Electronics (LG) παρουσίασε το πλέον πρόσφατο εντοιχισμένο French Door ψυγείο της σειράς Signature Kitchen Suite στην έκθεση Kitchen & Bath Industry Show (KBIS) 2022, που πραγματοποιήθηκε στο Ορλάντο της Φλόριντα στις ΗΠΑ. Το French Door ψυγείο πλάτους 48 ιντσών, η πιο πρόσφατη προσθήκη στην κορυφαία σειρά εντοιχισμένων συσκευών κουζίνας της LG, διαθέτει ευελιξία και άνεση χάρη στο μετατρέψιμο συρτάρι, καθώς και κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό, προσφέροντας στυλ και ευκολία στη χρήση.
 

Το μετατρέψιμο συρτάρι του νέου ψυγείου προσφέρει ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών από -21 έως 5 βαθμούς Κελσίου, προσφέροντας πέντε προσαρμοσμένες ρυθμίσεις αποθήκευσης για διαφορετικά είδη και διαφορετικές ανάγκες κάθε χρήστη, όπως ρύθμιση για παγωμένο κρασί, ντελικατέσεν ψυγείου, κρέατα και θαλασσινά, ποτά και καταψύκτη. Τα συρτάρια Lift and Go™ της LG και οι πλήρως ρυθμιζόμενες θήκες στις πόρτες επεκτείνουν περαιτέρω τη χρηστικότητα του προηγμένου ψυγείου, κάνοντας ευκολότερη την πρόσβαση στα τρόφιμα. Τα μεμονωμένα συρτάρια καταψύκτη παρέχουν περισσότερο αξιοποιήσιμο χώρο για τη διατήρηση των κατεψυγμένων τροφίμων σε χαμηλή, σταθερή θερμοκρασία μέχρι την κατανάλωσή τους.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εντοιχισμένο μοντέλο French Door της σειράς Signature Kitchen Suite ενσωματώνει το ευέλικτο ολοκληρωμένο σχεδιασμό Signature Fit™, ο οποίος επιτρέπει διαφορετικές επιλογές στησίματος. Τα συρτάρια του ψυγείου ευθυγραμμίζονται τέλεια με το τυπικό ύψος του πάγκου, διασφαλίζοντας καθαρές, αδιάλειπτες γραμμές που αναβαθμίζουν την κουζίνα. Το εξελιγμένο French Door ψυγείο της LG διατίθεται σε δύο επιλογές: ανοξείδωτο ατσάλι και διαφορετικά πάνελ.

Χάρη στους διπλούς συμπιεστές και το μεταλλικό εσωτερικό του, αυτό το ψυγείο μεγάλης χωρητικότητας παρέχει τις ιδανικές συνθήκες για τη συντήρηση όλων των ειδών τροφίμων. Εκτός από την ελαχιστοποίηση των διακυμάνσεων της θερμοκρασίας για να διατηρούνται τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, το μοντέλο είναι πιστοποιημένο με ENERGY STAR® για την εξοικονόμηση ενέργειας. Επιπλέον, το νέο eco-conscious μοντέλο χρησιμοποιεί ψυκτικό R600A Iso-Butane με χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη (GWP) για μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, χωρίς να μειώνεται η απόδοση.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ένα πλήθος προσεκτικά σχεδιασμένων ενσωματωμένων λειτουργιών, το French Door ψυγείο 48 ιντσών της σειράς Signature Kitchen Suite προσφέρει μια πραγματικά φιλική προς το χρήστη εμπειρία. Μέσω της σύνδεσης με Wi-Fi, οι χρήστες μπορούν εύκολα να διαχειρίζονται και να παρακολουθούν το ψυγείο από όπου και αν βρίσκονται μέσω άλλων έξυπνων συσκευών. Η ευκολία ενισχύεται περαιτέρω με το Dual Ice Maker με Craft Ice™, τον απαλό φωτισμό LED, ένα ενσωματωμένο βρυσάκι νερού με φιλτράρισμα, ευανάγνωστα ψηφιακά χειριστήρια και ειδικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων των Ice Plus και Sabbath Mode.
 

«Το ψυγείο της σειράς Signature Kitchen Suite που παρουσιάστηκε στην έκθεση KBIS διαθέτει τις βραβευμένες καινοτομίες της LG για μέγιστη ευελιξία, εξαιρετική απόδοση και κομψό σχεδιασμό», δήλωσε ο Lyu Jae-cheol, πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company.
 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πλήρες χαρτοφυλάκιο εντοιχισμένων συσκευών κουζίνας της Signature Kitchen Suite, επισκεφθείτε τo www.signaturekitchensuite.com.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης