Δεν είναι τυχαίο που τα smartwatches έχουν μπει στην καθημερινότητά μας ως το πλέον δημοφιλές gadget, υποστηρίζοντας λειτουργίες που μας διευκολύνουν και παρέχουν ουσιαστικές πληροφορίες για τις δραστηριότητές μας. Μας βοηθούν να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη και ταυτόχρονα να προσέχουμε περισσότερο την υγεία μας.
 

Η Huawei, πρωτοπόρος και νο. 1 στον τομέα των wearables, έφερε στην αγορά το πιο πλήρες smartwatch της ως τώρα, το HUAWEI WATCH GT 2 Pro, που συνδυάζει τη μοναδική λειτουργικότητα για την οποία είναι γνωστές οι συσκευές της μαζί με την πολυτέλεια ενός premium ρολογιού. Τεχνολογία και στιλ γίνονται ένα και το WATCH GT 2 Pro ανεβάζει τον πήχη.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο σχεδιασμός του ξεπερνά κάθε άλλο ρολόι της εταιρείας και για πρώτη φορά έχουμε τόσο κομψό αποτέλεσμα, που δίνει έμφαση στο design και την άνεση, ενώ παράλληλα έχουμε ένα ελαφρύ και συμπαγές σχέδιο. Αυτό οφείλεται στην κατασκευή από ζαφείρι με πλαίσιο από τιτάνιο που προσδίδουν ανθεκτικότητα και πολυτέλεια, ενώ η χορταστική AMOLED οθόνη μπορεί να πάρει τη μορφή που θες, με πάνω από 200 προσόψεις για να διαλέξεις. Για πρώτη φορά βλέπουμε επίσης και κεραμική επιφάνεια στην πλάτη, που δίνει τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, ενώ το σχήμα της είναι φιλικό προς το χέρι με λεία επιφάνεια. Με λίγα λόγια, έχουμε ένα κομψοτέχνημα που εξυπηρετεί ταυτόχρονα την καλαισθησία και τη λειτουργικότητα, με χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η χρηστικότητα της συσκευής βασίζεται στις πλούσιες λειτουργίες της που προσφέρουν ό,τι χρειάζεσαι. Με πάνω από 100 διαφορετικά προγράμματα δραστηριοτήτων, δεν θα μείνει κανείς παραπονεμένος. Νέες φωνητικές εντολές μπορούν να σε βοηθήσουν με το πρόγραμμα αρχάριων στο τρέξιμο ή να σε ενημερώνουν αν υπερβείς τα όρια κατά την άθλησή σου σε extreme sports! Το ενσωματωμένο επιταχυνσιόμετρο βοηθά στον εντοπισμό των κινήσεών σου, αναγνωρίζοντας αυτόματα τη δραστηριότητά σου και σε βοηθά να κρατάς στατιστικά για να βελτιώνεσαι συνεχώς. Το ενσωματωμένο GPS θα σε βοηθήσει στην πεζοπορία σου, ενώ η νέα λειτουργία Route Back θα σου δείξει τον δρόμο της επιστροφής, ακόμη κι αν δεν υπάρχει καλό σήμα.

Το WATCH GT 2 Pro όμως δεν σταματά εκεί. Οι λειτουργίες περιλαμβάνουν και όσα θες να ξέρεις για το σώμα σου. Πώς είναι η ποιότητα του ύπνου σου και πώς μπορείς να την βελτιώσεις; Θα στο δείξει η νέα λειτουργία TruSleep 2.0. Η μέτρηση των παλμών και του κορεσμού οξυγόνου στο αίμα επίσης μετρώνται με μεγαλύτερη ακρίβεια από ποτέ, για ακόμα καλύτερη προστασία.

Αν χρειάζεσαι φωνητικές κλήσεις, να ξέρεις ότι με το WATCH GT 2 Pro μπορείς να συνομιλήσεις, αφού ενσωματώνει ηχείο και μικρόφωνο. Το ηχείο φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να ακούσεις τα αγαπημένα σου τραγούδια, καθώς μπορείς να αποθηκεύσεις πάνω από 500 στη συσκευή. Αν βγαίνεις για τρέξιμο και δεν θέλεις να κουβαλάς το κινητό σου, μπορείς να το κάνεις και αυτό, με τη συσκευή να συνδέεται απευθείας στα bluetooth ακουστικά σου. Τα HUAWEI FreeBuds Pro αποτελούν ιδανικό “ταίρι”, με τον εξαιρετικό ήχο τους να συνδυάζεται με την ενεργή ακύρωση θορύβου για να μην σε αποσπά τίποτα. Είτε τα χρησιμοποιείς για κλήσεις, είτε για να σε συνοδεύει η μουσική σου, το αποτέλεσμα είναι κρυστάλλινο.
 

Τέλος, αξιοποιώντας αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης, η αυτονομία του είναι αξεπέραστη, στις 2 εβδομάδες, ενώ με την ασύρματη φόρτιση, δεν χρειάζεσαι καν τη βάση φόρτισης, που θα βρεις στο πακέτο, αφού μπορεί να φορτίσει ακόμα και με το κινητό σου, αν αυτό υποστηρίζει αντίστροφη ασύρματη φόρτιση.

 

 

Για όσους δεν πρόλαβαν τις προπαραγγελίες, μην ανησυχείτε γιατί έως και τέλος Οκτωβρίου η καταπληκτική προσφορά συνεχίζεται, καθώς με κάθε αγορά ενός GT2 Pro, παίρνετε δώρο τα Huawei FreeBuds 3i, ενώ παράλληλα “τρέχει” η προωθητική ενέργεια “Huawei Month”, στο πλαίσιο της οποίας θα βρεις μεγάλες εκπτώσεις σε περισσότερα προϊόντα: AG smartphones (P40 lite, P40 lite e, P Smart S και Y5P), λάπτοπ (MateBook D 14″), τάμπλετ (T3 2+16 LTE) και smartwatches (Watch GT 2 W-Gold, Watch GT 2 M, HUAWEI WATCH GT 2e, HUAWEI WATCH).

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης