Το «Arcane» κάνει πρεμιέρα στο Netflix την Κυριακή 7 Νοεμβρίου

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021, 17:30
Το «Arcane» κάνει πρεμιέρα στο Netflix την Κυριακή 7 Νοεμβρίου

Κάτι λιγότερο από 20 μέρες μάς χωρίζουν από την κυκλοφορία του πρώτου επεισοδίου του «Arcane», καθώς η βασισμένη στο «League of Legends» σειρά κινουμένων σχεδίων θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix τα ξημερώματα της Κυριακής 7 Νοεμβρίου (05:00). Οι ανακοινώσεις δεν σταματούν εδώ, με τη Riot Games να κάνει γνωστό πως η σειρά που περιμένουν πώς και πώς όλοι οι gamers -και όχι μόνο- θα έχει την Παγκόσμια Πρεμιέρα που της αξίζει.

Αν ψάχνετε παρέα για να παρακολουθήσετε το «Arcane», σας έχουμε εξαιρετικά νέα, καθώς, όπως ανακοινώθηκε από τη Riot Games, το πρώτο επεισόδιο της σειράς θα είναι διαθέσιμο για αναμετάδοση στο Twitch. Τι σημαίνει αυτό; Φανς από όλο τον κόσμο θα μπορέσουν να δουν μαζί την πρεμιέρα σε watch parties που θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά στην πλατφόρμα του Twitch. 

Η Riot Games στρώνει κόκκινο χαλί και για σας!

Αν αντέξετε να ξενυχτήσετε για να παρακολουθήσετε ζωντανά την Παγκόσμια Πρεμιέρα, θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε μερικά αποκλειστικά in-game δώρα για το League of Legends! Αυτό, γιατί η Riot Games στρώνει κόκκινο χαλί και διοργανώνει στα κεντρικά γραφεία της στο Λος Άντζελες ένα Global Premiere Event, το οποίο θα μεταδώσουν Streamers και Influencers σε περισσότερες από 30 χώρες. Όσοι δώσουν το «παρών» σε κάποιο από αυτά τα τεράστια watch parties θα πάρουν αποκλειστικά δώρα (με τη μορφή Twitch Drops) για τα παιχνίδια της Riot Games. 

Ακόμα κι αν δεν αντέξετε το ξενύχτι όμως, η Riot Games έχει φροντίσει για σας. Γνωρίζοντας πως το Global Premier Event καθώς και το «Arcane» θα προβληθούν στην Ευρώπη τα ξημερώματα, έχει ήδη οργανώσει αναμετάδοση της πρεμιέρας στο Twitch, στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής (7/11). Και σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρχουν αποκλειστικά δώρα για τους θεατές της.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021, 17:30