Η LG Electronics (LG) ανακοινώνει ότι το TIDAL, η παγκόσμια πλατφόρμα ροής μουσικής και ψυχαγωγίας, είναι πλέον διαθέσιμη στις smart τηλεοράσεις της μέσω του LG Content Store σε περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές παγκοσμίως. Το TIDAL είναι συμβατό με μοντέλα τηλεοράσεων που έχουν κυκλοφορήσει από το 2018 έως το 2021 με webOS 4.0 έως 6.0, δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να απολαύσει μια μοναδική μουσική εμπειρία, παρέχοντας ήχο υψηλής πιστότητας με Dolby Atmos® μέσω του HiFi που διαθέτει η πλατφόρμα, καθώς και εκπληκτικά μουσικά βίντεο υψηλής ευκρίνειας, ταινίες, ντοκιμαντέρ και άλλα.

Το TIDAL παρέχει υψηλής ποιότητας ήχο που μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Το Master Quality Authenticated (MQA) αναπαράγει όλες τις λεπτομέρειες και το δυναμισμό μιας πρωτότυπης εγγραφής, επιτρέποντας στους χρήστες να ακούσουν τα τραγούδια των αγαπημένων τους καλλιτεχνών, ακριβώς όπως τα είχε οραματιστεί ο δημιουργός τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν, επίσης, πάνω από 70 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια όλων των ειδών και 250.000 βίντεο υψηλής ποιότητας – χωρίς διαφημίσεις – καθώς και πλήθος λειτουργιών. Ακόμη, μπορούν να έχουν πρόσβαση σε χιλιάδες λίστες αναπαραγωγής που επιμελήθηκε η έμπειρη συντακτική ομάδα του TIDAL, ειδικοί της μουσικής και δημοσιογράφοι, καθώς και οι ίδιοι οι ερμηνευτές.

Η βελτίωση της μουσικής εμπειρίας έγκειται στη συμβατότητα του TIDAL με το Dolby Atmos. Χρησιμοποιώντας μια από τις πρόσφατες τηλεοράσεις της LG  με δυνατότητα Dolby Atmos ή συνδυάζοντας την τηλεόραση με μια συσκευή αναπαραγωγής ήχου με Dolby Atmos, όπως ένα από τα πιο πρόσφατα ηχεία της LG, οι χρήστες θα βιώσουν μια εμπειρία ακρόασης που ξεπερνά τα συνηθισμένα, και ‘θα έρθουν πιο κοντά’ στην αγαπημένη τους μουσική και τους καλλιτέχνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την κυκλοφορία του TIDAL, οι καταναλωτές θα έχουν πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη τραγουδιών και άλμπουμ που διατίθεται στο Dolby Atmos, περιλαμβάνοντας αξιοσημείωτες επιτυχίες όπως το 7 Rings της Ariana Grande, το After Hours του The Weeknd, το ντουέτο του Shawn Mendes και της Camila Cabello, Señorita και περισσότερες από 50 προσαρμοσμένες λίστες αναπαραγωγής που καλύπτουν μια ποικιλία ειδών.
Η LG είναι ένας από τους πρώτους κατασκευαστές τηλεοράσεων που υποστηρίζουν το Dolby Atmos και δεσμεύεται για την παροχή των πιο ρεαλιστικών και δυναμικών ηχητικών εμπειριών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις LG τηλεοράσεις, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.lg.com/gr/tileoraseis-hxos-eikona.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης