Του Παύλου Κρούστη
 

Με εκρηκτικό πρόγραμμα επιστρέφει το Netflix για τον πρώτο φθινοπωρινό μήνα να κρατήσει συντροφιά στους συνδρομητές του με πλούσιο περιεχόμενο, τόσο σε σειρές, όσο και σε ταινίες.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από πρωτότυπες παραγωγές του Netflix, έχουμε τη σειρά επιστημονικής φαντασίας, Away, με πρωταγωνίστρια τη Hillary Swank, το Ratched, που αποτελεί prequel του “H Φωλιά του Κούκου”, αλλά και την αναπάντεχη επιστροφή του Criminal: UK με τη 2η σεζόν του, ανάμεσα σε άλλες. Τον Σεπτέμβριο δίνεται βάση στις ταινίες απ’ ό,τι φαίνεται με το The Devil All The Time με τους Tom Holland και Robert Pattinson, τo Enola Holmes, στο οποίο βλέπουμε την αδερφή του διάσημου Sherlock Holmes με πρωταγωνιστές την Millie Bobby Brown και τον Henry Cavill, αλλά και το πολύ ενδιαφέρον I’m Thinking of Ending Things, ανάμεσα σε άλλες παραγωγές.
 

Παράλληλα, έχουμε γνωστές αγαπημένες ταινίες που έρχονται τον Σεπτέμβριο: το πολυβραβευμένο animation Spider-Man: Into the Spider-Verse, το The Theory of Everything που απεικονίζει τη ζωή του Stephen Hawking, το βραβευμένο δράμα Atonement, την περιπέτεια San Andreas με τον Dwayne “The Rock” Johnson και πολλές άλλες.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 193 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Σημείωση: Η υπηρεσία ενημερώνει για το πρωτότυπο περιεχόμενο που προσθέτει κάθε μήνα, αλλά δεν υπάρχει πλήρης ενημέρωση για το μη πρωτότυπο περιεχόμενο που προβάλλεται, δηλαδή για τις παραγωγές τρίτων. Αυτά που έχουν ανακοινωθεί από παραγωγές τρίτων είναι τα εξής:

Ταινίες
 

  • Ρέκβιεμ για ένα Όνειρο – 01 Σεπτεμβρίου
  • San Andreas: Επικίνδυνο Ρήγμα – 01 Σεπτεμβρίου
  • 40 Μέρες και 40 Νύχτες – 01 Σεπτεμβρίου
  • Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος – 01 Σεπτεμβρίου
  • Η Θεωρία των Πάντων – 04 Σεπτεμβρίου
  • Φόβος και Παράνοια στο Λας Βέγκας – 04 Σεπτεμβρίου
  • Εξιλέωση – 04 Σεπτεμβρίου
  • Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν – 13 Σεπτεμβρίου
  • Watchmen – 15 Σεπτεμβρίου


 

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX
 

Away (04/09/2020)
Away

 

Η Έμα Γκριν φεύγει για μια επικίνδυνη αποστολή στον Άρη ως επικεφαλής ενός διεθνούς πληρώματος και πρέπει ν’ αφήσει τον άντρα και την έφηβη κόρη της πίσω.

Ο Νεαρός Βαλάντερ (03/09/2020)
Young Wallander

 

Ένα προκλητικό έγκλημα μίσους πυροδοτεί κοινωνική αναταραχή, επιταχύνοντας την προαγωγή του άπειρου μπάτσου Κουρτ Βαλάντερ σε ντετέκτιβ. Βασισμένο στον διάσημο ήρωα.

Δούκισσα (11/09/2020)
The Duchess

 

Η Κάθριν Ράιαν υποδύεται μια ανύπαντρη μητέρα που σκέφτεται ν’ αποκτήσει ακόμα ένα παιδί με τον άσπονδο εχθρό της: τον πατέρα της κόρης της. Κάνουν τα δύο λάθη ένα σωστό;

Ratched (18/09/2020)
Ratched

 

 

Το δραματικό αυτό πρίκουελ του “Στη Φωλιά του Κούκου” έχει κεντρική ηρωίδα την αδελφή Ράτσεντ.

The Home Edit: Ας Οργανωθούμε (09/09/2020)
Get Organized with The Home Edit

 

Οι ειδικές στην οργάνωση Κλία Σίρερ και Τζοάνα Τέπλιν από το βιβλίο “The Home Edit” τα βάζουν με το χάος και αλλάζουν ζωές. Παραγωγή: Ρις Γουίδερσπουν και Μόλι Σιμς.

Στο Περίπου (14/09/2020)
Close Enough

 

Ένα παντρεμένο ζευγάρι αφήνει τα πάρτι των 20ρηδων και μπαίνει στη φάση των 30ρηδων γονιών διατηρώντας όμως την κουλ διάθεσή του. Σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες.

Baby: Σεζόν 3 (16/09/2020)
Baby: Season 3

 

Η Κιάρα και η Λουντοβίκα χτίζουν μια απίθανη φιλία, καθώς αγωνίζονται να βρουν πού ανήκουν και αναζητούν τον έρωτα σε ένα σχολείο μιας ελίτ γειτονιάς της Ρώμης.

Criminal: Ηνωμένο Βασίλειο: Σεζόν 2 (16/09/2020)
Criminal: UK: Season 2

 

Σε ένα ασφυκτικό ανακριτικό δωμάτιο, με τον χρόνο να πιέζει, ερευνητές από το Λονδίνο ανακρίνουν τρεις υπόπτους για φρικτά εγκλήματα. Νέα σεζόν του δράματος καταδίωξης.

Sneakerheads (25/09/2020)
Sneakerheads

 

Μια σειρά με σενάριο για τους συλλέκτες sneaker, τους μεταπωλητές και εκείνους που τα αγοράζουν για να τα πουλήσουν πολύ ακριβότερα.

Εξηγήσεις: Η Δύναμη της Ψήφου (28/09/2020)
Whose Vote Counts, Explained

 

Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ λύνει τους φόβους για τη νοθεία στις εκλογές: δωρητές, εταιρείες, Σώμα Εκλεκτόρων, καταστολή ψηφοφόρων, απάτες στην κάλπη, καταμέτρηση ψήφων.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX
 

Πάντα ο Διάβολος (16/09/2020)
The Devil All The Time

 

 

Θέλοντας απεγνωσμένα να σώσει την ετοιμοθάνατη γυναίκα του, ένας άντρας στρέφεται στην προσευχή και σε πιο ακραία μέτρα. Δράμα με τους Τομ Χόλαντ και Μπιλ Σκάρσγκαρντ.

Σκέφτομαι να Βάλω Τέλος (04/09/2020)
I’m Thinking of Ending Things

 

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, όταν μια γυναίκα που έχει αμφιβολίες για το νέο της αγόρι πηγαίνει μαζί του να γνωρίσει τους γονείς του στο απομακρυσμένο αγρόκτημά τους.

Ενόλα Χολμς (23/09/2020)
Enola Holmes

 

 

 

Μετά την εξαφάνιση της μητέρας της, η Ενόλα Χολμς, αδελφή του Σέρλοκ, ψάχνει να τη βρει και γίνεται μια σούπερ ντετέκτιβ, πολύ καλύτερη από τον διάσημο αδελφό της.

Η Νταντά: Βασίλισσα Δολοφόνος (10/09/2020)
The Babysitter: Killer Queen

 

Δύο χρόνια μετά την εφιαλτική νύχτα του Κόουλ, τον περιμένει άλλος ένας εφιάλτης: το λύκειο. Και οι δαίμονες από το παρελθόν του; Τον κυνηγούν ακόμη.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX
 

Το Κοινωνικό Δίλημμα (09/09/2020)
The Social Dilemma

 

Ειδικοί στην τεχνολογία επισημαίνουν πώς κάποια δημιουργήματά τους είναι ικανά να προκαλέσουν εθισμό και να αποσταθεροποιήσουν τα δημοκρατικά συστήματα.

Challenger: Η Τελευταία Πτήση (16/09/2020)
Challenger: The Final Flight

Το διαστημόπλοιο Τσάλεντζερ εκτοξεύτηκε και προσγειώθηκε εννέα φορές προτού συντριβεί λίγο πριν από την 10η αποστολή του και προκαλέσει τον θάνατο όλου του πληρώματος.

Chef Show: Σεζόν 2 (24/09/2020)
The Chef Show: Season 2

Στη νέα σεζόν, ο Τζον Φαβρό και ο Ρόι Τσόι βρίσκονται με αναγνωρισμένους σεφ και σελέμπριτι-φίλους τους για κουβεντούλα, ενώ παράλληλα μαγειρεύουν πεντανόστιμα πιάτα.

Αμερικανικός Φόνος: Η Οικογένεια της Διπλανής Πόρτας (30/09/2020)
American Murder: The Family Next Door

 

Μέσα από τα βίντεο που οδήγησαν στη σύλληψή του, δείτε την ιστορία αληθινού εγκλήματος του Κρις Γουάτς που σκότωσε τη γυναίκα και τις δύο του μικρές κόρες.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX
 

Αρχηγός από Κούνια: Πιάστε τον Μπέμπη (01/09/2020)
The Boss Baby: Get That Baby!

 

Σε αυτήν τη διαδραστική ταινία, θα βρείτε ποια δουλειά σάς πάει στους Μπόμπιρες ΑΕ κάνοντας επιλογές και ολοκληρώνοντας αποστολές στο πλαίσιο ενός εικονικού τεστ κλίσεων.

Julie and the Phantoms (10/09/2020)
Julie and the Phantoms

 

Η έφηβη Τζούλι ανακαλύπτει το πάθος της για τη μουσική και τη ζωή ενώ βοηθάει τα Φαντάσματα, τρεις σκοτεινούς τύπους, να γίνουν το συγκρότημα που πάντα ονειρεύονταν.

Η Ίζι στον Κόσμο των Κοάλα (15/09/2020)
Izzy’s Koala World

 

Απολαύστε την 11χρονη Ίζι και την κτηνίατρο μητέρα της, καθώς σώζουν κοάλα και δημιουργούν απίθανες φιλίες με ζώα στο νησί τους στην Αυστραλία.

Jurassic World: Το Κρητιδικό Καμπ (18/09/2020)
Jurassic World Camp Cretaceous

 

 

Έξι έφηβοι σε μια κατασκήνωση στην άλλη πλευρά της νήσου Νουμπλάρ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να επιβιώσουν από τους δεινόσαυρους που σκορπίζουν τον τρόμο στο νησί.

Chico Bon Bon: Η Μαϊμού με τη Φοβερή Ζώνη: Σεζόν 3 (22/09/2020)
Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt: Season 3

 

Μια νέα σεζόν επίλυσης προβλημάτων περιμένει τον μηχανικό μαϊμού Τσίκο Μπον Μπον και την Ομάδα Φτιάξτο.

Mighty Express: Το Τρένο της Περιπέτειας (22/09/2020)
Mighty Express

 

Σ’ έναν κόσμο γεμάτο σιδηροδρομικές γραμμές μια ομάδα τρένων μαζί με παιδιά κρατάνε τα πράγματα σε κίνηση και φροντίζουν να φτάνουν στον προορισμό τους ό,τι και να γίνει!

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης