Το Netflix συνεχίζει να εμπλουτίζει το περιεχόμενό του με νέο περιεχόμενο, σειρές, ταινίες και άλλα πολλά. Νέες σειρές που ξεχωρίζουν περιλαμβάνουν το “Maniac”, την αναμενόμενη σειρά με πρωταγωνιστές την Emma Stone και τον Jonah Hill, τη 2η σεζόν του Marvel”s Iron Fist, τη 2η σεζόν του American Vandal, τη σειρά ταινιών “Η Μούμια” και άλλα πολλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Μανιακός: Σειρά μίας σεζόν (21/9/2018)
Maniac: Limited Series

Δύο άγνωστοι βρίσκονται μπλεγμένοι σε μια περίπλοκη δίκη της φαρμακοβιομηχανίας που πάει στραβά. Με τους Έμα Στόουν και Τζόνα Χιλ.

Ο Καλός Μπάτσος (21/9/2018)
The Good Cop

Ο έντιμος αστυνόμος Τόνι Τζούνιορ δέχεται συμβουλές από τον αδίστακτο πατέρα του, τον συνταξιοδοτημένο αστυνόμο Τόνι Σίνιορ, για τα πάντα: από δουλειά μέχρι ερωτική ζωή.

Η Παναγιά της Θάλασσας (1/9/2018)
La Catedral Del Mar

Στη Βαρκελώνη του 14ου αιώνα, ο αγώνας ενός δουλοπάροικου για πλούτη και ελευθερία προκαλεί την αντιπάθεια των ευγενών και την υποψία της Ιεράς Εξέτασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπότζακ Χόρσμαν: Σεζόν 5 (14/9/2018)
Bojack Horseman

Ο Μπότζακ επιστρέφει στην οθόνη ως ο πρωταγωνιστής του “Φίλμπερτ”, μιας νέας σειράς με ντετέκτιβ, παραγωγός της οποίας είναι η Πρίνσες Κάρολιν. Αλλά και οι φρίκες του είναι επίσης εδώ.

Η Σιδερένα Γροθιά της Marvel: Σεζόν 2 (7/9/2018)
Marvel’s Iron Fist



Μετά την ήττα του Χεριού, η Τσάιναταουν βρίσκεται στο έλεος των αντίπαλων συμμοριών, ενώ ο Ντάνι πρέπει να προστατεύσει τους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Οι Τηλεφωνήτριες: Σεζόν 3 (21/9/2018)
Cable Girls

Μετά από μια τραγωδία, η Λίδια παλεύει για την οικογένειά της, η Καρλότα βρίσκει τη φωνή της, η Άνχελες είναι σε μυστική αποστολή και η Μάργα αποκαλύπτει ένα νέο ταλέντο.

Αμερικανός Βάνδαλος: Σεζόν 2 (14/9/2018)
American Vandal

Μετά το πρώτο ντοκιμαντέρ, ο Πίτερ και ο Σαμ αναζητούν μια νέα υπόθεση. Την προσοχή τους τραβάει ένα μυστήριο με στομαχικές διαταραχές σε λύκειο της Ουάσινγκτον.

Άτυπος: Σεζόν 2 (7/9/2018)
Atypical

Η Έλσα κι ο Νταγκ ζουν στη σκιά της κρίσης στον γάμο τους, η Κέισι παλεύει να προσαρμοστεί στο νέο της σχολείο κι ο Σαμ προετοιμάζεται για τη ζωή μετά την αποφοίτηση.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Πόσες Φορές να σε Σκοτώσω; (7/9/2018)
La Femme La Plus Assassinée Du Monde



Στο Παρίσι του ’30, μια ηθοποιός που έχει γίνει διάσημη για τις βίαιες σκηνές όπου έπαιξε στο Γκραν Γκινιόλ, έρχεται αντιμέτωπη με έναν μυστηριώδη άνδρα από το παρελθόν.

Η Σιέρα Μπέρτζες Είναι Ξενέρωτη (7/9/2018)
Sierra Burgess Is a Loser

Η Σιέρα, μια ευφυής μαθήτρια λυκείου, συνεργάζεται με μια δημοφιλή συμμαθήτριά της, για να κατακτήσει ένα αγόρι. Με τη Σάνον Πέρσερ, την Μπαρμπ του “Stranger Things”.

Η Νύχτα των Λύκων (28/9/2018)
Hold The Dark

Ένας ερευνητής άγριων ζώων παγιδεύεται σε ένα οδυνηρό μυστήριο, όταν καλείται σε ένα απομονωμένο χωριό της Αλάσκας για να βρει τους λύκους που πήραν ένα ντόπιο αγόρι.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

Στο Τραπέζι του Σεφ: Μέρος 5 (28/9/2018)
Chef’s Table



Τέσσερις καινοτόμοι σεφ ταρακουνούν τη γαστρονομική κουλτούρα στη Φιλαδέλφεια, την Κωνσταντινούπολη, την Μπανγκόκ και τη Βαρκελώνη.

Κουίνσι Τζόουνς (21/9/2018)
Quincy

Βιογραφικό ντοκιμαντέρ που παρακολουθεί τη ζωή και την καριέρα του θρυλικού μουσικού παραγωγού Κουίνσι Τζόουνς, σε σκηνοθεσία της κόρης του, Ρασίντα Τζόουνς.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Ο Πρίγκιπας Δράκος (14/9/2018)
Dragon Prince

Δύο πρίγκιπες αναπτύσσουν μια απίθανη σχέση με το ξωτικό που είχε αποστολή να τους σκοτώσει και ξεκινούν μια επική περιπέτεια για να φέρουν την ειρήνη στις χώρες τους.

Χίλντα (21/9/2018)
Hilda



Ακολουθήστε τη Χίλντα στο ταξίδι της από έναν τόπο με ξωτικά και γίγαντες στο Τρόλμπεργκ, μια ζωντανή πόλη γεμάτη νέους φίλους και μυστηριώδη πλάσματα.

Ήρωες Νέας Γενιάς (7/9/2018)
Next Gen

Η φιλία με ένα μυστικό ρομπότ μετατρέπει τη ζωή ενός μοναχικού κοριτσιού σε συναρπαστική περιπέτεια, καθώς αντιμετωπίζουν εχθρούς, σατανικά μποτ και έναν τρελό απατεώνα.

Ο Στρετς Άρμστρονγκ και οι Φλεξ Φάιτερς: Σεζόν 2 (7/9/2018)
Stretch Armstrong & The Flex Fighters

Έχοντας κατηγορηθεί αδίκως για την επίθεση στον Πύργο του Ρουκ, οι Φλεξ Φάιτερς πρέπει να προστατεύσουν την πόλη ως κυνηγημένοι. Θα τους εμπιστευτεί ξανά το Τσάρτερ Σίτυ;

Η Ακαδημία των Σκάιλαντερς: Σεζόν 3 (28/9/2018)
Skylanders Academy

Ο Σπάιρο και οι Σκάιλαντερς δημιουργούν απρόσμενες συμμαχίες και αναλαμβάνουν νέες περιπέτειες όπου η γραμμή μεταξύ καλού και κακού είναι λεπτή.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ NETFLIX

Πάρε τον Σολ (4/9/2018)
Better Call Saul



Ένας συγκλονιστικός θάνατος σπρώχνει τον Τζίμι ακόμη πιο βαθιά στα άδυτα του εγκλήματος, αλλά και πιο κοντά στη ζωή του ως Σολ Γκούντμαν.

Ο Εκτελεστής (7/9/2018)
Shooter

Όταν ένας άσπονδος εχθρός του αποκαλύπτει στοιχεία για τον πατέρα του Μπομπ Λι, ο πρώην σκοπευτής μπλέκεται σε μια συνωμοσία που επηρεάζει και την οικογένειά του.

Mr. Sunshine (1/9/2018)
Mr. Sunshine

Ένας νεαρός Κορεάτης που πάει στις ΗΠΑ το 1871, έτος εξόρμησης των ΗΠΑ στην Κορέα, επιστρέφει αργότερα στην πατρίδα του και ερωτεύεται μια αριστοκράτισσα.

Τσέσαπικ Σορς (3/9/2018)
Chesapeake Shores

Όταν επιστρέφει στη μικρή πόλη του Μέριλαντ που ίδρυσε ο πατέρας της, μια πετυχημένη γυναίκα καριέρας και ανύπαντρη μητέρα σκέφτεται να μείνει εκεί μόνιμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης