O Νοέμβριος έρχεται με καυτές κυκλοφορίες στο Netflix. H σειρά που όλοι περιμένουν να ολοκληρωθεί και που ήταν εκεί από τα πρώτα βήματα του Netflix, το House of Cards, επιστρέφει με την 6η και τελευταία σεζόν του. H Κλερ Άντεργουντ (Ρόμπιν Ράιτ) πλέον αναλαμβάνει καθήκοντα με τον Φρανκ (Κέβιν Σπέισι) να αποχωρεί.

Ταινίες και σειρές σε αφθονία με τον Επικηρυγμένο Βασιλιά και το Narcos: Μεξικό να συμπληρώνουν την πρωταγωνιστική τριάδα των παραγωγών του Netflix για τον Νοέμβριο, αλλά και περαιτέρω υλικό με την προσθήκη των ταινιών “Η Πεντάμορφη και το Τέρας”, “Καλύτερα Δεν Γίνεται”, “Τα Παιδιά των Ανθρώπων”, “Δράκουλας” και πολλά άλλα. Δείτε παρακάτω αναλυτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

House of Cards: Σεζόν 6 (02/11/2018)
House of Cards: Season 6

Με τον Φρανκ έξω από το παιχνίδι, η Κλερ Άντεργουντ αναλαμβάνει πρώτη γυναίκα Πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά αντιμετωπίζει σοβαρές απειλές με την ανάληψη της θέσης της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

F is for Family: Σεζόν 3 (30/11/2018)
F is for Family: Season 3

Η επικείμενη άφιξη ενός νέου μέλους στην οικογένεια ζωντανεύει τα πράγματα στο σπίτι των Μέρφι. Η Σου μαγειρεύει άλλη μία ανακάλυψη κι ο Μπιλ ερωτεύεται μια επαναστάτρια.

Narcos: Μεξικό (16/11/2018)
Narcos: Mexico

Ζήστε τη γέννηση του πολέμου των ναρκωτικών στο Μεξικό στη δεκαετία του ’80, μέσα από την αληθινή ιστορία της ανόδου του καρτέλ της Γουαδαλαχάρα.

Το Τελικό Τραπέζι (20/11/2018)
The Final Table

Ένας καταιγιστικός διαγωνισμός στον οποίο ομάδες από σεφ προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους στον κόσμο, δημιουργώντας πιάτα από διάφορες χώρες.

Γουέστ Σάιντ (09/11/2018)
Westside

Μια βιωματική σειρά ριάλιτι που αναδεικνύει τις προκλήσεις και τα ρίγη που νιώθουν εννιά επίδοξοι μουσικοί όταν ανεβαίνουν σε μια μεγάλη σκηνή του Χόλιγουντ.

Η Μέθοδος Κομίνσκι (16/11/2018)
The Kominsky Method

O δάσκαλος υποκριτικής Σάντι Κομίνσκι και ο κολλητός του, Νόρμαν Νιουλάντερ, κάνουν ο ένας τον άλλο να γελάει, καθώς μεγαλώνουν και ζουν τα σκαμπανεβάσματα της ηλικίας.

1983 (30/11/2018)
1983

Ένας φοιτητής νομικής και ένας αστυνομικός ξεσκεπάζουν μια τρομοκρατική συνωμοσία του 1983 που ευθύνεται για την αστυνομοκρατία της Πολωνίας και το σιδηρούν παραπέτασμα.

Baby (30/11/2018)
Baby

Εμπνευσμένη από μια αληθινή ιστορία, αυτή η σειρά ακολουθεί μια παρέα Ρωμαίων εφήβων, καθώς αψηφούν την κοινωνία στο κυνήγι της ταυτότητας και της ανεξαρτησίας τους.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Η Μπαλάντα του Μπάστερ Σκραγκς (16/11/2018)
The Ballad of Buster Scruggs

Ετοιμαστείτε για έξι ιστορίες για την αμερικανική δύση με τη μοναδική οπτική των Τζόελ και Ίθαν Κόεν, οι οποίοι έγραψαν και σκηνοθέτησαν αυτήν την ανθολογία.

Η Άλλη Πλευρά του Ανέμου (02/11/2018)
The Other Side of the Wind

Την τελευταία μέρα της ζωής του, ένα σκηνοθέτης προσπαθεί να ολοκληρώσει το έργο του και στοχάζεται την κληρονομιά που αφήνει. Μια πολυεπίπεδη ταινία του Όρσον Γουέλς.

Τα Χρονικά των Χριστουγέννων (22/11/2018)
The Christmas Chronicles

Δύο αδέρφια ενώνουν δυνάμεις με τον Αϊ-Βασίλη και ζουν μια περιπέτεια υψηλών πτήσεων. Χριστουγεννιάτικη ταινία από τους δημιουργούς των “Χάρι Πότερ” και “Μόνος στο Σπίτι”.

Επικηρυγμένος Βασιλιάς (09/11/2018)
Outlaw King

Δραματική σειρά εποχής για τη μάχη του Ροβέρτου Μπρους να ξαναπάρει τον έλεγχο αφότου κηρύχτηκε παράνομος από τον Βασιλιά της Αγγλίας, επειδή πήρε το Στέμμα της Σκωτίας.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

Κάνε Follow: Μέρος 3 (01/11/2018)
Follow This: Part 3

Οι ρεπόρτερ του BuzzFeed ερευνούν τα ρομπότ του σεξ, τους “φονιάδες” των υπερβακτηρίων και άλλα πολλά στην τρίτη σεζόν αυτής της σειράς ντοκιμαντέρ.

ReMastered: Tricky Dick & The Man in Black (2/11/2018)
ReMastered: Tricky Dick & The Man in Black

Αυτό το ντοκιμαντέρ καταγράφει την επίσκεψη του Τζόνι Κας το 1970 στον Λευκό Οίκο, όπου τα ιδανικά του Κας συγκρούστηκαν με τις πολιτικές του Ρίτσαρντ Νίξον.

Θα με Αγαπήσουν Όταν Πεθάνω (02/11/2018)
They’ll Love Me When I’m Dead

Ηθοποιοί, μέλη του συνεργείου κι άλλοι που τα έζησαν, μιλάνε για τα ταραχώδη γυρίσματα της τελευταίας, ανολοκλήρωτης ταινίας του Όρσον Γουέλς, “Η Άλλη Πλευρά του Ανέμου”.

Τιμητικό Μετάλλιο (09/11/2018)
Medal of Honor

Συγκινητικό ντοκιμαντέρ για όσους πήραν Τιμητικό Μετάλλιο για τη συμμετοχή τους στις αμερικανικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Βιετνάμ και αλλού.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Η Σίρα και οι Πριγκίπισσες των Μαχητών (16/11/2018)
She-Ra and the Princesses of Power

Στο σύγχρονο ριμέικ της κλασικής σειράς του ’80, ένα μαγικό σπαθί μεταμορφώνει ένα ορφανό κορίτσι στην πολεμίστρια Σίρα, που συμμετέχει σε μια εξέγερση ενάντια στο κακό.

Ο Πρίγκιπας της Πιόρια (16/11/2018)
Prince of Peoria

Ένας χαλαρός 13χρονος πρίγκιπας παρακολουθεί ανώνυμα ένα πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών στην Αμερική και γίνεται από το πουθενά φίλος με έναν εμμονικό αριστούχο.

Η Μαγεία της Μοτάουν (20/11/2018)
Motown Magic

Ο δημιουργικός Μπεν μεταμορφώνει την πόλη του ζωντανεύοντας την πολύχρωμη τέχνη του δρόμου, με τη βοήθεια ενός μαγικού πινέλου και τους κλασικούς ήχους της Μοτάουν.

Το Σύμπαν κι Εγώ (2/11/2018)
Brainchild

Από τα μικρόβια και τα συναισθήματα μέχρι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η επιστήμη του κόσμου σου δίνεται με τρόπο εύπεπτο κι ευχάριστο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ NETFLIX

Ριβερντεϊλ: Σεζόν 3 (08/11/2018)
Riverdale: Season 3

Στον απόηχο της κρίσιμης πολιτικής διαμάχης, το Ρίβερντεϊλ παραμένει τρομακτικά διχασμένο και ο Άρτσι ετοιμάζεται να παλέψει για τη ζωή του.

Δυναστεία: Σεζόν 2 (03/11/2018)
Dynasty: Season 2

Μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά που διέλυσε το σπίτι της οικογένειάς τους, οι Κάριγκτον πασχίζουν να ξαναχτίσουν τη δυναστεία τους μέσα από τα ερείπια.

Μαύρος Κεραυνός: Σεζόν 2 (06/11/2018)
Black Lightning: Season 2

Ο διευθυντής σχολείου και αποσυρθείς υπερήρωας Τζέφερσον Πιρς επιστρέφει δυναμικά ως Μαύρος Κεραυνός για να προστατεύσει την οικογένειά του από μια συμμορία.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης