Έπειτα από τον εκρηκτικό Ιανουάριο, το Netflix επιστρέφει με νέες ταινίες, σειρές και νέα επεισόδια από άλλες αγαπημένες, προσφέροντας πάντα μοναδικό περιεχόμενο. Το Nightflyers αποτελεί μια σειρά επιστημονικής φαντασίας και βασίζεται σε μίνι ιστορίες από την πένα του George R. R. Martin, της φήμης του Game of Thrones! Επιπλέον, έπειτα από μεγάλη ζήτηση, προστέθηκαν οι 4 σεζόν του αγαπημένου Prison Break, αλλά και όλες οι σεζόν του πολυβραβευμένου κατασκοπικού θρίλερ Homeland, με τις πρώτες 6 σεζόν να φτάνουν 1η Φεβρουαρίου και την 7η στις 12 Φεβρουαρίου. Ο Φεβρουάριος για το Netflix δεν σταματά εκεί: νέα υπερηρωική σειρά, στην οποία συμμετέχει και η Ellen Page, The Umbrella Academy, άλλά και αγαπημένες ταινίες, όπως το Apollo 13 και οι Μαχητές των Δρόμων 8, ανάμεσα σε άλλες.
Για όσους δεν γνωρίζουν, το Netflix αποτελεί την κορυφαία διαδικτυακή υπηρεσία ψυχαγωγίας παγκοσμίως, με 130 εκατομμύρια συνδρομές σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Nightflyers (01/02/2019)
Nightflyers

Οκτώ επιστήμονες και ένα μέντιουμ προσπαθούν να επικοινωνήσουν με εξωγήινους. Μια τρομακτική ιστορία που βασίζεται σε νουβέλα του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν.
Η Ακαδημία της Ομπρέλας (15/02/2019)
The Umbrella Academy

Ο πατέρας τους δεν ζει πια. Τώρα, αυτά τα αδέλφια σούπερ ήρωες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να λύσουν το μυστήριο του θανάτου του και μιας σκοτεινής απειλής.

Βρόμικος Τζον (14/02/2019)

Dirty John

Μια σχέση με πολλά μυστικά. Δυο κόρες, καχύποπτες για τον σύντροφο της μητέρας τους. Μια αληθινή ιστορία που κατέληξε σε εφιάλτη. Βασισμένο σε podcast των LA Times.

Τα Χρονικά των Κυνηγών Σκιών: Θανάσιμα Εργαλεία: Σεζόν 3B (26/02/2019)
Shadowhunters: The Mortal Instruments: Season 3B

Η ιστορία της Κλέρι Φρέι και οι περιπέτειές της με αγγέλους, δαίμονες, βρικόλακες και λυκάνθρωπους ολοκληρώνεται μέσα από ένα συναρπαστικό φινάλε με εκπλήξεις.

Ρωσική Κούκλα (01/02/2019)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Russian Doll

Η Νάντια πεθαίνει διαρκώς και ξαναζεί τα 36α γενέθλιά της. Παγιδευμένη σε μια σουρεαλιστική χρονική λούπα, έρχεται ξανά και ξανά αντιμέτωπη με τον θάνατό της.

Μέρα με τη Μέρα: Σεζόν 3 (08/02/2019)

One Day at a Time: Season 3

Η Πενέλοπι σπουδάζει νοσοκόμα, η Ελένα και η Σιντ έρχονται κοντά, ο Άλεξ τιμωρείται, η Λίντια φτιάχνει λίστα με πράγματα που θέλει να κάνει και ο Σνάιντερ ερωτεύεται.

Υπόγεια Πόλη: Σεζόν 2 (22/02/2019)
Suburra: Season 2
Καθώς η μάχη για γη, χρήμα και εξουσία εντείνεται, οι τέσσερις νεόπλουτοι Αουρελιάνο, Σπαντίνο και Λέλε συνωμοτούν για να πάρουν τον έλεγχο του υποκόσμου της Ρώμης.

Έδεσε το Γλυκό!: Μεξικό (08/02/2019)
¡Nailed It! México

Τα μεγαλύτερα (και πιο ξεκαρδιστικά) ζαχαροπλαστικά fail ταξιδεύουν στο Μεξικό, όπου ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες διαγωνίζονται για να κερδίσουν ένα χρηματικό βραβείο.

5 Πρώτα Ραντεβού (14/02/2019)

Dating Around

Ένα άτομο βγαίνει πέντε πρώτα ραντεβού, γεμάτα αμηχανία, φλερτ και αληθινές στιγμές. Ποιος θα καταφέρει να φτάσει στο δεύτερο ραντεβού;

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Βελούδινο Πριόνι (01/02/2019)

Velvet Buzzsaw

Οι πίνακες ενός νεκρού καλλιτέχνη προκαλούν σούσουρο στον κόσμο της τέχνης. Μήπως όμως αυτά τα τολμηρά αριστουργήματα στοιχειώνονται από το πνεύμα του δημιουργού τους;

Άλμα στην Κορυφή (08/02/2019)
High Flying Bird

Όταν ένα λοκ άουτ στο NBA επισκιάζει τον νέο του πελάτη, ο μάνατζερ αθλητών Ρέι καταστρώνει ένα μοναδικό σχέδιο που ελπίζει να σώσει την καριέρα και των δύο.

Τι Ρομαντικό! (28/02/2019)

Isn’t It Romantic

Η Νάταλι είναι μια νεαρή αρχιτέκτονας που δεν τα πάει καλά ούτε με τον έρωτα ούτε με την καριέρα της. Μια μέρα ξυπνά και όλα είναι σαν όνειρο. Θα τ’ αντέξει;
Paddleton (22/02/2019)
Paddleton

Η διάγνωση με καρκίνο σε τελικό στάδιο οδηγεί τον Μάικλ να ζητήσει απ’ τον γείτονά του, Άντι, να τον βοηθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του, πριν τον χτυπήσει η αρρώστια.

Ο Φωτογράφος του Μαουτχάουζεν (22/02/2019)

The Photographer of Mauthausen

Ένας νεαρός φωτογράφος που ζει φυλακισμένος σε στρατόπεδο συγκέντρωσης αποφασίζει να αποκαλύψει στον κόσμο τις ανατριχιαστικές κτηνωδίες που ζει στη φυλακή.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

Στο Τραπέζι του Σεφ: Τόμος 6 (22/02/2019)

Chef’s Table: Volume 6

Ξεχάστε ό,τι γνωρίζατε μέχρι σήμερα για την γκουρμέ κουζίνα: αυτή η σειρά που προτάθηκε για Emmy δίνει νέα διάσταση στην υψηλή κουζίνα με μοναδικά πιάτα.

ReMastered: Η Διπλή Δολοφονία του Σαμ Κουκ (08/02/2019)

ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke

Ο φόνος του ήταν ένα μυστήριο. Ο θάνατος όμως του θρύλου της σόουλ Σαμ Κουκ έμελλε να σβήσει και μια από τις πιο δυναμικές φωνές του κινήματος των ατομικών δικαιωμάτων.

Ο Επικίνδυνος Κόσμος της Κωμωδίας του Λάρι Τσαρλς (15/02/2019)

Larry Charles’ Dangerous World of Comedy

Ο θρυλικός κωμικός κειμενογράφος και σκηνοθέτης Λάρι Τσαρλς ταξιδεύει στον κόσμο, ψάχνοντας για πλάκες στα πιο ασυνήθιστα, απρόσμενα και επικίνδυνα μέρη.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Αχαλίνωτα Όνειρα: Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (01/02/2019)

Free Rein: Valentine’s Day

Ο έρωτας καιροφυλαχτεί όταν η Ζόι και οι φίλες της αναζητούν τη διάσημη Πέτρα της Κόρης. Όταν όμως οι αντιπαλότητες γίνονται επικίνδυνες, ο Ρέιβεν βρίσκει τη λύση.

Οι Επικές Ιστορίες του Καπετάν Βράκα: Σεζόν 2 (08/02/2019)

The Epic Tales of Captain Underpants: Season 2

Ο Τζορτζ κι ο Χάρολντ θέλουν καλούς βαθμούς για να μπορούν να πάνε κατασκήνωση το καλοκαίρι. Δύσκολο όμως όταν ο Μέλβιν (και ένας Μέλβιν-σάιμποργκ) διευθύνουν το σχολείο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ NETFLIX

Σταρ Τρεκ: Ντισκάβερι: Σεζόν 2
Star Trek: Discovery: Season 2
Μυστηριώδη γεγονότα σε διαφορετικά μέρη του γαλαξία οδηγούν το Ντισκάβερι σε μια νέα αποστολή με έναν προσωρινό κυβερνήτη: τον Κρίστοφερ Πάικ του Εντερπράιζ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης