Για να μπορεί να υποστηρίζει καλύτερα την καθημερινότητα των συνδρομητών του, ο Όμιλος ΟΤΕ αναπτύσσει ταχύτατα τα δίκτυα νέας γενιάς, σε σταθερή και κινητή τηλεφωνία, αυξάνοντας την πληθυσμιακή τους κάλυψη, την ταχύτητα και την χωρητικότητά τους, ενώ φροντίζει να προσφέρει τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

No1 σε πληθυσμιακή κάλυψη

Στην κινητή τηλεφωνία, η πληθυσμιακή κάλυψη COSMOTE 4G αυξήθηκε σε 85%, παραμένοντας Νο1 με μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό. Αντίστοιχα, η πληθυσμιακή κάλυψη του δικτύου 4G+, που λανσαρίστηκε τον Ιανουάριο του 2015, έφθασε ήδη το 64%.

Στη σταθερή τηλεφωνία συνεχίζεται δυναμικά η επέκταση του δικτύου οπτικών ινών, δίνοντας πρόσβαση στις ταχύτητες VDSL σε περισσότερα από 2 εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις, δηλαδή πάνω από το 42% των τηλεφωνικών συνδέσεων της χώρας, με στόχο το ποσοστό αυτό να ξεπεράσει το 47% (2,25 εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις) στο τέλος του 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Οι καλύτερες ταχύτητες internet & πρωτοποριακές υπηρεσίες

Μέσω των δικτύων COSMOTE, οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση σε υψηλές ταχύτητες internet, που κάνουν την εμπειρία πλοήγησης απολαυστική. Με το δίκτυο κινητής 4G+, το mobile internet της COSMOTE είναι το μοναδικό στην Ελλάδα (και από τα ελάχιστα στην Ευρώπη) που αγγίζει τα 375 Mbps, ενώ σύντομα θα φτάσει έως και τα 500 Mbps, ταχύτητες που πρώτη η COSMOTE παρουσίασε στην Ελλάδα. Στη σταθερή τηλεφωνία οι ταχύτητες VDSL έως 50 Mbps κάνουν το downloading και το streaming πιο γρήγορα από ποτέ, ενώ επιτρέπουν πολλές ηλεκτρονικές συσκευές ταυτόχρονα online.

Mε την πρωτοποριακή υπηρεσία COSMOTE Home Speed Booster, οι συνδρομητές COSMOTE Home Double Play μπορούν να αυξήσουν την ταχύτητα του σταθερού τους Internet, μέσω δικτύου κινητής COSMOTE και να απολαμβάνουν ταχύτητες έως και 100 Μbps. Παράλληλα με τις ταχύτητες πρόσβασης, ο όμιλος ΟΤΕ αναβαθμίζει τόσο την διεθνή διασύνδεση Internet όσο και το σύνολο των διασυνδέσεων του ΙΡ δικτύου κορμού του σε nX100Gbps, για την καλύτερη διαχείριση του συνεχώς αυξανόμενου όγκου κίνησης δεδομένων.

thelifenetwork.gr

«Με τα δίκτυά μας υποστηρίζουμε την καθημερινότητα των πελατών μας. Θέλουμε να τους προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες, που διευκολύνουν και αναβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής τους, και τη δυνατότητα να μοιράζονται τις εμπειρίες τους με ταχύτητα και αξιοπιστία, όποτε και όπου εκείνοι επιθυμούν. Γι’ αυτό και η νέα καμπάνια μας είναι βασισμένη σε πραγματικές ιστορίες πελατών μας. Ιστορίες στις οποίες τα δίκτυά μας υποστήριξαν ουσιαστικά τη ζωή των ανθρώπων», δήλωσε σχετικά ο Executive Director Οικιακών Πελατών του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Κώστας Νεμπής.

Μέσα από τη νέα διαφημιστική καμπάνια, που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, οι καταναλωτές καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα thelifenetwork.gr για να περιγράψουν τη δική τους θετική εμπειρία από τη χρήση των δικτύων COSMOTE. Δύο τυχεροί θα δουν τις ιστορίες τους να γίνονται τα επόμενα διαφημιστικά σποτ COSMOTE.

Αν θέλετε να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τα προϊόντα της COSMOTE, δείτε ΕΔΩ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης