H Sony είχε τη δική της παρουσίαση στη CES 2020 που διεξάγεται στο Λας Βέγκας και μακράν το πιο ενδιαφέρον προϊόν που μας έδειξε ήταν το πρώτο ηλεκτρικό concept αυτοκίνητό της. Μας είχε όμως κι άλλα νέα. Κάποια από αυτά αφορούσαν στο νέο PlayStation 5, που αναμένεται στα τέλη του 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον λόγο πήρε ο κος Jim Ryan, Πρόεδρος και CEO της Sony Interactive Entertainment, ο οποίος ανακοίνωσε ότι το PlayStation® 4 έχει επιτύχει συνολικά πωλήσεις περισσότερων από 106 εκατομμυρίων μονάδων παγκοσμίως ενώ, παράλληλα, το PlayStation™ Network έχει φτάσει τους 103 εκατομμύρια  ενεργούς χρήστες μηνιαίως.

Στη συνέχεια μίλησε για τις πρωτοποριακές τεχνολογίες και τα χαρακτηριστικά του PlayStation® 5, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα του 2020 και αποκάλυψε για πρώτη φορά το σχετικό λογότυπο.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η υπόσχεσή μας στη δυναμική κοινότητα  των 100 εκατομμυρίων ανθρώπων που αγαπούν το PlayStation®, είναι να προσφέρουμε περισσότερο και καλύτερο περιεχόμενο, αλλά και μοναδικές εμπειρίες στους gamers με πρωτοφανή ταχύτητα».

Παράλληλα ανακοίνωσαν ότι το PlayStation VR έχει φτασει πλέον τα 5 εκατ. κομμάτια παγκοσμίως, ενώ έχουν πωληθεί περίπου 1,15 δισ. παιχνίδια για το PlayStation 4. To πιο σημαντικό ίσως νούμερο είναι οι συνδρομητές PlayStation Plus, που πλέον έχουν φτάσει τους 38,8 εκατομμύρια.

Περισσότερα νέα για το PlayStation 5 αναμένεται να έχουμε μέσα στους επόμενους μήνες.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης