Τα νέα μοντέλα της Apple, iPhone 13 & 13 mini, iPhone 13 Pro & 13 Pro Max, καθώς και τα iPad mini & iPad 9th gen 10.2 και Apple Watch Series 7, φέρνουν σύντομα στην Ελλάδα η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ήδη ενδιαφέρον online στο www.cosmote.gr και στο www.germanos.gr για τις νέες συσκευές της Apple και να είναι από τους πρώτους που θα ενημερωθούν όταν ξεκινήσουν οι προ-παραγγελίες. Για τα  iPhone 13|13 Pro δείτε εδώ και εδώ, για τα νέα iPad εδώ, αλλά και για το Apple Watch Series 7 εδώ.

Tα νέα iPhone, που παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση της Apple, είναι εξοπλισμένα με τον νέο πανίσχυρο επεξεργαστή Α15 Bionic, έχουν μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και βελτιωμένο σύστημα καμερών. Τα νέα Smartphones της Apple, αλλά και το iPad mini είναι, επίσης, πιστοποιημένα στο δίκτυο 5G της COSMOTE, επιτρέποντας στους συνδρομητές της εταιρείας να απολαμβάνουν τις υπερ-υψηλές ταχύτητες και τις απεριόριστες δυνατότητες του δικτύου 5G που πρώτη έφερε στην Ελλάδα η COSMOTE. Το COSMOTE 5G, είναι το μεγαλύτερο 5G δίκτυο στη χώρα με πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη που έχει ήδη ξεπεράσει το 50%, ενώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η κάλυψη έχει ήδη φθάσει στο 97% και 90% αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα νέα iPhone και iPad υποστηρίζουν και την τεχνολογία eSIM που έφερε πρώτη στην Ελλάδα η COSMOTE. Με την ψηφιακή κάρτα eSIM, που είναι ενσωματωμένη στη συσκευή, ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει σύνδεση COSMOTE, σκανάροντας απλά το QR code που θα προμηθευτεί σε οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

iPhone 13 Pro & 13 Pro Max

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα iPhone 13 Pro & 13 Pro Max έρχονται με νέα οθόνη Super Retina XDR OLED 6,1’’ και 6,7΄΄αντίστοιχα, με τεχνολογία ProMotion για δυναμική προσαρμογή του ρυθμού ανανέωσης έως 120Hz και εκπληκτική φωτεινότητα. Το σύστημα καμερών είναι το καλύτερο που έχει υπάρξει σε iPhone, με καινούργιους Wide και Ultra Wide αισθητήρες, τηλεφακό, λειτουργία Night Mode για λήψεις και στο σκοτάδι, αλλά και κινηματογραφική ποιότητα video χάρη στο Cinematic Mode. Θα κυκλοφορήσουν σε 4 χρώματα (Graphite, Silver, Gold, Sierra Blue), με χωρητικότητες: 128GB, 256GB, 512GB και 1TB.

iPhone 13 & 13 mini

Οι βελτιωμένες οθόνες Super Retina XDR OLED 6,1’’ και 5,4’’ των iPhone 13 & 13 mini αντίστοιχα, προσφέρουν εξαιρετική φωτεινότητα. Διαθέτουν το πιο προχωρημένο σύστημα καμερών που έχει υπάρξει σε iPhone, με νέα Wide κάμερα, 47% περισσότερο φως και εντυπωσιακό Night Mode. Με την τεχνολογία OIS μπορεί κανείς να τραβήξει μοναδικές φωτογραφίες ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό, αλλά και να επιλέξει φίλτρο για κάθε σημείο της φωτογραφίας (λειτουργία Photographic Styles). Επιπλέον, με το Cinematic Mode τα βίντεο είναι πολύ ποιοτικά. Θα κυκλοφορήσουν σε 5 χρώματα [Midnight, Starlight, Pink, (Product) Red, Blue], με χωρητικότητες: 128GB, 256GB και 512GB.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Apple παρουσιάστηκαν και οι επόμενες γενιές των iPad και Watch.

iPad mini

Το νέο iPad mini διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη 8,3’’ Liquid Retina, επεξεργαστή A15 Bionic, νέα θύρα USB-C για γρήγορη συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές, ενώ περιλαμβάνει και αισθητήρα Touch ID στο πάνω μέρος. Έρχεται με νέα προηγμένη Face Time Ultra Wide κάμερα 12MP με λειτουργία Center Stage, για να βρίσκεται κανείς πάντα στο κέντρο της οθόνης στην video κλήση του ενώ κινείται και με υποστήριξη Apple Pencil 2ης γενιάς (πωλείται χωριστά), με μαγνητική προσκόλληση και ασύρματη φόρτιση. Θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις WiFi & 5G σε χωρητικότητες 64GB & 256GB. Έρχεται σε 4 χρώματα: space gray, pink, purple και starlight.

iPad 9th gen 10.2

Το iPad 9ης γενιάς διαθέτει οθόνη 10.2’’ Retina με True Tone, επεξεργαστή A15 Bionic, νέα Face Time Ultra Wide κάμερα 12MP με λειτουργία Center Stage, ενώ υποστηρίζει Apple Pencil 1ης γενιάς και Smart Keyboard (πωλούνται χωριστά) με μαγνητική προσκόλληση και ασύρματη φόρτιση. Θα κυκλοφορήσει σε WiFi & 4G+ εκδόσεις με χωρητικότητες 64GB & 256GB, σε silver & space gray.

APPLE Watch Series 7

To Apple Watch Series 7 διαθέτει 40% μεγαλύτερη οθόνη και 70% πιο φωτεινή, συγκριτικά με το Apple Watch Series 6. Με τις βελτιώσεις στην οθόνη, οι χρήστες επωφελούνται από την ίδια διάρκεια ζωής μπαταρίας 18 ωρών όλη την ημέρα, που συμπληρώνεται τώρα με 33% ταχύτερη φόρτιση. Επιπλέον, είναι το πιο ανθεκτικό Apple Watch που φτιάχτηκε ποτέ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης