Η αγορά των ασύρματων ακουστικών έχει γνωρίσει ιδιαίτερη άνθηση τα τελευταία χρόνια. Ασύρματη, Bluetooth σύνδεση, χωρίς καλώδια, που έρχεται να καλύψει την ανάγκη του χρήστη για ποιοτικό ήχο, καθαρή ομιλία και άνεση. Τα διαθέσιμα προϊόντα της κατηγορίας είναι πραγματικά πολλά, όμως μία εταιρεία έχει καταφέρει να προσφέρει συστηματικά, εδώ και χρόνια στην ελληνική αγορά δυνατές προτάσεις, με premium χαρακτηριστικά, εξαιρετική αυτονομία και πανέμορφο σχεδιασμό. Δεν είναι τυχαίο που η Huawei κατάφερε να σημειώσει παγκοσμίως αύξηση της τάξης του 80% σε ετήσια βάση στην κατηγορία των true wireless ακουστικών.
 

Tα FreeBuds πλέον αποτελούν σύμβολο ποιότητας για τον καταναλωτή που ξέρει να ξεχωρίζει το προϊόν που έχει ανάγκη Η εταιρεία δίνει στον χρήστη αυτό που ψάχνει: premium εμπειρία σε προσιτή τιμή. Και τα νέα FreeBuds 4i πρεσβεύουν αυτό ακριβώς. Έχουμε τα φθηνότερα κορυφαίας ποιότητας ακουστικά που κυκλοφορούν στην αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα στοιχεία που κάνουν τα ακουστικά της Huawei να ξεχωρίζουν είναι το απίθανο Active Noise Cancellation (ANC). Η ενεργή ακύρωση θορύβου, που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής τελευταία στην κατηγορία, έρχεται να λύσει προβλήματα που δεν γνώριζες ότι είχες. Χρησιμοποιώντας κορυφαίας ποιότητας τεχνολογίες, τα FreeBuds 4i χρησιμοποιούν εξελιγμένο αλγόριθμο για να αναγνωρίσουν τους περιβαλλοντικούς ήχους και να τους ακυρώσουν, ώστε να ακούς απρόσκοπτα το περιεχόμενο που θέλεις. Σκέψου να βρίσκεσαι στο λεωφορείο και η φασαρία γύρω σου να μην σε αφήνει να μιλήσεις με τους αγαπημένους σου. Το ANC των FreeBuds 4i «καθαρίζει» τον ήχο για τα αυτιά σου, ώστε να προσφέρει μια πραγματικά άνετη εμπειρία.
 

Η καθημερινότητα που ζούμε πλέον απαιτεί ακόμα πιο δραστικές λύσεις και τα FreeBuds 4i μπορούν να βοηθήσουν σε πολλά πιθανά σενάρια. Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι που δουλεύει απομακρυσμένα από το σπίτι και προσπαθεί να επικοινωνήσει για τις επαγγελματικές ανάγκες του, σίγουρα θα δυσκολεύεται, εφόσον δουλεύει στον ίδιο χώρο. Η ενεργή ακύρωση βοηθά τον χρήστη να ακούει ακριβώς αυτό που πρέπει, χωρίς να αποσπάται από περιβαλλοντικές δυσκολίες, γλιτώνοντας χρόνο και κυρίως προσφέροντας ευκολία και άνεση. Σε περίπτωση που πρέπει να ακούσεις κάτι στο άμεσο περιβάλλον, απλά κρατάς το δάχτυλό σου επάνω στο ακουστικό και ενεργοποιείται το “Awareness Mode”, που σου δίνει τη δυνατότητα να ακούσεις μέσω των μικροφώνων των ακουστικών το περιβάλλον σου! Τόσο απλά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, η ευκολία του ANC δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται από εξαιρετική ποιότητα ήχου. Οι οδηγοί των 10mm και το ευέλικτο και ισχυρό διάφραγμα από πολυμερή “PEEK + PU” δίνει πλούσια δυναμική απόκριση, εξαιρετικό εύρος και βαθιά μπάσα για να ακούτε την παραμικρή λεπτομέρεια και κρυστάλλινο ήχο.
 

Πέρα από την απίστευτη ποιότητα και τις εξελιγμένες τεχνολογίες για την ενεργή ακύρωση θορύβου, η Huawei με κάποιον τρόπο κατάφερε και βελτίωσε ακόμη περισσότερο την ήδη εξαιρετική αυτονομία του προηγούμενου μοντέλου. Τα FreeBuds 4i μπορούν να δώσουν στον χρήστη μέχρι και 10 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής ή 6,5 ώρες φωνητικών κλήσεων. Παράλληλα, η θήκη φόρτισης μπορεί να ενισχύσει την αυτονομία και να φτάσει τις 22 ώρες συνεχόμενης μουσικής αναπαραγωγής ή 14 ώρες φωνητικών κλήσεων. Η υπερταχεία φόρτιση σφραγίζει την επιτυχία εξασφαλίζοντας με 10 μόλις λεπτά, 4 ώρες λειτουργίας!
 

Κερασάκι στην τούρτα είναι ο πανέμορφος σχεδιασμός της οβάλ θήκης, εμπνευσμένος από την πασίγνωστη μαύρη παραλία της Ισλανδίας. Τα ακουστικά έρχονται σε λευκό (Ceramic White) και μαύρο (Carbon Crystal) χρώμα και εντός της θήκης έχουν το ιδανικό μέγεθος και σχήμα για να κλείσουν μέσα στην παλάμη σου!

Τα ακουστικά συνδέονται μέσω Bluetooth και μπορείς να απολαύσεις την πανεύκολη συνδεσιμότητα με όλες τις συμβατές συσκευές. Αν τα χρησιμοποιήσεις με το τηλέφωνό σου, τότε να ξέρεις ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα ακόμη κι αν δεν χρησιμοποιείς τηλέφωνο της Huawei. Για την ακρίβεια, μπορείς να τα συνδέσεις με οποιαδήποτε Android ή iOS συσκευή και όχι μόνο.
 

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά δείχνουν την premium φύση των ακουστικών και σίγουρα δεν μπορεί να μείνει κάποιος ασυγκίνητος όταν ακούσει την ασυναγώνιστη τιμή τους, η οποία είναι σε προσφορά αυτήν τη στιγμή στα €69,00, και τα εκτοξεύει έτη φωτός μπροστά από τον ανταγωνισμό.
 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης