Δεν πάει πολύς καιρός που η Huawei, πρωτοπόρος στον τομέα της τεχνολογίας, αποφάσισε να φέρει στην ελληνική αγορά τα laptops της. Η τεράστια επιτυχία της στον τομέα των κινητών και των wearables συνδυάστηκε με την αναγνώριση των καταναλωτικών αναγκών και η εταιρεία μέσα σε μερικούς μόλις μήνες παρέδωσε μερικά από τα πιο άρτια προϊόντα της αγοράς. Από τα smartwatches και τα true wireless ακουστικά, μέχρι τα tablets και τα routers, το brand της Huawei ταυτίζεται με την ποιότητα. Μακράν η πιο εντυπωσιακή είσοδος όμως ήταν στα laptops!

Πριν μερικούς μήνες, είδαμε για πρώτη φορά τα laptops της Huawei στην Ελλάδα. Τα MateBook D14 και D15 έγιναν ανάρπαστα ακόμη κι από το στάδιο των προπαραγγελιών! Η ποιότητα κατασκευής, οι απίθανες λειτουργίες και η εξαιρετική ισχύς σε συνδυασμό με την ελκυστική τιμή έδειξαν από την αρχή ότι η Huawei θέλει να δώσει το καλύτερο προϊόν με τη βέλτιστη αξία για τον καταναλωτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα νέα laptops της Huawei ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία. Αυτήν τη φορά έχουμε το νέο MateBook X και το MateBook 14. Πρόκειται για δύο υπερ-premium laptops για κάθε χρήση, που έρχονται να κατακτήσουν για μία ακόμη φορά την ελληνική αγορά.

Ένα από τα καλύτερα laptops που έχουμε πιάσει τον τελευταίο καιρό στα χέρια μας είναι σίγουρα το MateBook X της Huawei. Ένα απίστευτα ελαφρύ και λεπτό laptop που σε κερδίζει πριν καν το δοκιμάσεις. Με βάρος κάτω από 1 κιλό και μέγιστο πάχος στα 13,6 χιλ., διαθέτει εκείνη την premium αισθητική που ψάχνεις. Όταν το ανοίξεις, θα αντικρίσεις την πανέμορφη 3Κ Infinite FullView οθόνη αφής με το εκπληκτικά λεπτό πλαίσιο, που αναβλύζει ποιότητα. Τρομερή φωτεινότητα και πιστότητα χρωμάτων συντελλούν σε εικόνα που συναρπάζει, ενώ το σύστημα ήχου συνοδεύει με τέσσερα ξεχωριστά ηχεία για μοναδική εμπειρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, το MateBook X δεν θα μπορούσε να πηγαίνει πίσω σε επιδόσεις. Με επεξεργαστή Intel Core 10ης γενιάς και 16GB RAM LPDDR3 δεν αφήνει περιθώριο αμφισβήτησης, είτε προορίζεται για δουλειά γραφείου, είτε ακόμα πιο “σκληρές συνθήκες”. Η Huawei φρόντισε να το εξοπλίσει και με συμβατότητα με το νέο πρωτόκολλο ασύρματης σύνδεσης, Wi-Fi 6, που καταφέρνει έως και 3 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα δεδομένων σε σχέση με το Wi-Fi 5.

Μια ακόμα εξαιρετική πρόταση από τη Huawei είναι το νέο MateBook 14. Εξοπλισμένο με AMD Ryzen 4000 στα 7nm και κάρτα γραφικών AMD Radeon, ο συγκεκριμένος υπολογιστής διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που αποζητά ο απαιτητικός χρήστης σε χαμηλότερη τιμή. Με FullView οθόνη ανάλυσης 2Κ στις 14 ίντσες και σύστημα ψύξης εντελώς αθόρυβο, είναι το απόλυτο πολυεργαλείο. Μίνιμαλ σχεδιασμός μεγιστοποιεί τη λειτουργικότητα και η αυτονομία των 10 ωρών (συνεχούς αναπαραγωγής βίντεο) φροντίζει για την ευκολία του χρήστη.

Και τα δύο νέα laptops της εταιρείας έχουν μοναδικές λειτουργίες που δεν βρίσκουμε αλλού στην αγορά. Το Huawei Share με το OneHop και το Multi-Screen Collaboration είναι χαρακτηριστικά βγαλμένα από το μέλλον, που έρχονται να κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη: ταυτόχρονη διασύνδεση συσκευών, που επιτρέπει τη χρήση του κινητού μέσω του laptop, πραγματοποίηση βίντεοκλήσεων, απρόσκοπτη μεταφορά αρχείων ανάμεσα στις συσκευές και άλλα πολλά. Όλα αυτά με ένα απλό άγγιγμα για τη σύνδεση.

Χριστουγεννιάτικες προσφορές

Η Huawei φροντίζει για τον καταναλωτή με κάθε δυνατό τρόπο. Πέρα από τα νέα μοντέλα που ήρθαν στην αγορά, η εταιρεία προσφέρει τα αγαπημένα μοντέλα του ελληνικού κοινού σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές. Οι χριστουγεννιάτικες προσφορές της Huawei δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν μερικά από τα καλύτερα laptops της αγοράς σε χαμηλότερες τιμές.
 

To ασυναγώνιστο MateBook X Pro έρχεται με έκπτωση που φτάνει το 30%! Ιδανικό για τους επαγγελματίες που ψάχνουν το καλύτερο, πρόκειται για το πιο premium laptop της εταιρείας και συνδυάζει πανέμορφο σχεδιασμό, φορητότητα και κορυφαίες επιδόσεις.

Το MatePad Pro, ένα από τα καλύτερα προϊόντα που δοκιμάσαμε φέτος, επίσης θα το βρείτε σε προνομιακή τιμή. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, έρχεται μαζί με πληκτρολόγιο και γραφίδα φτάνοντας σε κορυφαία λειτουργικότητα, που θα σε εξυπηρετήσει για κάθε χρήση, είτε μιλάμε για gaming, είτε για εργασία. Προσφέρει και αυτό τη λειτουργία Huawei Share.

Τα best-sellers της Huawei, τα 2 laptops που αγαπήθηκαν, τα MateBook D14 και D15 έρχονται με ακόμα χαμηλότερη τιμή, προσφέροντας ανεπανάληπτο value for money. Εντυπωσιακές οθόνες, απίθανη αυτονομία και όλα τα εργαλεία που θα χρειαστείτε.

Τέλος, το MateBook 13, έρχεται να συμπληρώσει τη σειρά των προσφορών. Με οθόνη 2Κ ανάλυσης στις 13 ίντσες, επεξεργαστή Ryzen 5 3500 και αθόρυβο σύστημα ψύξης ίσως αποτελεί την ιδανική λύση για σένα που ψάχνεις επιδόσεις και φορητότητα.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης