Το Squid Game επιστρέφει επίσημα στο Netflix για τη 2η σεζόν. Σύμφωνα με μήνυμά του, ο σκηνοθέτης, Hwang Dong-hyuk, επιβεβαίωσε πως θα επιστρέψουν τόσο ο πρωταγωνιστής, Gi-hun, όσο και ο μυστηριώδης Front Man και ίσως επιστρέψει «ο άνδρας με το κοστούμι». Επίσης θα γνωρίσουμε τον Cheol-su, το αγόρι της Young-hee.
 

Στη δήλωσή του, ο σκηνοθέτης αναφέρει: «χρειάστηκαν 12 χρόνια για να “ζωντανέψει” η πρώτη σεζόν του Squid Game που προβλήθηκε πέρυσι, αλλά χρειάστηκαν 12 μέρες για να γίνει το Squid Game η πιο δημοφιλής σειρά. Ως συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός του Squid Game, στέλνω χαιρετισμούς στους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε και αγαπήσατε τη σειρά μας… Ακολουθήστε μας και πάλι για έναν εντελώς νέο γύρο.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανανέωση της σειράς πραγματοποιείται παρά τη μεγάλη πτώση των συνδρομητών του Netflix από τότε που πρωτοεμφανίστηκε η σειρά. Η εταιρεία ανέφερε ότι το Απρίλιο είχε την μεγαλύτερη απώλεια σε συνδρομητές τα τελευταία 10 χρόνια, με συνέπεια την απόλυση πολλών υπαλλήλων και αυστηροποίηση των προϋπολογισμών παραγωγής, πρακτικά σε όλους τους τομείς. Η εταιρεία επίσης εστιάζει στο θέμα της κοινής χρήσης κωδικών, ενώ εξετάζει και την έναρξη προβολής διαφημίσεων (κατά την αναπαραγωγή) μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.
 

 

Το «Squid Game» ήταν η σειρά με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία του Netflix. Πέρυσι, ο Hwang είπε ότι βρισκόταν στη «διαδικασία σχεδιασμού» της ανάπτυξης της δεύτερης σεζόν, ενώ ο συν-διευθύνων σύμβουλος του Netflix, Τεντ Σαράντος, είπε: «το σύμπαν του Squid Game μόλις ξεκίνησε». Με άλλα λόγια, όλοι λίγο πολύ γνωρίζαμε ότι ερχόταν η δεύτερη σεζόν, αλλά τώρα είναι επίσημο.

 
Τέλος, δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν ή αν έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα. Σε συνέντευξή του στο Vanity Fair, ο Hwang είπε ότι η επόμενη σεζόν του Squid Game μπορεί να γίνει διαθέσιμη μέχρι το τέλος του 2023 ή μέσα στο 2024, και θα περιλαμβάνει περισσότερα διαβολικά παιχνίδια.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης