Για όσους έχουν προβλήματα οσμής των ποδιών και όχι μόνο, η Panasonic ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα “αποσμητικό για τα παπούτσια”. Η συσκευή θα ονομάζεται MS-DS100 και χρησιμοποιεί “nanoe X” τεχνολογία, ρουφώντας τη μυρωδιά από τα παπούτσια σας.

Για να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, αρκεί να την βάλετε στο ρεύμα και να τοποθετήσετε το κάτω μέρος της μέσα στα παπούτσια σας. Το MS-DS100 στη συνέχεια εκπέμπει φορτισμένα ιόντα στο εσωτερικό των υποδημάτων σας, εισβάλλοντας εντός του υλικού και διαλύοντας σωματίδια που προκαλούν οσμές. Υπάρχουν δύο διαφορετικές λειτουργίες: κανονική και διαρκείας, η οποίες κρατούν 5 ή 7 ώρες αντίστοιχα. Σύμφωαν με την Panasonic, η λειτουργία διαρκείας χρησιμοποιείται όταν σας ενοχλεί πολύ η μυρωδιά.

Η συγκεκριμένη συσκευή δεν είναι η πρώτη της Panasonic που ασχολείται με την αφαίρεση οσμών. Πέρυσι, το καλοκαίρι, η εταιρεία λάνσαρε μια αποσμητική κρεμάστρα, που λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο για τα ρούχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η περίεργη αυτή συσκευή θα γίνει διαθέσιμη στην Ιαπωνία στις 20 Σεπτεμβρίου. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τιμή τους, όμως συγκριτικά, η κρεμάστρα που αναφέραμε νωρίτερα κοστίζει 180 δολάρια στο Amazon.
Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης