Η νέα καινοτομία της WIND ονομάζεται SIMPLEfi και σας δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείτε στο internet απ’ όπου κι αν βρίσκεστε, αρκεί να συνδέσετε τη συσκευή σε μια ηλεκτρική πρίζα. Αποτελεί μια μοναδική λύση για όσους θέλουν να πάνε διακοπές για παράδειγμα και θέλουν να έχουν internet σε όλες τις συσκευές τους, χωρίς να απαιτείται η χρήση τηλεφωνικής γραμμής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι είναι το SIMPLEfi;

Είναι ο πιο απλός τρόπος να έχετε γρήγορο Internet στο σπίτι ή στο εξοχικό, μέσω του δικτύου της WIND. Ιδανικό για εσάς που ψάχνετε μία ευέλικτη λύση που να λειτουργεί όπου και αν βρίσκεστε ή για εσάς που κάνετε περιστασιακή χρήση Internet.

Η WIND καινοτομεί δίνοντάς σας τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση σε internet όπου κι αν βρίσκεστε, χρησιμοποιώντας το SIMPLEfi. Για την υπηρεσία θα χρησιμοποιήσετε ένα router, που σας δίνεται μαζί με μια κάρτα SIM από την WIND, το οποίο συνδέεται στο 4G δίκτυο της εταιρείας. Το router μπορεί να λάβει και να στείλει δεδομένα, όπως ακριβώς και ένα τυπικό router, που χρησιμοποιείτε στο σπίτι σας και να διαμοιράσει τα δεδομένα σε άλλες συσκευές, που συνδέονται με αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με λίγα λόγια, λειτουργεί κατά την ίδια λογική με το router του σπιτιού σας, αλλά αντί να χρησιμοποιεί την τηλεφωνική γραμμή, χρησιμοποιεί ασύρματα το 4G δίκτυο της WIND. Έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όπου κι αν βρίσκεστε, με δύο μόνο προϋποθέσεις: α) να υπάρχει ηλεκτρική πρίζα για να τροφοδοτήσει τη συσκευή και β) το σημείο που βρίσκεστε να καλύπτεται από το 4G δίκτυο της WIND.

Τι χρειάζομαι για να αποκτήσω το SIMPLEfi;

Η υπηρεσία SIMPLEfi είναι διαθέσιμη όπου είναι διαθέσιμο και το 4G δίκτυο της WIND, καθώς αυτό χρησιμοποιείται για την μετάδοση των δεδομένων. Αν θέλετε να μάθετε αν καλύπτεται η περιοχή σας, μπορείτε να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα WIND και να ενημερωθείτε σχετικά ή να καλέσετε την Εξυπηρέτηση Πελατών. Επιπρόσθετα, μπορείτε να μεταβείτε στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε μόνοι σας αν καλύπτεται η περιοχή σας μέσω του εργαλείου διαθεσιμότητας.

Πατήστε ΕΔΩ και βρείτε τα κελιά που φαίνονται στην παρακάτω φωτογραφία για να δείτε αν είναι διαθέσιμη η υπηρεσία στην περιοχή σας.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στην περιοχή μου. Τι άλλο θα χρειαστώ για να αποκτήσω το SIMPLEfi;

Αφού κάνετε τον έλεγχο διαθεσιμότητας της υπηρεσίας για την περιοχή που σας ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσετε το SIMPLEfi, τότε πρέπει να προμηθευτείτε τον εξοπλισμό, την SIMPLEfi SIM κάρτα, αλλά και να διαλέξετε το πακέτο, που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας. Mπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο πακέτα της υπηρεσίας. Την αίτηση μπορείτε να τη συμπληρώσετε διαδικτυακώς ή σε κάποιο κατάστημα της WIND και στην πορεία θα παραλάβετε τον εξοπλισμό μέσω courier.

Ποια πακέτα μπορώ να επιλέξω;

H WIND σας προσφέρει δύο πακέτα ανάλογα με τη χρήση που σκοπεύετε να κάνετε:

1) SIMPLEfi: Το πρώτο πακέτο είναι για όσους δεν χρησιμοποιούν συνέχεια το internet και σας δίνει 50GB για ένα χρόνο. Η τιμή για το τέλος ενεργοποίησης και ενσωματωμένης χρήσης είναι σε προσφορά στα 100€ αυτή τη στιγμή, ενώ η κανονική τιμή είναι στα 200€. Επιπρόσθετα, υπάρχει ελάχιστη μηνιαία χρέωση 2€/μήνα, που σας προσφέρει επιπλέον 300MB/μήνα.

Αν σας τελειώσουν τα GB, που προσφέρονται με το παραπάνω πακέτο, υπάρχουν επιπλέον προσφορές για να πάρετε έξτρα GB. Μπορείτε να βρείτε τις προσφορές ΕΔΩ. Η επέκταση των δεδομένων γίνεται αποκλειστικά μέσω του MyWIND.

2) SIMPLEfi 2: Το δεύτερο πακέτο είναι για εσάς, που το internet είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας και σας προσφέρει 30GB το μήνα με μηνιαίο πάγιο 30€.

Αν σας τελειώσουν τα 30GB, σας δίνεται η δυνατότητα να σερφάρετε δωρεάν με μειωμένη ταχύτητα ή να απελευθερώσετε την ταχύτητά σας (μέσω του MyWind) με χρέωση 2€/GB.

Πώς μπορώ να συνδέσω τον εξοπλισμό;

Σαφείς οδηγίες για τη σύνδεση του εξοπλισμού μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ, ενώ η WIND έχει δημιουργήσει και ένα video με πολύ απλές οδηγίες για όλους, που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλο router ή να αντικαταστήσω την κάρτα SIM με άλλη της επιλογής μου;

Όχι, το SIMPLEfi λειτουργεί μόνο με τον εξοπλισμό που θα λάβετε από την WIND (router και κάρτα SIM).

Υπάρχει όριο στον αριθμό των συσκευών που μπορώ να συνδέσω ασύρματα στο router;

Όχι, αντιθέτως η λειτουργία dual band σάς επιτρέπει να συνδέσετε ακόμα περισσότερες συσκευές στο router σας ασύρματα, συγκριτικά με τα συμβατικά router.

Πώς μπορώ να ενημερώνομαι για το υπόλοιπο των GB μου;

Μπορείτε να ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή για τα διαθέσιμα GB μέσω του myWIND.
Επίσης θα λαμβάνετε ενημερωτικά SMS για την κατανάλωση των GB, τα οποία μπορείτε να διαβάσετε μέσω της διαχειριστική σελίδας του router σας. Δείτε ΕΔΩ αναλυτικές οδηγίες για το πώς να διαβάσετε τα SMS.

Αν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις, μπορείτε να ενημερωθείτε ΕΔΩ, επιλέγοντας την καρτέλα «ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ» και στην συνέχεια την κατηγορία θεμάτων «SIMPLEfi».

Επιμέλεια: Κρούστης Παύλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης