Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Samsung ετοιμάζει το μεγάλο καλοκαιρινό της event, στο οποίο παραδοσιακά βλέπαμε τα νέα Samsung Galaxy Note. Φέτος, γνωρίζουμε ήδη ότι δεν θα δούμε την business ναυαρχίδα της εταιρείας. Αντ’ αυτού, η εταιρεία φαίνεται να εστιάζει στα foldables και σε άλλες συσκευές για να συμπληρώσει το porfolio της για φέτος.
 

Όλα αυτά που θα δούμε διέρρευσαν στο ίντερνετ και μάλιστα φαίνεται να έχουμε και ημερομηνία διεξαγωγής: 11 Αυγούστου. Φυσικά, ακόμη δεν είναι επίσημο, αλλά ο όγκος των διαρροών σίγουρα δείχνει κάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για αρχή έχουμε το αναμενόμενο Samsung Galaxy S21 FE 5G, που έρχεται να συνοδεύσει τα αναδιπλούμενα. H FE έκδοση του S21 αναμένεται εδώ και πολύ καιρό και φαίνεται ότι πλέον θα παρουσιαστεί επίσημα και πιθανώς να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε εικόνες των Samsung Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3, S21 FE 5G, Watch 4, Watch 4 Classic και των ακουστικών Buds 2. Όλα τα παραπάνω αναμένεται να παρουσιαστούν στο event της Samsung στις 11 Αυγούστου. Αναμένουμε και επίσημη επιβεβαίωση για την ημερομηνία.

Samsung Galaxy Z Fold 3

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Samsung Galaxy Z Flip 3

Samsung Galaxy S21 FE 5G

Samsung Galaxy Watch 4

 

Samsung Galaxy Watch 4 Classic

Samsung Galaxy Buds 2

 

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης