Ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες της ποπ κουλτούρας για το 2019 ήταν αναμφισβήτητα ο Baby Yoda. Το μωρό που ανήκει στο είδος του Master Yoda του Star Wars σύμπαντος είχε σημαντικό ρόλο στη νέα σειρά του Disney+, The Mandalorian.

Ενώ υπήρξαν συζητήσεις για το αν θα χρησιμοποιηθούν CGI (γραφικά υπολογιστή) ή μαριονέτα για την απεικόνισή του στη σειρά, η παραγωγή κατέληξε κυρίως στη χρήση μαριονέτας, η οποία μάλιστα δεν ήταν καθόλου φθηνή λύση.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ηθοποιός Adam Pally, που υποδύεται έναν Stormtrooper στη σειρά, έπρεπε να χτυπήσει το Baby Yoda σε μια συγκεκριμένη σκηνή και το έκανε κάπως δυνατά κατά τα γυρίσματα. Ο δημιουργός του The Mandalorian, Jon Favreau, τότε του είπε το εξής:
 

“Θέλω να ξέρεις ότι αυτός είναι ο ήρωας Yoda και κοστίζει περίπου 5 εκατ. δολάρια. Και παρόλο που θέλω να τον χτυπήσεις, θέλω να το ξέρεις αυτό.”
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη προκάλεσε άγχος στον Pally, ο οποίος δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο του για τις επόμενες σκηνές.
 

O Baby Yoda πιθανώς να επιστρέψει στη 2η σεζόν του The Mandalorian, η οποία ετοιμάζεται ήδη και θα προβληθεί στο Disney Plus το ερχόμενο φθινόπωρο, ενώ ετοιμάζονται διάφορα προϊόντα με τη μορφή του μικρού ήρωα, τα οποία θα κυκλοφορήσουν έως τότε.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης