Παίξτε ντραμς χωρίς... ντραμς

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017, 17:36
Παίξτε ντραμς χωρίς... ντραμς
Το ξέρατε ότι μπορείτε να παίξετε ντραμς χωρίς τα ντραμς; Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα headset εικονικής πραγματικότητας και μια εφαρμογή που ονομάζεται Paradiddle, που αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή από τον μουσικό Emre Tanirgan.

Για να δείξει τι μπορεί να κάνει η εφαρμογή, ο ίδιος έπαιξε το "Paint it Black" των Rolling Stones και παρόλο που απλά κουνάει τα χέρια του στον αέρα, ακούγεται πραγματικά πολύ καλό.Σύμφωνα με το UploadVR, ο Tanirgan ξεκίνησε να αναπτύσσει το Paradiddle, λόγω ανεπαρκούς χώρου για φυσικά τύμπανα.

«Δεν είχα πλέον εύκολη πρόσβαση σε τύμπανα για εξάσκηση, γι' αυτό σκέφτηκα να φτιάξω το δικό μου σε εικονική πραγματικότητα», αναφέρει ο μουσικός.

Στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής, την οποία μπορείτε να δείτε στο βίντεο, μπορείτε να φτιάξετε και να σώσετε το δικό σας σετ τυμπάνων, όπως και να μαγνητοσκοπήσετε και να αναπαράγετε την εκτέλεσή σας.Παραπάνω μπορείτε να δείτε και μια εκτέλεση του Tanirgan για το Pokemon theme.

To Paradiddle είναι ακόμα υπό ανάπτυξη, αλλά όσοι έχουν VR συσκευές και ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν ντραμς σε εικονική πραγματικότητα μπορούν να δουν κάποιες εφαρμογές, που κυκλοφορούν ήδη, όπως το Drumkit VR και Aerodrums.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017, 17:36