Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει και ο καιρός ζεσταίνει, προτιμάμε να περνάμε περισσότερο χρόνο έξω στον κήπο ή τη βεράντα μας. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το αν θέλετε να απολαύσετε ένα χαλαρό βράδυ με τους φίλους και την οικογένειά σας ή ακόμα και να χαλαρώσετε στην αιώρα σας, δεν είναι εύκολο να μεταφέρετε τη διασκέδαση σε εξωτερικούς χώρους, χωρίς την ύπαρξη μιας ισχυρής σύνδεσης στο WiFi. Η σειρά devolo Magic WiFi είναι εδώ για να «σώσει» το καλοκαίρι σας, προσφέροντας ισχυρό και γρήγορο WiFi όπου και αν βρίσκεστε.
 

To WiFi κάνει το καλοκαίρι ακόμα καλύτερο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν ανησυχείτε πως οι καλεσμένοι σας δεν διασκεδάζουν, στο καθιερωμένο καλοκαιρινό σας πάρτι στον κήπο ή τη βεράντα, η απάντηση είναι απλή: Αν δεν υπάρχει μια ισχυρή σύνδεση στο WiFi, τότε δεν διασκεδάζουν. Σκεφτείτε μόνο ότι η μουσική για το πάρτι σας μεταδίδεται από το Internet ή ότι για να φέρετε το θερινό σινεμά στο σπίτι απαιτείται σταθερή σύνδεση σε WiFi. Έτσι, θα διαπιστώσετε ότι το πρώτο που πρέπει να φροντίσετε για μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά, είναι η κάλυψη του Internet.
 

Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τον προσωπικό χρόνο που θέλετε να περάσετε ένα απόγευμα για να χαλαρώσετε έξω, χωρίς να χάσετε την σύνδεσή σας στο διαδίκτυο. Ωστόσο, το router του σπιτιού, συνήθως, δεν είναι αρκετά ισχυρό για να παρέχει WiFi παντού μέσα στο σπίτι και ταυτόχρονα έξω από το σπίτι. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να ακούσετε τις αγαπημένες σας λίστες μουσικής καθώς εργάζεστε στο μπαλκόνι ή να απολαύσετε την αγαπημένη σας εκπομπή ενώ κάνετε ηλιοθεραπεία στην ταράτσα. Δεν είναι απίθανο, η καθημερινές σας συνήθειες να επηρεαστούν από τα κενά στη σύνδεση του Internet ή από τη λήξη των διαθέσιμων data στο smartphone σας. Έτσι λοιπόν, η σειρά devolo Magic WiFi είναι η λύση που ψάχνετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ισχυρή και γρήγορη λύση
 

Οι πρακτικοί WiFi adapters της devolo προσφέρουν σταθερό Mesh WiFi παντού και μετατρέπουν οποιαδήποτε πρίζα ρεύματος σε ένα πανίσχυρο WiFi hotspot. Η λειτουργία Mesh WiFi παρέχει επιπλέον, εξαιρετικά σταθερή κάλυψη WiFi, καθώς όλες οι τελικές συσκευές μπορούν να συνδεθούν αυτόματα στο γρηγορότερο σημείο πρόσβασης και στην καλύτερη ζώνη συχνοτήτων. Η εγκατάσταση τους είναι παιχνιδάκι και η δημιουργία ενός δικτύου guest WiFi, πιο εύκολη από ότι φαντάζεστε. Βασικό εργαλείο που θα σας βοηθήσει είναι η εφαρμογή Devolo Home Network. Κάντε κλικ στο αντίστοιχο μενού και το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι επισκέπτες σας, είναι να σκανάρουν το QR code που θα τους δώσετε. Έτσι, ενεργοποιείται αυτόματα η χρήση του guest WiFi.
 

Ευελιξία χάρη στο plug and play
 

Η ευελιξία είναι ακριβώς αυτό που κάνει τη σειρά devolo Magic την ιδανική λύση, καθώς οι προσαρμογείς συνδέονται σε εξωτερικούς χώρους και χρησιμοποιούνται όταν τους χρειαστείτε, με την προϋπόθεση ότι βρίσκονται σε μέρος που προστατεύεται από το νερό αλλά και το έντονο ηλιακό φως. Στην συνέχεια, μπορείτε πολύ εύκολα να μετακινήσετε τους προσαρμογείς και πάλι μέσα στο σπίτι. Η αλλαγή θέσης των προσαρμογέων δεν απαιτεί καμία επιπλέον ρύθμιση και ολοκληρώνεται μέσα λίγα λεπτά. Με αυτόν τον τρόπο, τα προϊόντα Magic WiFi μπορούν να σας γλιτώσουν από την αγορά πρόσθετου εξοπλισμού. Είτε στον εσωτερικό είτε στο εξωτερικό χώρο, οι προσαρμογείς Magic, καλύπτουν αποστάσεις ως και 500 μέτρα, χάρη στην state-of-the-art G.hn τεχνολογία.

Τιμές και διαθεσιμότητα
 

Η σειρά devolo Magic WiFi είναι διαθέσιμη σε φυσικά και online καταστήματα. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα νέο οικιακό δίκτυο Magic, συνιστάται η χρήση ενός Starter Kit με δύο προσαρμογείς. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής για το devolo Magic 1 WiFi mini Starter Kit είναι στα 99,90 ευρώ και για το high-end Starter Kit devolo Magic 2 WiFi 6, στα 239,90 ευρώ. Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ, ενώ η devolo παρέχει 3 χρόνια εγγύηση για όλα της τα προϊόντα.
 

Περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να έχετε ένα τέλειο οικιακό δίκτυο, επισκεφθείτε το www.devolo.gr, www.devolo.com.cy.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης