Η MMD, η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Philips, παρουσιάζει τρεις νέες οθόνες Philips της σειράς οθονών E-line. Με τίτλο σειράς “E9”,τα τρία αυτά μοντέλα συνδυάζουν έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό με μια εξαιρετική απόδοση εικόνας για υψηλή θέαση και αισθητική. Με μέγεθος 27 ιντσών, και οι τρειςFull HD οθόνες με στενό πλαίσιο και τεχνολογία Ultra-Wide Color προσφέρουν ρεαλιστικά γραφικά και καθηλωτικές γωνίες θέασης για περισσότερη άνεση και απόλαυση στο σπίτι και στην εργασία.

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι οθόνες ευρείας θέασης 27 ιντσών της νέας σειράς E9 της Philips διαθέτουν τη μοναδική τεχνολογία IPS LED. Το IPS, σε αντίθεση με τα συμβατικά TN panels, προσφέρει υψηλή ακρίβεια εικόνας και χρώματος, καθώς και γωνίες θέασης 178/178, με αποτέλεσμα να μπορεί κανείς να δει τις οθόνες από σχεδόν όλες τις γωνίες, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα πεντακάθαρες εικόνες και ζωντανά χρώματα.

Οι συγκεκριμένες οθόνες είναι ιδανικές για την προβολή φωτογραφιών και ταινιών, την περιήγηση στο ίντερνετ ή ακόμα για επαγγελματική χρήση που απαιτούν χρωματική ακρίβεια και σταθερή φωτεινότητα. Η τεχνολογία Ultra-Wide Color εμπλουτίζει τις οθόνες της σειράς E9 με μια ευρεία γκάμα χρωμάτων για βαθύτερα, πιο λαμπερά και φυσικά χρώματα. Επίσης, η ενισχυμένη ανάλυση Full HD 1920 x 1080 έχει ως αποτέλεσμα να αναδεικνύονται οι λεπτομέρειες, η φωτεινότητα και η αντίθεση, ενισχύοντας τη φυσικότητα των εικόνων. Επιπλέον, οι οθόνες αυτές είναι ξεκούραστες στα μάτια χάρη στην τεχνολογία Flicker-Free, η οποία ρυθμίζει τη φωτεινότητα και περιορίζει το τρεμόπαιγμα για μεγαλύτερη άνεση στη θέαση. Η λειτουργία Low Blue Mode της Philips χρησιμοποιεί ένα έξυπνο λογισμικό για τη μείωση του επιβλαβούς μικρού μήκους κύματος μπλε φωτός,προσφέροντας μεγαλύτερη ευεξία.

Κομψό σχεδιασμό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι οθόνες E9 συνεχίζουν την παράδοση του έξυπνου σχεδιασμού που συνέβαλε στην επιτυχία της σειράς Philips E-line. Με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα και κομψή μεταλλική βάση, τα τρία μοντέλα οθονών 27 ιντσών, με ένα εξαιρετικά στενό πλαίσιο 9,94 χιλ., είναι εξοπλισμένες με την τεχνολογία AMD FreeSyncTM που συγχρονίζει το χρόνο ανανέωσης της οθόνης στο GPU frame render επιτυγχάνοντας μια ομαλή και αβίαστη εμπειρία gaming. Οι οθόνες διαθέτουν επίσης, εξαιρετικά στενά πλαίσια για λιτή εμφάνιση και για όσο το δυνατό λιγότερη απόσπαση της προσοχής, καθιστώντας τες ιδανικές για το στήσιμο πολλαπλών οθονών ή διαφορετικών κλίσεων,καθώς επίσης και μια ευρεία γκάμα χρήσεων από γραφική σχεδίαση έως επαγγελματικές εφαρμογές και gaming. Επιπλέον, οι οθόνες δε φαίνονται μόνο φανταστικές αλλά σέβονται και το περιβάλλον. Κατασκευασμένες από βιώσιμα, φιλικά προς το περιβάλλον υλικά που συμπλέουν με τα βασικά διεθνή standards, παρέχουν ενεργειακή εξοικονόμηση χάρη στη χαμηλή κατανάλωσή τους σε ενέργεια.

Εύκολη συνδεσιμότητα

Εξοπλισμένες για παγκόσμια ψηφιακή συνδεσιμότητα, οι τρεις οθόνες της σειράς E9 διαθέτουν το απαραίτητο hardware που επιτρέπει την είσοδο HDMI -High-Definition Multimedia Interface-για υψηλής ποιότητας ψηφιακά video και μεταφορά ηχητικών αρχείων από έναν υπολογιστή, ή οποιονδήποτε αριθμό AV πηγών (συμπεριλαμβανομένων set-top boxes, DVD players, δέκτες A/V και video cameras).

Το μοντέλο 276E9QJAB εξασφαλίζει ακόμη μεγαλύτερη άνεση και συνδεσιμότητα, καθώς προσφέρει μια σύνδεση DisplayPort για εξαιρετικά γρήγορη προβολή εικόνας και ρυθμού ανανέωσης, όπως επίσης ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία για περισσότερη απόλαυση των multimedia.

Η σειρά E9 αποκτά συνεχώς νέα μέλη

Εκτός από τις νέες επίπεδες οθόνες 27 ιντσών, η σειρά οθονών Philips E9 είναι έτοιμη να επεκταθεί με την προσθήκη αρκετών νέων μοντέλων επίπεδων και κυρτών οθονών, όλες προσανατολισμένες σε ένα κομψό, υπερβολικά λεπτό σχεδιασμό 9,94χιλ. και σε τεχνολογικές καινοτομίες, όπως η τεχνολογία AMD FreeSyncTM. Τα μοντέλα 276E9QDSB, 276E9QJAB, και 276E9QSB FHD θα είναι διαθέσιμα με την ενδεικτική λιανική τιμή των 189€, τον Μάρτιο 2018. Θα ακολουθήσει η FHD επίπεδη οθόνη 23,8 ιντσών τον Μάιο και η FHD επίπεδη οθόνη 21,5 ιντσών τον Ιούλιο. Η Philips έχει επίσης αναπτύξει τρία E9 κυρτά μοντέλα οθονών για λιγότερη θαμπάδα και ενισχυμένη καθηλωτική εμπειρία θέασης, που θα είναι διαθέσιμα σε format 31,5 ιντσών FHD/QHD και 27 ιντσών FHD, ξεκινώντας από τον Μάιο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: Οθόνες Philips 276E9QSB / 276E9QDSB / 276E9QJAB


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης