Το “μένουμε σπίτι” έχει αποδώσει όπως φαίνεται για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού, όμως είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα της κοινωνικής απομόνωσης, που ακολουθούμε ήδη. Αν σας έχουν λείψει οι ταινίες με φίλους και γνωστούς στο Netflix, υπάρχει λύση.

Με το Netflix Party έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε βίντεο, ταινίες και σειρές μαζί με φίλους και να συζητήσετε γι’ αυτά μέσω chat σε πραγματικό χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Για να δείτε το νέο περιεχόμενο του Netflix για τον Απρίλιο, πατήστε εδώ.

Πρόκειται για extension του Chrome το οποίο θα πρέπει να εγκαταστήσετε, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία. Αφού μπουν όλοι οι χρήστες στους ξεχωριστούς λογαριασμούς τους, τότε το Netflix Party θα συγχρονίσει την αναπαραγωγή για όλους τους συνδεδεμένους χρήστες και παράλληλα θα προβάλει ένα chat στην άκρη της οθόνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να οργανώσετε ένα Netflix Party:
 

  • Κατεβάστε το extension για Google Chrome, πατώντας εδώ.
  • Ανοίξτε το Netflix μέσω του Chrome και ξεκινήστε το βίντεο που θέλετε να παρακολουθήσετε
  • Το εικονίδιο του Netflix Party, πάνω δεξιά, θα πρέπει να έχει αλλάξει χρώμα από γκρι σε κόκκινο. Πατήστε το.
  • Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο για τη δημιουργία Netflix Party. Έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε ποιος θα ελέγχει την αναπαραγωγή. Πατήστε “start the party”.
  • Θα εμφανιστεί ακόμη ένα παράθυρο με έναν σύνδεσμο. Πατήστε “Copy URL” και μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

 

Για να συνδεθείτε σε ένα ήδη υπάρχον Netflix Party:
 

  • Πατήστε το link που θα μοιραστεί μαζί σας o χρήστης που ξεκίνησε το party.
  • Πατήστε πάνω στο εικονίδιο του Netflix Party

 

Εκτός από το Netflix Party, υπάρχουν κι άλλες επιλογές για απομακρυσμένη παρακολούθηση μαζί με φίλους, όπως το Scener, που επιτρέπει και τη χρήση webcam, ενώ για αντίστοιχη χρήση YouTube, μπορείτε να κατεβάσετε το Metastream ή το TwoSeven, που επιτρέπει χρήση YouTube, Amazon Prime και άλλων.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης