Νέες σειρές στα Novacinema τις επόμενες ημέρες

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021, 11:00
Νέες σειρές στα Novacinema τις επόμενες ημέρες

Τρεις εξαιρετικές νέες σειρές κάνουν την εμφάνιση τους τον Σεπτέμβριο στο κανάλι των σειρών το Novacinema4HD, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο το κινηματογραφικό περιεχόμενο της Nova και προσφέροντας στους συνδρομητές της άπλετες στιγμές αγωνίας, μυστηρίου, αλλά και... τρόμου!


Professor T


Κάθε Δευτέρα στις 22:00, από τη ευρωπαίκή ζώνη «House of Europe», η συναρπαστική αστυνομική σειρά, «Professor T», όπου ένας ιδιαίτερα ευφυής, εκκεντρικός και ιδιόρρυθμος καθηγητής εγκληματολογίας, ανοίγει τις πόρτες του Πανεπιστημίου του Cambridge και φωτίζει τις πλέον σκοτεινές και απρόβλεπτες πλευρές σε μία σειρά από παράξενα εγκλήματα. Πρωταγωνιστoύν οι Ben Miller, Emma Naomi, Barney White και Sarah Woodward.

Κάθε Παρασκευή στις 22:00 έρχεται η σειρά τρόμου – μυστηρίου «Chapelwaite». Βασισμένη σε ένα μικρό μυθιστόρημα του Steven King, η σειρά ακολουθεί τον Τσαρλς Μπουν στη διάρκεια της δεκαετίας του 1850, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με τα μυστικά που βασανίζουν την οικογένειά του για ολόκληρες γενιές. Πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Adrien Brody, πλαισιωμένος από τις Emily Hampshire και Jennifer Ens.


Chapelwaite


Κάθε Σάββατο στις 22:00 η σειρά αστυνομικό θρίλερ «Rocco Schiavone», όπου ύστερα από μία δυσμενή μετάθεση, ένας Ιταλός αστυνομικός βρίσκεται στην Αόστα, στις ιταλικές Άλπεις, μακριά από την αγαπημένη του Ρώμη. Κι όσο και αν απεχθάνεται τα βουνά, το κρύο και τους ντόπιους, τόσο αγαπά τη δουλειά του και την επίλυση εγκλημάτων. Πρωταγωνιστούν οι Marco Giallini, Ernesto D’Argenio και Francesco Acquaroli.

 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021, 11:00