Η Western Digital παρουσιάζει έναν νέο σκληρό δίσκο με στόχο να καταστήσει ευκολότερη την αποθήκευση φωτογραφιών, ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Ο νέος σκληρός δίσκος ονομάζεται My Passport Wireless Pro και αποτελεί βελτιωμένο μοντέλο του My Passport Wireless που παρουσιάστηκε το 2014. Όπως και ο προκάτοχός του, ο δίσκος έχει υποδοχή κάρτας SD και Wi-Fi για την εισαγωγή φωτογραφιών. Αφού μεταφέρετε τα αρχεία σας στη μονάδα δίσκου, μπορείτε να το συνδέσετε με ένα φορητό υπολογιστή ή κάποιο tablet ασύρματα, ώστε να διαχειριστείτε τα αρχεία σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Pro μοντέλο έχει ένα διαφορετικό design, αλλά η βασική αλλαγή είναι στην διαχείριση αρχείων. Στο αρχικό μοντέλο, ο σκληρός δίσκος τραβούσε αυτόματα σε όλες τις νέες φωτογραφίες, που είχατε στην κάρτα SD αυτόματα, ενώ σε αυτό το μοντέλο μπορείτε να περιηγηθείτε ασύρματα στα περιεχόμενα της κάρτας SD και να επιλέξετε ποιο αρχείο θέλετε να συγχρονίσετε. Αν και αυτό προσθέτει ένα επιπλέον βήμα, δίνει στους χρήστες περισσότερες επιλογές σχετικά με τη διαχείριση των εικόνων τους. Η Western Digital επίσης δημιούργησε iOS και Android εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διαχείριση των αρχείων σας από το τηλέφωνο σας ή το tablet σας.

Ο δίσκος έρχεται μόνο με τη μορφή HDD, αλλά όλοι διαθέτουν μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους. Το 2TB μοντέλο θα κοστίζει 229 δολάρια, ενώ το 3TB στα 249 δολάρια. Παράλληλα με το My Passport Wireless Pro, η Western Digital παρουσιάζει και μια έκδοση Pro της σειράς My Cloud για τις μονάδες αποθήκευσης δικτύων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης