Σήμερα ξεκινούν οι προπαραγγελίες του νέου smartwatch Huawei GT 2e, της νέας προσθήκης στη σειρά wearables της Huawei, που σχεδιάστηκε για να εμπνεύσει τους χρήστες να αναβαθμίσουν την καθημερινότητά τους, παρακολουθώντας με ευκολία τη φυσική τους κατάσταση και βάζοντας τη φυσική άσκηση στον τρόπο ζωής τους. Το νέο smartwatch της Huawei με τα 100 προγράμματα άθλησης και τις αναβαθμισμένες μεθόδους παρακολούθησης φυσικής κατάστασης, είναι ο προπονητής που πάντα θέλατε να έχετε.
 

Οι προπαραγγελίες ξεκινούν σήμερα, 20 Μαΐου, και συνοδεύονται από μία μοναδική προσφορά: όσοι προπαραγγείλουν το Watch GT 2e θα λάβουν δώρο και τα εκπληκτικά bluetooth ακουστικά της Huawei, FreeBuds Lite!
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


 

Για πρώτη φορά, με το Huawei Watch GT 2e, λανσάρεται μια νέα επαναστατική λειτουργία: ο υπολογισμός μέτρησης του οξυγόνου στο αίμα, το λεγόμενο και ποσοστό SpO2. Με την πανίσχυρη μπαταρία που διαρκεί μέχρι και δύο εβδομάδες και χάρη στις προηγμένες τεχνολογικές προδιαγραφές του, το νέο smartwatch της Huawei κατασκευάστηκε για να εντάξει με επιστημονικό και εύκολο τρόπο την φυσική άσκηση στον σύγχρονο τρόπο ζωής και την δύσκολη καθημερινότητά μας. Μεταξύ άλλων, η συσκευή παρακολουθεί με ακρίβεια τους καρδιακούς σφυγμούς και στέλνει ειδοποιήσεις όταν παρατηρούνται αρρυθμίες, καταγράφει τα επίπεδα αρτηριακής πίεσης, αξιολογεί την ποιότητα ύπνου και βοηθά τον χρήστη να αντιλαμβάνεται κάθε στιγμή το επίπεδο φυσικής του κατάστασης.
 

Επιπλέον, το Huawei Watch GT 2e είναι βελτιωμένο και σχεδιαστικά σε σχέση με τους προκατόχους του, αφού έχει πιο κομψό design, αλλά και νέα χρώματα που προσδίδουν ακόμα περισσότερο στυλ. Το Huawei Watch GT 2e διαθέτει AMOLED οθόνη αφής 1,39 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση Retina. Έτσι, οι χρήστες μπορούν οποιαδήποτε στιγμή με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης να αναζητήσουν οποιαδήποτε πληροφορία θέλουν, ακόμα κι αν βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο εκτεθειμένοι στο δυνατό φως του ήλιου.  
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σύγχρονο design συναντά την κλασική αισθητική

Σε αντίθεση με το πιο κλασικό design του Huawei Watch GT 2, το σχέδιο του Huawei Watch GT 2e είναι κατά κύριο λόγο αθλητικό και πιο νεανικό.  Αψηφώντας τα παραδοσιακά σχέδια που θέλουν το καντράν να διαχωρίζεται από το λουράκι, το νέο smartwatch της Huawei διαθέτει στρογγυλό καντράν με ενσωματωμένο λουράκι για πιο αεροδυναμική όψη. Το πλαίσιο του καντράν είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και αναδεικνύει την καμπυλότητα του σχεδίου, ενώ το λουράκι είναι κατασκευασμένο από καουτσούκ και διατίθεται σε τρία χρώματα: Graphite Black, Lava Red και Mint Green.
 

Άλλο ένα χαρακτηριστικό στο οποίο πρωτοπορεί το νέο Watch GT 2e είναι οι νέες του κινούμενες προσόψεις, οι οποίες προσαρμόζονται στην κίνηση του χρήστη, αλλά του δίνουν παράλληλα και τη δυνατότητα να τις προσαρμόσει εκείνος στις δικές του ανάγκες και προτιμήσεις. Επιπροσθέτως, η λειτουργία «Ζώνες Ώρας» βοηθά τους χρήστες να παραμείνουν σε επαφή με φίλους, συγγενείς και συναδέλφους που ζουν σε άλλες χώρες. Τέλος, η πρόσοψη του smartwatch επιτρέπει στον χρήστη να ορίσει προσωπικές ρυθμίσεις, όπως για παράδειγμα να ζητήσει να λαμβάνει μόνο συγκεκριμένες ειδοποιήσεις μες στην ημέρα ή να επιλέξει δικές του φωτογραφίες για background.
 

100 νέα προγράμματα άθλησης
 

Το Huawei Watch GT 2e είναι εξοπλισμένο με τόσες διαφορετικές λειτουργίες άθλησης που μπορεί να ικανοποιήσει εξίσου τους φανατικούς των «παραδοσιακών» σπορ όσο και εκείνους που προτιμούν πιο ασυνήθιστες μεθόδους προπόνησης.
 

Tο Huawei Watch GT 2e είναι συμβατό με 15 αθλήματα, συμπεριλαμβανομένων οκτώ υπαίθριων αθλημάτων (τρέξιμο, βάδισμα, αναρρίχηση, πεζοπορία, ποδηλασία, ποδηλασία σε ανώμαλο έδαφος, κολύμβηση σε ανοιχτή θάλασσα, τρίαθλο) και επτά αθλήματα εσωτερικού χώρου (βάδισμα, τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση σε πισίνα, ελεύθερη προπόνηση, ελλειπτικό όργανο, όργανο κωπηλασίας). Για τους επαγγελματίες αθλητές, το Huawei Watch GT 2e είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο, καθώς παρακολουθεί και αναλύει 190 διαφορετικούς τύπους δεδομένων, για ακόμα πιο αποτελεσματικές προπονήσεις.

To Huawei Watch GT 2e υποστηρίζει επίσης 85 προσαρμοσμένα προγράμματα άθλησης, τα οποία καλύπτουν έξι κατηγορίες αθλημάτων: extreme σπορ, σπορ αναψυχής, γυμναστική, θαλάσσια σπορ, αθλήματα με μπάλα, χειμερινά σπορ. Οι δραστηριότητες που καλύπτει το smartwatch ποικίλουν, από breakdancing μέχρι παρκούρ, από αναρρίχηση μέχρι yoga και από μπαλέτο μέχρι μποξ.  Όσο οι χρήστες απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους αθλήματα, το Huawei Watch GT 2e καταγράφει δεδομένα όπως διάρκεια, θερμίδες, καρδιακούς σφυγμούς, πρόοδο άσκησης, αποθεραπεία κ.α. και στο τέλος της προπόνησης παραδίδει στον χρήστη χρήσιμες πληροφορίες αλλά και ένα γράφημα με όλες τις πληροφορίες, το οποίο μπορεί να μοιραστεί στα social media με ένα μόνο κλικ.  
 

Το Huawei Watch GT 2e διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα και μπορεί να αποθηκεύσει περίπου 500 mp3s. Με τη βοήθεια της εφαρμογής Huawei Music και μόλις συνδέσει το smartwatch του σε Bluetooth ακουστικά, ο χρήστης μπορεί, κατά τη διάρκεια της προπόνησής του, να απολαύσει και μια προσωπική μουσική playlist.
 

Υπολογισμός μέτρησης οξυγόνου στο αίμα (λειτουργία SpΟ2)
 

Με τη βοήθεια ενός αισθητήρα υψηλής ευκρίνειας, και χάρη στις τεχνολογίες Truseen™ (παρακολούθηση σφυγμών), TruRelax™ (παρακολούθηση στρες) και TruSleep™ (παρακολούθηση ύπνου) που δημιουργήθηκαν χάρη στην τεχνογνωσία της Huawei, το Watch GT 2e επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν την συχνότητα των παλμών τους, να ανιχνεύουν την εμφάνιση άγχους και να έχουν εικόνα της ποιότητας του ύπνου τους, έτσι ώστε να μπορούν να αντιλαμβάνονται καλύτερα, κάθε λεπτό της ημέρας, το επίπεδο φυσικής τους κατάστασης. Όταν αυξάνονται ή πέφτουν απότομα οι καρδιακοί σφυγμοί, το smartwatch ειδοποιεί αμέσως τον χρήστη. Με το Kirin A1 chipset στον πυρήνα του και διάρκεια μπαταρίας που φτάνει μέχρι και τις δύο εβδομάδες, το Watch GT 2e γίνεται απόλυτος σύμμαχος του χρήστη στην προσπάθειά του για καλή φυσική κατάσταση και υγιή τρόπο ζωής.

Για πρώτη φορά, το Huawei Watch GT 2e μπορεί να υπολογίσει το ποσοστό κορεσμού οξυγόνου στο αίμα (ποσοστό SpO2). Οι χρήστες μπορούν στο λεπτό να ανιχνεύσουν τις τιμές οξυγόνου στο αίμα τους και έτσι να έχουν πλήρη επίγνωση της σωματικής τους κατάστασης, κάθε στιγμή.

Το Huawei Watch GT 2e είναι διαθέσιμο από την Τετάρτη 20 Μαΐου σε Graphite Black, Lava Red και  Mint Green. Όσοι προπαραγγείλουν το προϊόν μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της Huawei έως τις 3 Ιουνίου, και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, θα λάβουν ως δώρο και τα εκπληκτικά bluetooth ακουστικά της Huawei, Freebuds Lite!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης