Η  LG Electronics (LG) υλοποιεί μια ακόμη μοναδική προωθητική ενέργεια. Συγκεκριμένα από τις 30 Μαΐου και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά ενός πλυντηρίου ρούχων ή ενός πλυντηρίου- στεγνωτηρίου χωρητικότητας πλύσης από 10 έως 12 κιλά , οι καταναλωτές θα πάρουν ως δώρο μία πετσέτα θαλάσσης Sun of a Beach από την συλλογή SS22.

Τα πλυντήρια ρούχων και τα πλυντήρια-στεγνωτήρια που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια, ξεχωρίζουν για τη μεγάλη χωρητικότητά τους, προσφέροντας τη δυνατότητα για λιγότερες πλύσεις. Τα πλυντήρια ρούχων της LG ενσωματώνουν μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών που συμβάλλουν στην υψηλή φροντίδα των ρούχων, όπως η τεχνολογία Steam κατά την οποία εξαλείφονται το 99,9%  των αλλεργιογόνων  , όπως τα ακάρεα σκόνης που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα. Επιπλέον, μέσω του προγράμματος Wrinkle Care , μειώνονται οι ζάρες στα υφάσματα για γρηγορότερο και ευκολότερο σιδέρωμα. Παράλληλα, με τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG, η πλύση και το στέγνωμα πραγματοποιούνται εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ εξοικονομείτε χώρο καθώς συνδυάζονται δύο συσκευές σε μία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ποικίλα χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων συσκευών συμπληρώνονται από την τεχνολογία AI DD™   που προστατεύει τα ρούχα κατά τη διάρκεια των πλύσεων, ανιχνεύοντας αυτόματα την απαλότητα και το βάρος των υφασμάτων και επιλέγοντας τις βέλτιστες κινήσεις. Αυτό προσφέρει υψηλή φροντίδα στα υφάσματα, μειώνοντας ταυτόχρονα τις περιπτώσεις φθοράς τους και αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής. Ακόμη, χάρη στην τεχνολογία TurboWash™, τα ρούχα καθαρίζονται σε λιγότερο χρόνο από τον συμβατικό κύκλο .

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης