Λευτέρης Ξυκομηνός

Τα videogames στον PC υπολογιστή εδώ και πολλά χρόνια αποτελούν την crème de la crème της τεχνολογίας. Τα καλύτερα γραφικά από πλευράς τεχνικής αρτιότητας και επιδόσεων, ανήκουν αυστηρά στα PC, γεγονός που δεν χωρεί καμίας αμφισβήτησης. Βέβαια, για να μπορέσει ένας PC gamer να απολαύσει τέτοια γραφικά, θα πρέπει να διαθέτει και μια αντίστοιχη οθόνη, η οποία όχι μόνο να φέρει το κατάλληλο πάνελ υψηλής ανάλυσης, αλλά και να έχει πολύ γρήγορο ρυθμός ανανέωσης εικόνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικά λοιπόν για τους PC gamers, η εξειδικευμένη εταιρεία οθονών AOC, παρουσιάζει την οθόνη AGON AG271QG, μια νέα έκδοση της premium οθόνης gaming AGON με ενσωματωμένη την τεχνολογία «NVIDIA G-SYNC» και IPS panel. Με ανάλυση 2560×1440 γραμμών, η οθόνη προσφέρει εξαιρετικά γρήγορες εικόνες με πολύ υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα 165Hz, χωρίς σκίσιμο (tearing) της εικόνας, τρεμόπαιγμα (flickering), καθυστερήσεις ή θαμπάδα. Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία NVIDIA G-SYNC συγχρονίζει το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης με αυτόν της κάρτας γραφικών, προσφέροντας απαράμιλλη gaming εμπειρία. Εκτός από την εντυπωσιακή απόδοση gaming, η οθόνη AGON AG271QG της AOC διαθέτει τεχνολογία IPS panel (AHVA) αποδίδοντας με αυτό τον τρόπο, άριστα τα ψηφιακά χρώματα για συναρπαστικά video και προβολή φωτογραφιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξασφαλίζοντας ομαλές και ζωντανές εικόνες, η AGON AG271QG έχει τις δυνατότητες για να καλύψει τους ανταγωνιστικούς gamers, με ελάχιστη καθυστέρηση εισόδου, χειρισμούς που εκτελούνται στιγμιαία και τεχνολογία Flicker-free που μειώνει το τρεμόπαιγμα και την κούραση των ματιών, ιδανικά χαρακτηριστικά για πολύωρα και απαιτητικά gaming sessions.
Επίσης, όσο αφορά τους κορυφαίους gamers, δε φτάνει μόνο να έχουν εκπαιδευμένα μάτια αλλά πρέπει να προσέχουν και την άνεση τους, η οποία είναι απαραίτητη όταν η πρόκληση και ο ανταγωνισμός είναι υψηλών επιπέδων. Για να μην αποσπάται η προσοχή του χρήστη κατά τις ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, είναι ιδιαίτερα σημαντική η άνετη στάση σώματος, ακόμα και αν κάθεται σε ειδικό κάθισμα gaming. Η ρυθμιζόμενη βάση Ergo Dial της ΑOC, προσαρμόζεται στο ύψος με ειδική διαβάθμιση, ώστε οι χρήστες να θυμούνται την προτιμώμενη ρύθμιση. Παράλληλα, οι gamers μπορούν να προσαρμόσουν την κλίση ή την περιστροφή της οθόνης όποτε χρειαστεί.

Η premium gaming οθόνη AOC AGON AG271QG, ειδικά σχεδιασμένη για τους ενθουσιώδεις gamers και θα είναι διαθέσιμη τον Ιούλιο 2016.

Προδιαγραφές – Τεχνικά χαρακτηριστικά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης