Η μοναδική σειρά φορητών ηχείων XBOOM της LG Electronics (LG) διευρύνεται με το νέο μοντέλο RL4 που σχεδιάστηκε με γνώμονα την κορυφαία εμπειρία ήχου. Ο ευέλικτος σχεδιασμός του επιτρέπει τόσο την οριζόντια, όσο και την κατακόρυφη τοποθέτησή του, παρέχοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να νιώσει το μπάσο και τη δύναμη του ήχου ανεξαρτήτως προσανατολισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο μικρό σε μέγεθος XBOOM ηχείο που προσαρμόζεται εύκολα στον εκάστοτε χώρο, ξεχωρίζει για τις ευέλικτες λειτουργίες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του όπως τα διπλά woofer 5 ιντσών που διαθέτει και τα οποία ανεβάζουν τον ήχο στα 150 watt, για μέγιστη απόλαυση δυνατού ήχου. Παράλληλα, το νέο μοντέλο της σειράς XBOOM διαθέτει πολυχρωματικό φωτισμό, ο οποίος αλλάζει και πάλλεται ανάλογα με το ρυθμό της μουσικής που παίζει, προσφέροντας την ιδανική ατμόσφαιρα σε κάθε πάρτι. 

 

Βρείτε το νέο ηχείο LG XBOOM RL4, πατώντας εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για ακόμα περισσότερη ψυχαγωγία το XBOOM RL4 δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να μετατρέψει σχεδόν οποιοδήποτε κομμάτι σε τραγούδι Καραόκε μέσω της λειτουργίας Karaoke Star καταστέλλοντας τα φωνητικά και αλλάζοντας τον τόνο τους για να ταιριάξει καλύτερα στο ηχόχρωμα του επίδοξου τραγουδιστή. Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμα έξι φωνητικά εφέ και τρεις λειτουργίες ηχώς για μια αυθεντική και ταυτόχρονα διασκεδαστική εμπειρία καραόκε. Ακόμη, οι κάτοχοι του φορητού ηχείου, μέσω της εφαρμογής για smartphone, μπορούν να μετατραπούν σε πραγματικό DJ και να κάνουν μίξεις, βάσει των διαφορετικών λειτουργιών DJ όπως Fanger (μιξάρισμα 2 σημάτων), Phaser (αλλαγή φάσης σήματος), Wah (γουά αποτυχίας) και καθυστερήσεις.

Ανάμεσα στις πρόσθετες λειτουργίες του ηχείου περιλαμβάνεται η δυνατότητα σύνδεσης δύο συστημάτων ασύρματα μεταξύ τους και έτσι οι χρήστες απολαμβάνουν διπλάσια ισχύ από το διπλάσιο αριθμό των ηχείων. Τέλος, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν το ηχείο με την LG τηλεόρασή τους μέσω Bluetooth® και να αυξήσουν την έντασή της. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης