Τα τελευταία χρόνια, η αγορά των tablets έχει μεγαλώσει κάπως, με την Apple να κυριαρχεί στη high-end κατηγορία και τη Samsung να αποτελεί τη μόνη εναλλακτική σε Android high-end. Απ’ ό,τι φαίνεται, η Lenovo ετοιμάζεται να μπει ακριβώς εκεί με ένα νέο Android tablet, που θα ενσωματώνει τον πανίσχυρο επεξεργαστή της Qualcomm, Snapdragon 888.
 

Μέσω διαρροής  του Google Play Console εμφανίστηκε το “Lenovo Tab P12 Pro”, το οποίο φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει σύντομα κιόλας. Η συσκευή, βάσει του ονόματός της φαινόταν πως θα είναι απλά ο διάδοχος του mid-range, Tab P11 Pro, που κυκλοφόρησε πέρυσι. Η εικόνα με τις προδιαγραφές της συσκευής όμως δείχνει κάτι άλλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά, φαίνεται πως η Lenovo πάει να ανταγωνιστεί τη σειρά Galaxy Tab S της Samsung. Μαζί με τον SD888 (πέρυσι είχε τον SD730), θα περιλαμβάνει 8GB RAM και οθόνη αγνώστου μεγέθους με ανάλυση 2560×1600. Λειτουργικό θα έχει Android 11.
 

Αναμένουμε νεότερα για τη συσκευή και επίσημα. Το προηγούμενο tablet της σειράς, το P11 Pro είχε ανακοινωθεί τον Αύγουστο του 2020 και κυκλοφόρησε αρχές του 2021.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης