[Ενημέρωση 5/3/2020]: Έχουμε το πρώτο ελληνικό full trailer για την 4η σεζόν. Μπορείτε να το δείτε, πατώντας εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

[Ενημέρωση 9/12/2019]:

Επιτέλους έχουμε επίσημη ενημέρωση από τους λογαριασμούς του Netflix στα social media για την ημερομηνία που θα δούμε την πολυπόθητη 4η σεζόν του La Casa De Papel στις οθόνες μας. 

Η ανακοίνωση έγινε μαζί με ένα teaser video που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω. Η ημερομηνία διάθεσης της 4ης σεζόν είναι: 3 Απριλίου 2020.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

[Ενημέρωση 9/10/2019]:

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, τελικά όντως θα δούμε την 4η σεζόν στις αρχές του 2020, όπως είχαμε προβλέψει. 

Σύμφωνα με τον Rodrigo de la Serna, τον Αργεντίνο ηθοποιό που ενσαρκώνει τον “Παλέρμο” στην 3η σεζόν, η 4η σεζόν έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα και αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στο Netflix τον Ιανουάριο. Ο ηθοποιός δεν ανέφερε συγκεκριμένη ημερομηνία, όμως ένα ιταλικό blog κάνει λόγο για τις 18 Ιανουαρίου 2020, ακριβώς 6 μήνες μετά την πρεμιέρα της 3ης σεζόν.
 

Το Netflix Ιταλίας έδωσε και μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία, αναφέροντας ότι παγκοσμίως περισσότεροι από 34 εκατ. λογαριασμοί παρακολούθησαν τουλάχιστον ένα επεισόδιο της 3ης σεζόν μέσα στις πρώτες 7 ημέρες, ενώ το 70% από αυτούς είδαν ολόκληρη τη σεζόν μέσα σε μόλις μια εβδομάδα.
 

 

Έπειτα από το εξαιρετικά δραματικό φινάλε του 3ου μέρους της σειράς “Η Τέλεια Ληστεία”, που είναι γνωστή και ως “La Casa de Papel”, οι φανς ανυπομονούν να μάθουν αν και πότε θα δούμε το 4ο μέρος.

Το τρίτο μέρος της δημοφιλούς σειράς έσκασε μόλις πριν λίγες ημέρες, στις 19 Ιουλίου, όμως τα 8 επεισόδια δεν έφτασαν για τους θεατές, που περίμεναν την αγαπημένη τους σειρά εδώ και 1,5 περίπου χρόνο. Η περιπετειώδης σειρά έγινε η πιο δημοφιλής ξενόγλωσση (όχι Αγγλικά δηλαδή) από τότε που ξεκίνησε το 2017. Υπάρχει περίπτωση λοιπόν, να σταματήσει εδώ;

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δημιουργού, Alex Pina, η ιστορία των χαρακτήρων δεν έχει τελειώσει ακόμη και θα επιστρέψουν. Συγκεκριμένα, τον Ιούνιο, σε μια συνέντευξη Τύπου, δήλωσε τα εξής:

“Είναι μια ομάδα ανθρώπων, που έχουν ακόμη πολλά να πουν. Μας πήρε αρκετό καιρό να αποφασίσουμε, θέλαμε να σεβαστούμε τη δουλειά μας.”
 

Όταν έγινε η ανακοίνωση τον Ιούνιο, υπονοήθηκε ότι τα γυρίσματα για το 4ο μέρος έχουν ήδη ξεκινήσει. Αυτό σημαίνει ότι η σειρά θα επιστρέψει νωρίτερα απ’ ό,τι θα περιμέναμε.

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Menudo viaje #LCDP3 Gracias por tanto amor. Id preparándoos para la cuarta…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Úrsula Corberó (@ursulolita) στις

 

Την επιστροφή της σειράς επιβεβαίωσε με τη σειρά της και η ηθοποιός Úrsula Corberó, γνωστή ως Τόκιο, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. H λεζάντα της φωτογραφίας της λέει “Μα τι ταξίδι ήταν το LCDP3! Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Ετοιμαστείτε για την 4η σεζόν…”.
 

Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ακόμη από το Netflix, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πάλι 1,5 χρόνο, όπως ήταν το κενό ανάμεσα στο 2ο και 3ο μέρος. Το πιο πιθανό είναι να δούμε το 4ο μέρος είτε προς το τέλος του 2019 ή στις αρχές του 2020.

 

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης