Το HONOR BAND 5, το νέο wearable του νεανικού smartphone Brand ΗΟΝΟR, που είναι διαθέσιμο στην Ελληνική Αγορά από τις 24 Οκτωβρίου, έχει αρχίσει να κερδίζει τις προτιμήσεις του κοινού σε παγκόσμιο επίπεδο, καταρρίπτοντας ρεκόρ. Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα από το λανσάρισμα του στις αγορές του εξωτερικού, κατάφερε και έγινε No.1 σε πωλήσεις Fitness wearable στο FlipKart, το μεγαλύτερο online πολυκατάστημα της Ινδίας, ενώ έγινε sold-out στην Kίνα από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


 

Εξαιρετικά θερμή ήταν η υποδοχή του HONOR Band 5 και στην Ευρωπαϊκή αγορά τον Οκτώβρη. Τα πρώτα νούμερα των πωλήσεων είναι εξαιρετικά υψηλά, δείγμα του ότι το HONOR Band 5 ανταποκρίνεται στην φιλοσοφία της HONOR για καινοτόμα και νεανικά “value for money” προϊόντα.

Η οθόνη AMOLED, με επιλογή 8 διαφορετικών οθονών, 10 λειτουργίες για αθλήματα, 24ωρη παρακολούθηση παλμών καθώς και smart features για ειδοποιήσεις κλήσεων, μηνυμάτων και εφαρμογών, το HONOR Band 5 ξεχωρίζει στην κατηγορία του και γίνεται το απαραίτητο, καθημερινό σου fitness & lifestyle accessory.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

To HONOR Band 5 υποστηρίζει Ελληνικά, χωρίς να υπάρξει ανάγκη αναβάθμισης και η τιμή διάθεσης του στην Ελληνική Αγορά είναι 49,90 Ευρώ στα συνεργαζόμενα καταστήματα COSMOTE / ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ & ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Περισσότερες πληροφορίες για το HONOR Band 5 εδώ: www.hihonor.com/gr/products/accessories/honorband5/

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης