Εδώ και πάνω από 80 χρόνια, η Bosch αναπτύσσει τεχνολογίες ψύξης που συνεχώς θέτουν νέα πρότυπα. Με τα πρωτοποριακά συστήματα διατήρησης φρεσκάδας, τα ψυγεία Bosch διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα και είναι πιο βολικά, χάρη στον έξυπνο εσωτερικό τους εξοπλισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υγιεινή διατροφή ξεκινά όταν αγοράζετε τα τρόφιμά σας και τελειώνει όταν τα προετοιμάζετε. Στο ενδιάμεσο, είναι σημαντικό να διατηρούν τις πολύτιμες βιταμίνες τους και τα θρεπτικά τους συστατικά. Με την τεχνολογία HydroFresh, τα φρούτα και τα λαχανικά διατηρούνται φρέσκα έως και για διπλάσιο χρόνο. Πράγμα σημαντικό για το περιβάλλον, καθώς μειώνονται τα απορρίμματα τροφίμων.

Δείτε όλα τα ψυγεία της Bosch εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να απολαμβάνετε τα φρέσκα τρόφιμα για μεγαλύτερο διάστημα, η Bosch ανέπτυξε την πρωτοποριακή τεχνολογία ψύξης VitaFresh. Διατηρώντας μια σταθερή θερμοκρασία κοντά στους 0°C και ρυθμίζοντας την υγρασία, οι βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία διατηρούνται πολύ περισσότερο. Δύο διαφορετικές ζώνες υγρασίας αέρα παρέχουν τις ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης για κάθε είδος τροφίμων και έτσι τα τρόφιμα παραμένουν φρέσκα για έως και τριπλάσιο χρονικό διάστημα.

Η Bosch προσφέρει μια ευρεία γκάμα από συσκευές ψύξης, όπως ψυγειοκαταψύκτες, ψυγεία, side-by-side και καταψύκτες. Τα τρόφιμά σας πλέον διατηρούνται φρέσκα με τεχνολογίες, όπως το Φίλτρο AirFresh, Full NoFrost, Super Freeze, LowFrost, MultiAirflow και άλλα πολλά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης