Η iSquare, o επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι τα νέα iPhone 8 και iPhone 8 Plus καθώς και η ολοκαίνουρια σειρά Apple Watch Series 3 θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα του επίσημου δικτύου μεταπωλητών της από σήμερα, Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το iPhone 8 και iPhone 8 Plus αποτελούν τη νέα γενιά iPhone. Ο ασυναγώνιστος σχεδιασμός τους περιλαμβάνει και στις δύο πλευρές της συσκευής το πιο ανθεκτικό γυαλί που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε smartphone και ένα ασύλληπτα ισχυρό αλουμίνιο. Τα νέα iPhone είναι ανθεκτικά σε νερό και σκόνη και υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση. Η οθόνη τους είναι Retina HD 4,7 ιντσών και 5,5 ιντσών αντίστοιχα με τεχνολογία TrueTone. Διαθέτουν κάμερες 12MP με νέο αισθητήρα, προηγμένο επεξεργαστή σήματος εικόνας, διπλή κάμερα 12MP στο iPhone 8 Plus με βελτιωμένη λειτουργία Portrait Mode και νέα λειτουργία Portrait Lighting. Την τεχνολογική τους υπεροχή συμπληρώνει ο νέος επεξεργαστής A11 Bionic, που αποτελεί τον πιο ισχυρό και έξυπνο επεξεργαστή που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε smartphone. Υποστηρίζουν εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας σε παιχνίδια και εφαρμογές. Με το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus, η ευφυΐα αποκτά στυλ.

Επιπρόσθετα, το νέο Apple Watch Series 3 είναι η νέα γενιά του πιο δημοφιλούς smartwatch στον κόσμο. Διαθέτει ισχυρό διπύρηνο επεξεργαστή που έχει 70% βελτιωμένη απόδοση, GPS και βαρομετρικό υψομετρητή, καθώς και επανασχεδιαμένη εφαρμογή «Καρδιακών παλμών», ενώ επιτρέπει στο χρήστη να έχει τις λίστες με τα αγαπημένα του τραγούδια απευθείας στον καρπό του. Σε συνδυασμό με τις μοναδικές δυνατότητες που του παρέχει το νέο λειτουργικό σύστημα watchOS 4, το Apple Watch Series 3 είναι ο τέλειος «σύντροφος» ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tα νέα iPhone 8, iPhone 8 Plus και Apple Watch Series 3 θα είναι διαθέσιμα από αυτή την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου μέσα από το επίσημο δίκτυο μεταπωλητών Appleτης iSquare στην Ελλάδα: iStorm, Κωτσόβολος, MediaMarkt, Πλαίσιο, Public, You.gr, Document, iSystem (Δείτε το πλήρες δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων στο www.isquare.gr/shops).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης