Η Nova εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο το παιδικό της περιεχόμενο με το νέο κανάλι «IDJKids HD». Το κανάλι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας έως 5 ετών και συνδυάζει κινούμενα σχέδια, αλλά και άφθονη παιδική μουσική και τραγούδια, ενώ είναι μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά.
 

Το πρόγραμμα του καναλιού «IDJKids HD» έχει γνωρίσει ήδη τεράστια επιτυχία, καθώς ξεκίνησε ως κανάλι στο YouTube με περισσότερους από 800.000 συνδρομητές και περισσότερα από 800 εκατομμύρια views. Στη συνέχεια εξελίχθηκε σε ένα δημοφιλές τηλεοπτικό κανάλι με τη δυνατότητα μεταγλώττισης στη γλώσσα της χώρας στην οποία προβάλλεται και περιεχόμενο ειδικά προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των παιδιών, με πολύ περισσότερη μουσική σε σχέση με άλλα παιδικά κανάλια.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν με το πρόγραμμα του «IDJKids HD» το οποίο αποτελείται από τις παρακάτω ζώνες: «Wake Up Kids!», «Ιt’s Cartoon Time», «Let’s Play Kids», «Take a Break Kids», «Let’s Dance Kids, και «Good Night Kids», ενώ οι εκπομπές του συμπεριλαμβάνουν μερικούς από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους χαρακτήρες: «Κοτοπουλάκια», «Χαρούμενη Φάρμα», «Ελέφαντες», «Λόλα και Μίλα» και πολλά μα πάρα πολλά «Παιδικά τραγούδια».
 

H Nova, μέσα από την πλατφόρμα ΕΟΝ, δημιούργησε ένα απόλυτα ασφαλές και ειδικά σχεδιασμένο περιβάλλον για παιδιά, με το καλύτερο παιδικό περιεχόμενο: 7 παιδικά κανάλια, τα περισσότερα και πλουσιότερα από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα στην Ελλάδα. Με τα παιδικά κανάλια Disney Channel, Disney Junior, Nickelodeon, Boomerang,  IDJKids, Duck TV, Smile TV, oι γονείς μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους το καταλληλότερο τηλεοπτικό περιεχόμενο, όποτε θέλουν και με όποιον τρόπο θέλουν, μέσω των προηγμένων δυνατοτήτων γονικού ελέγχου, αλλά και μέσω των υπηρεσιών on demand και 7-day catch up. Τα παιδιά με τη σειρά τους, χρησιμοποιώντας το ειδικό, παιδικό τηλεχειριστήριο, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το περιεχόμενο που επιθυμούν.
 

Η Nova είναι ο αγαπημένος τηλεοπτικός προορισμός για τα παιδιά, όπου μπορούν να τα έχουν όλα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης