H WIND Ελλάς ανακοινώνει ότι υπέγραψε συμφωνία με την Forthnet για τη διάθεση των καναλιών Novasports, μέσω της νέας πλατφόρμας τηλεοπτικού περιεχομένου της WIND, η οποία θα λανσαριστεί το επόμενο διάστημα.

Αναλυτικότερα, η WIND Ελλάς μέσω της συμφωνίας αποκτά πρόσβαση σε επίπεδο χονδρικής στο αθλητικό περιεχόμενο των καναλιών Novasports. Στο πλαίσιο αυτό, η νέα τηλεοπτική πλατφόρμα της εταιρείας θα φιλοξενεί τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League, τους αγώνες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του μπάσκετ, της EuroLeague και άλλα μεγάλα αθλητικά γεγονότα από όλον τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον Νάσο Ζαρκαλή, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της WIND Ελλάς: “Πρόκειται να λανσάρουμε ένα τηλεοπτικό προϊόν που θα ξεχωρίζει τόσο για τα τεχνολογικά του χαρακτηριστικά όσο και για το περιεχόμενο του. Σε συνέχεια της συνεργασίας μας με την Zappware που αφορά στην τεχνολογική λύση, σήμερα ανακοινώνουμε μια συμφωνία που σηματοδοτεί την υψηλή ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα του περιεχομένου που θα διατίθεται από τη νέα μας πλατφόρμα. Πολύ σύντομα θα παρουσιάσουμε το πλήρες πλάνο μας για το ολοκληρωμένο τηλεοπτικό περιεχόμενο που θα προσφέρεται από την πλατφόρμα μας”.

Η συμφωνία επιβεβαιώνει ότι η WIND Ελλάς προχωράει δυναμικά στην εφαρμογή του business plan της για τη δημιουργία μιας νέας ανεξάρτητης συνδρομητικής πλατφόρμας τηλεοπτικού περιεχομένου, η οποία θα ικανοποιεί απόλυτα τις ανάγκες των πελατών της και τις υψηλές προδιαγραφές που θέτει η εταιρεία για τις υπηρεσίες της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης