Η TCL, ένας από τους κυρίαρχους παίκτες στην παγκόσμια βιομηχανία Tηλεοράσεων και κορυφαίος κατασκευαστής ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, παρουσίασε τις νέες τηλεοράσεις C Series Mini LED και QLED που διατίθενται από την άνοιξη στην Ευρώπη. Η TCL εφαρμόζει προηγμένες τεχνολογίες οθόνης στην τελευταία γενιά των μοντέλων mini LED QLED TV για να προσφέρει την καλύτερη και καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας σε μεγάλα μεγέθη οθόνης.
 

Γνωρίστε την νέα TCL C Σειρά
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2022, οδηγούμενη από το νέο slogan Inspire Greatness, η TCL εργάστηκε σε νέες έξυπνες τηλεοράσεις Mini LED και QLED για να προσφέρει συνδεδεμένη ψυχαγωγία μέσω της προηγμένης τεχνολογίας οθόνης. Το 2022, η TCL προσθέτει 4 νέα μοντέλα στη σειρά C Series για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων των καταναλωτών – TCL Mini LED 4K TV C93 Series και C83 Series, TCL QLED 4K TV C73 Series και C63.

Τα καλύτερα της τεχνολογίας Mini LED και QLED της TCL
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aπό το 2018, η TCL έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη τεχνολογίας Mini LED και έχει γίνει ένας πραγματικός πρωτοπόρος και ηγέτης στη βιομηχανία των Mini LED τηλεοράσεων. Φέτος, και πάλι, με τη φιλοδοξία να γίνει ο κορυφαίος παίκτης στον τομέα της τηλεόρασης Mini LED, η TCL έχει κάνει σημαντικές βελτιώσεις στην τεχνολογία TCL Mini LED και τα ολοκαίνουργια μοντέλα C93 Series και C83 Series Mini LED που προσφέρουν τώρα μια ακόμα καλύτερη οπτική εμπειρία στους χρήστες με υψηλή και ακριβή αντίθεση, υψηλή φωτεινότητα,  και καλύτερη ομοιομορφία.
 

Μια βελτιστοποιημένη και ομαλότερη εμπειρία για τους λάτρεις των παιχνιδιών

Η TCL είναι ένας πολύ ενεργός παίκτης στον τομέα των παιχνιδιών, παρέχοντας στους gamers οθόνες υψηλής ποιότητας και ατελείωτες επιλογές παιχνιδιού για να βελτιώσουν την gaming εμπειρία τους. Το 2022, η TCL προχωρά ένα βήμα παραπέρα με τη νέα σειρά C εφαρμόζοντας ρυθμό ανανέωσης 144Hz , παρέχοντας ταχύτερη απόκριση, πιο ευκρινείς εικόνες και ομαλότερο gameplay. Οι τηλεοράσεις της σειράς TCL C με VRR με ρυθμό ανανέωσης 144Hz μπορούν να υποστηρίξουν παιχνίδια μεγαλύτερου και υψηλότερου ρυθμού καρέ χωρίς διάσπαση οθόνης: οι δυναμικοί ρυθμοί ανανέωσης μπορούν να προσαρμοστούν στο περιεχόμενο για να παράγουν ομαλότερο και απρόσκοπτο παιχνίδι όπως επιθυμούν οι δημιουργοί βιντεοπαιχνιδιών.

Για τους gamers, μια τηλεόραση που ανταποκρίνεται είναι εξίσου σημαντική με αυτή με μια καλή εικόνα. Στη σειρά TCL C63, χάρη στα HDMI 2.1 και ALLM, οι gamers θα βιώσουν αυτόματα τη χαμηλότερη καθυστέρηση και τις καλύτερες ρυθμίσεις εικόνας για παιχνίδια.

Οι σοβαροί gamers θα απολαύσουν το Game Master Pro στις σειρές   TCL C93, C83 και C73 που προσφέρουν αυτόματα πρόσθετες λειτουργίες παιχνιδιού, με την ομαλότερη δράση, τη χαμηλότερη καθυστέρηση και τις καλύτερες ρυθμίσεις εικόνας για παιχνίδια με HDMI 2.1, ALLM, VRR 144Hz και VRR 120Hz, μια Game Bar και FreeSync Premium.
 

Μια κινηματογραφική ηχητική εμπειρία στο σπίτι με ήχο ONKYO και Dolby Atmos

Οι τηλεοράσεις της σειράς TCL C διαθέτουν ήχο ONKYO με Dolby Atmos. Ειδικά σχεδιασμένα για ευκρίνεια και ακρίβεια ήχου, τα ηχεία ONKYO επιτρέπουν μια πιο ρεαλιστική εμπειρία ήχου Dolby Atmos στο σπίτι: είτε πρόκειται για οικείο διάλογο είτε για σύνθετο τοπίο ήχου, κάθε λεπτομέρεια ζωντανεύει σε πλούσια ευκρίνεια και βάθος, για έναν κρυστάλλινο ήχο.
 

Η σειρά TCL C93 διαθέτει το υψηλής ποιότητας σύστημα ήχου ONKYO 2.1.2 με ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία ONKYO ευθείας κατεύθυνσης, ειδικό ηχείο μπάσου και δύο κάθετα ηχεία άνω κατεύθυνσης για να απολαύσετε την κατακόρυφη λειτουργία του ήχου Atmos.  

Από την άλλη, η σειρά TCL C83 διαθέτει μια καθηλωτική λύση ήχου ONKYO 2.1 με ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία ONKYO. Αυτή η σειρά περιλαμβάνει επίσης ένα ειδικό ηχείο μπάσων που βρίσκεται στο πίσω μέρος της τηλεόρασης για να προσφέρει έναν ήχο ποιότητας κινηματογράφου που μεταφέρει την κινηματογραφική εμπειρία στην επόμενη διάσταση.
 

Ατελείωτη ψυχαγωγία με Google TV

Η πλήρης νέα σειρά τηλεοράσεων C Series της TCL είναι τώρα Google TV, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν εύκολα το αγαπημένο τους περιεχόμενο (ταινίες, εκπομπές, τηλεοπτικά επεισόδια κ.λπ.) όλα σε ένα μέρος, καθώς και τις τελευταίες έξυπνες λειτουργίες που αναπτύχθηκαν από την TCL. Με το Google TV και το Google Assistant ενσωματωμένο στις νέες τηλεοράσεις της σειράς C, η TCL ανοίγει τώρα σε όλους τους χρήστες την πρόσβαση σε ατελείωτες δυνατότητες ψυχαγωγίας με το πιο προηγμένο σύστημα Smart TV και προσφέρει στους χρήστες εύκολη πρόσβαση στο αγαπημένο τους περιεχόμενο χάρη στον ενσωματωμένο φωνητικό έλεγχο hands-free.
 

Εκπληκτικές εικόνες σε μεγάλες τηλεοράσεις

Χάρη στις δυνατότητες καινοτομίας και παραγωγής της TCL, όλες οι σειρές TCL C και P περιλαμβάνουν τώρα ένα μοντέλο 75 ιντσών. Για να ενισχύσει περαιτέρω την καθηλωτική εμπειρία θέασης, η TCL λανσάρει επίσης δύο τηλεοράσεις 85 ιντσών (σειρά C73 και σειρά P73) καθώς και ένα extra-large μοντέλο 98 ιντσών για τη σειρά C73. Φέτος, η σειρά C της TCL θα είναι το επίκεντρο της οικιακής ψυχαγωγίας, με εξαιρετική ανάλυση HDR 4K.


 

Ένας premium και κομψός σχεδιασμός χωρίς πλαίσιο

Η TCL πάντα ανέβαζε τον πήχη στην αισθητική του σχεδιασμού τηλεοράσεων. Η πολυτελής αίσθηση της νέας σειράς TCL C δείχνει ένα κομψό αλλά και λειτουργικό bezeless σχέδιο που έρχεται με μια ταιριαστή μεταλλική βάση. Χωρίς πλαίσιο στο μπροστινό μέρος, αυτά τα ολοκαίνουργια μοντέλα προσφέρουν μια μεγαλύτερη εικόνα.
Το καθένα έχει τις ιδιαιτερότητές του για να ανταποκριθεί σε όλες τις προσδοκίες του καταναλωτή. Η σειρά C63 διαθέτει ρυθμιζόμενη βάση διπλής θέσης , επιτρέποντας την τοποθέτηση soundbar ή την τοποθέτηση αυτής της μεγάλης τηλεόρασης σε οποιαδήποτε επιφάνεια στο σπίτι. Οι σειρές C73, C83 και C93 διαθέτουν κομψή μεταλλική κεντρική βάση για εύκολη τοποθέτηση. Και ο ultra-slim σχεδιασμός των νέων νικητών Red Dot Design Award C83 και C93 Series τα καθιστά ένα κομψό κι ανθεκτικό κομμάτι που θα ταιριάξει σε οποιοδήποτε χώρο.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης