Η Razer™, ο κορυφαίος κατασκευαστής περιφερειακών gaming του κόσμου, αποκάλυψε σήμερα το πιο αξιόπιστο wireless gaming mouse που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, το Razer Lancehead. Το mouse αυτό διαθέτει την πατενταρισμένη τεχνολογία της Razer “Adaptive Frequency Technology” (AFT), καθώς και τον πιο ακριβή αισθητήρα laser του κόσμου, και υβριδική μνήμη on-board και cloud, και όλα αυτά σε ένα εντυπωσιακό αμφιδέξιο design.

Η Razer πετυχαίνει wireless σύνδεση χωρίς καθυστερήσεις με την τεχνολογία AFT. Η σταθερότητα της σύνδεσης μεταξύ του πομπού και του συστήματος του χρήστη είναι εξασφαλισμένη μια και η σύνδεση διαλέγει τόσο την ισχυρότερη συχνότητα μέσα στη δέσμη των 2.4 GHz αλλά και αυτήν που έχει τις λιγότερες παρεμβολές, και αλλάζει συχνότητα μόνο όταν πρέπει. Η σύνδεση του Razer Lancehead είναι ανώτερη από οποιοδήποτε άλλο wireless gaming mouse.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αισθητήρας laser 5G του Razer Lancehead προσφέρει πραγματικά 16.000 DPI με tracking στις 210 ίντσες-το-δευτερόλεπτο (IPS) και επιτάχυνση 50 G. Όταν η ταχύτητα και η ακρίβεια κάνουν τη διαφορά μεταξύ της νίκης και της ήττας, το Razer Lancehead προσφέρει στους παίκτες τεράστιο πλεονέκτημα.

Το Razer Lancehead θα είναι και η πρώτη συσκευή που θα διαθέτει το Razer Synapse Pro (Beta). Μαζί με όλες τις λειτουργίες του Razer Synapse, οι ιδιοκτήτες των Razer Lancehead θα λάβουν αποκλειστική πρόσκληση να συμμετάσχουν στην Beta του Razer Synapse Pro unified configurator. Του προγράμματος που που αποθηκεύει όλες τις ρυθμίσεις σας τόσο στη μνήμη του mouse όσο και στο cloud με υβριδική λειτουργία. Αυτό επιτρέπει στο Lancehead να δουλεύει αμέσως με τις σωστές σωσμένες ρυθμίσεις και προφίλ σε οποιοδήποτε PC χωρίς σύνδεση internet.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Razer Lancehead διαθέτει Razer™ Mechanical Mouse Switches σχεδιασμένα και κατασκευασμένα σε συνεργασία με την Ιαπωνική Omron. Οι νέοι διακόπτες αντέχουν μέχρι και 50 εκατομμύρια κλικ και είναι βελτιστοποιημένοι ώστε να έχουν τη γρηγορότερη απόκριση του κόσμου. Το mouse επίσης διαθέτει δύο πλήκτρα αλλαγής DPI on-the-fly.

Ταυτόχρονα κυκλοφορεί και το Razer Lancehead Tournament Edition wired gaming mouse. Διαθέτει τον πιο προηγμένο οπτικό αισθητήρα του κόσμου, Razer™ Mechanical Mouse Switches, και υβριδικό σύστημα μνήμης on-board και cloud μέσω του Razer Synapse Pro.

Διαθέτει έναν eSports-grade οπτικό αισθητήρα 16.000 DPI με ταχύτητα tracking 450 IPS και ανάλυση ακρίβειας 99,4%, για τέλεια ευστοχία και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Και τα δύο νέα mice ανήκουν στην οικογένεια Razer Chroma™ και διαθέτουν μία τεράστια γκάμα από εφέ και 16,8 εκατομμύρια χρωματικές επιλογές.

Razer Lancehead
Τιμή: €149.99
Διαθεσιμότητα:
Razerzone.com: Μόνο προ-παραγγελίες
Καταστήματα: Τέλος Μαΐου 2017

Razer Lancehead Tournament Edition
Τιμή: €89.99
Διαθεσιμότητα:
Razerzone.com: Άμεσα
Καταστήματα: Αρχές Μαΐου 2017

Razer Synapse Pro (Beta): Γραφτείτε τώρα στο razerzone.com/razersynapsepro

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης