Πολλές σειρές και ταινίες έχουν ασχοληθεί με το θέμα του αυτισμού, όμως σίγουρα δεν έχετε δει ξανά κάτι σαν αυτό. Το Pablo είναι η νέα παιδική σειρά που θα προβληθεί μέσω του Vodafone TV και διηγείται τις ιστορίες ενός μικρού παιδιού με μεγάλη φαντασία, που έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο να αντιμετωπίζει τα προβλήματα που του παρουσιάζονται.

Πρόκειται για μια σειρά που συνδυάζει live action και κινούμενα σχέδια και ακόμα πιο ξεχωριστή την κάνει το γεγονός ότι βλέπουμε την ιστορία μέσα από τα μάτια του Pablo, ενός παιδιού με αυτισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε επεισόδιο της σειράς δείχνει τον Pablo να αντιμετωπίζει μια νέα κατάσταση, όπως ένα πάρτυ γενεθλίων, ένα θορυβώδες σούπερ μάρκετ, την επίσκεψη σε ένα κουρείο, αλλά και άλλες που θα τον φέρουν μπροστά σε ιδιαίτερες προκλήσεις. Αυτές οι καταστάσεις δεν είναι δύσκολες μόνο για τον Pablo, αφού κάθε παιδί της ηλικίας του μπορεί να ταυτιστεί, αλλά ο Pablo έχει ένα επιπλέον επίπεδο πρόκλησης και πιθανώς άγχους εξαιτίας του αυτισμού του, όπως αναφέρει και η δημιουργός της σειράς.

Για να αντιμετωπίσει αυτές τις προκλήσεις, ο Pablo θα χρησιμοποιήσει τις ζωγραφιές του για να μπει σε έναν φανταστικό κόσμο με ζωάκια, καθένα εκ των οποίων αντιπροσωπεύει μια πτυχή της προσωπικότητάς του. Έτσι βλέπουμε τον Pablo να εξερευνά τον κόσμο γύρω του παρέα με τους φίλους του σε μια πολυεπίπεδη ιστορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H σειρά ήταν υποψήφια για BAFTA και έχει βραβευτεί ως η Καλύτερη Προσχολική Σειρά στα Broadcast Awards 2019. Αναδεικνύει τη διαφορετικότητα και εξερευνά το πώς τα παιδιά με αυτισμό αντιλαμβάνονται τον κόσμο και τη ζωή γύρω τους.

Γίνε εσύ η φωνή του Pablo

Το Vodafone TV σε συνεργασία με την The Happy Art ψάχνει τη φωνή του πρωταγωνιστή για την ελληνική μεταγλώττιση. Όλα τα παιδιά με αυτισμό θα μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να συμμετέχουν, δίνοντας τη φωνή τους στον Pablo.

 

Δηλώστε συμμετοχή έως τις 17 Απριλίου, πατώντας εδώ.

 

Μέχρι και τις 19 Απριλίου, όλες οι υποψηφιότητες θα αξιολογηθούν από μια ομάδα ειδικών, επαγγελματιών γύρω από το θέμα του αυτισμού, με την καθοδήγηση του εξειδικευμένου οργανισμού The Happy Art, οι οποίοι θα καλέσουν τους επικρατέστερους υποψηφίους για τη διαδικασία της τελικής επιλογής. Αυτή με τη σειρά της θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα Απριλίου.

Η εμπειρία της μεταγλώττισης θα ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την The Happy Art, είτε τηλεφωνικά, στα +302102209290, 8011010213 είτε μέσω email, στο pablo@thehappyart.org

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης