Η παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας κινητής τηλεφωνίας OnePlus παρουσίασε σήμερα το νεότερο smartphone-ναυαρχίδα της, το OnePlus 8T. Μετά την επιτυχία της σειράς OnePlus 8 νωρίτερα φέτος, η OnePlus ξεπερνάει και πάλι τα όρια παρουσιάζοντας μια σειρά από τεχνολογίες επόμενης γενιάς, όπως μια νέα βαθμονομημένη οθόνη Fluid AMOLED 120Hz και την ταχύτερη λύση φόρτισης της εταιρείας – Warp Charge 65.
 

 «Με το OnePlus 8T, προσφέρουμε δυνατότητες pro-level για ακόμη περισσότερους χρήστες στο χαρτοφυλάκιο smartphone μας με κορυφαία χαρακτηριστικά», δήλωσε ο Pete Lau, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της OnePlus. “Με κορυφαία οθόνη AMOLED 120Hz, την αναβαθμισμένη τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 65W και φρέσκο, τολμηρό software OxygenOS 11, το OnePlus 8T προσφέρει ένα εντυπωσιακό συνολικό πακέτο ισχυρού hardware και ομαλού software.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Warp Charge 65 – Ισχύς μιας ημέρας σε 15 λεπτά
 

Το Warp Charge 65 είναι η πιο προηγμένη λύση φόρτισης της OnePlus μέχρι σήμερα, προσφέροντας πλήρη ισχύ σε μόλις 15 λεπτά. Χρησιμοποιεί τεχνολογία φόρτισης διπλής μπαταρίας για να αναπληρώσει γρήγορα τη μεγάλη συνολική χωρητικότητα των 4500 mAh και χρειάζεται μόλις 39 λεπτά για να ολοκληρωθεί μια πλήρης φόρτιση υπό κανονική χρήση, καθιστώντας την ολονύκτια φόρτιση… παρελθόν.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Το OnePlus 8T είναι εξοπλισμένο με 12 αισθητήρες θερμοκρασίας, μαζί με ένα επιπλέον τσιπ κρυπτογράφησης στον αντάπτορα και το καλώδιο, για να διατηρεί τις θερμοκρασίες φόρτισης σε ένα άνετο επίπεδο, ενώ λειτουργεί σε μέγιστη απόδοση 65W. Είτε ετοιμάζεστε για δουλειά το πρωί είτε κάνετε ένα γρήγορο διάλειμμα μέσα στην ημέρα, το Warp Charge 65 καθιστά το OnePlus 8T «ετοιμοπόλεμο» σε χρόνο μηδέν.
 

 

 

120Hz Fluid AMOLED Display
 

Η 120Hz Fluid AMOLED οθόνη του OnePlus 8T είναι η πρώτη επίπεδη οθόνη 120Hz που έχει κερδίσει βαθμολογία A + από το DisplayMate. Κάθε κύλιση από άκρη σε άκρη στην οθόνη, θα προσφέρει εντυπωσιακά ομαλές εικόνες, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαύσουν τα πιο έντονα παιχνίδια χωρίς καμία καθυστέρηση και να περιηγηθούν χωρίς κόπο στα social media feeds στην εντυπωσιακή οθόνη.

Με μια διακριτή χρωματική διαφορά (Just Noticeable Color Difference – JNCD) της τάξεως του 0,3 περίπου, η οθόνη του OnePlus 8T έχει την υψηλότερη ακρίβεια χρώματος στον κλάδο. Η ευέλικτη οθόνη FHD + 2.5D διαθέτει επίσης μέγιστη φωτεινότητα έως 1.100 nits, εξασφαλίζοντας πεντακάθαρη εικόνα ακόμη και υπό έντονο ηλιακό φως. Επιπλέον, το OnePlus 8T διαθέτει 8.192 επίπεδα φωτεινότητας, κάνοντας τις μεταβάσεις μεταξύ διαφόρων ρυθμίσεων φωτεινότητας φυσικές και άνετες.

Superior Power και Performance
 

Το OnePlus 8T είναι εξοπλισμένο με την κορυφαία πλατφόρμα Qualcomm® Snapdragon ™ 865 5G Mobile με σύστημα Modem-RF Snapdragon X55 5G, το οποίο επιτρέπει εντυπωσιακή συνδεσιμότητα πολλαπλών gigabit 5G, φωτογραφία επαγγελματικής ποιότητας σε ταχύτητες Gigapixel, gaming επιπέδου desktop με εξαιρετικά ρεαλιστικά γραφικά και ανώτερη εμπειρία AI. Η ανώτερη υπολογιστική ισχύς συμπληρώνεται περαιτέρω με υποστήριξη NSA + SA 5G διπλής λειτουργίας και Wi-Fi 6 για γρηγορότερες, πιο αξιόπιστες ταχύτητες δεδομένων.

Με UFS 3.1 αποθηκευτικό χώρο έως 256 GB, το OnePlus 8T προσφέρει ταχύτερη και πιο σταθερή απόδοση. Το εξαιρετικό hardware επιτρέπει την ομαλότερη λήψη και αναπαραγωγή βίντεο 4K με μειωμένη κατανάλωση μπαταρίας, επιτρέποντας στους χρήστες να επωφεληθούν από τις ταχύτητες δικτύου 5G για να στριμάρουν βίντεο HD ή να παίξουν απαιτητικά παιχνίδια, ενώ βρίσκονται εν κινήσει.

Advanced Quad-Camera System
 

Το OnePlus 8T διαθέτει ένα στιβαρό και ευέλικτο σύστημα κάμερας σχεδιασμένο να αποτυπώνει αποτελεσματικά κάθε στιγμή με ευκρινή λεπτομέρεια. Το σύστημα τετραπλής κάμερας περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα 48MP με οπτικό σταθεροποιητή, 16MP κάμερα και αποκλειστικούς φακούς macro και monochrome, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν φωτογραφία -επιπέδου στούντιο- εν κινήσει.
 

Ο εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός 123 μοιρών στο OnePlus 8T παρέχει μια νέα οπτική στη λήψη καρέ (framing shots), έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να αποτυπώσουν με σιγουριά μεγάλα τοπία, κτίρια και άλλα θέματα που χρίζουν ευρυγώνιας λήψης σε πλήρη προβολή. Ο φακός αποτυπώνει καθαρές εικόνες σε διάφορες συνθήκες φωτισμού – ακόμα και τη νύχτα ή στο σκοτάδι λόγω της βελτιωμένης λειτουργίας Nightscape.

Το ευέλικτο σύστημα κάμερας OnePlus 8T καλύπτει ακόμη και τις πιο απαιτητικές στιγμές δράσης, χάρη στο προηγμένο λογισμικό σταθεροποίησης βίντεο. Η νέα Video Portrait λειτουργία παράγει ζωντανά κλιπ με ένα φυσικό bokeh εφέ βασισμένο στη βελτιωμένη τεχνολογία AI, που ανιχνεύει και αναλύει με ακρίβεια τα ανθρώπινα θέματα θολώνοντας το φόντο.

Beautiful Design
 

Το OnePlus 8T διατίθεται σε δύο νέους, όμορφους χρωματισμούς που κόβουν την ανάσα: Aquamarine Green και Lunar Silver. Η έκδοση Aquamarine Green εκμεταλλεύεται τη διάχυτη ανάκλαση, μια μορφή διάθλασης φωτός που διασκορπίζει το φως προς όλες τις κατευθύνσεις και παρέχει μια καθαρή, λαμπερή επιφάνεια που αφήνει σημαντικά λιγότερα δακτυλικά αποτυπώματα στο γυαλιστερό γυαλί πίσω.
Η νέα έκδοση Lunar Silver συνδυάζει τα χαρακτηριστικά του τελευταίου OnePlus premium matte-frosted γυαλιού με έναν ήρεμο γκρι τόνο για να επιτύχει την τέλεια ισορροπία μεταξύ αισθητικής κομψότητας και απαράμιλλης άνεσης.
 

OxygenOS 11 – So, So Smooth
 

Το OnePlus 8T, όχι μόνο είναι η πρώτη συσκευή OnePlus που έρχεται με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της, το OxygenOS 11, ήδη από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του – αλλά είναι επίσης το πρώτο smartphone σε παγκόσμιο επίπεδο που, ενώ δεν κατασκευάστηκε από την Google, κυκλοφορεί με το Android 11. Το OxygenOS 11 επαναπροσδιορίζει την εμπειρία software της OnePlus με βελτιωμένo layout, έντονη σχεδίαση και χρήσιμα χαρακτηριστικά που κάνουν τη λειτουργία με το ένα χέρι ευκολότερη και πιο κατανοητή.

Το OxygenOS 11 απολαμβάνει επίσης μια σειρά από πρόσφατα βελτιστοποιημένα animations και κινήσεις, καθώς και πολλές προσαρμογές για να ικανοποιήσει τις προσωπικές σας προτιμήσεις, όπως 11 νέες επιλογές ρολογιού Always On Display, βελτιωμένους ελέγχους κινήσεων με το ένα χέρι και Zen Mode 2.0. Η καθαρή εμφάνιση δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βελτιστοποιούν τις καθημερινές εργασίες, να βελτιώνουν την αποδοτικότητα και να απολαμβάνουν μια πιο εκλεπτυσμένη, εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Το OnePlus 8T θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά αρχές Νοεμβρίου και θα διατίθεται σε 2 εκδόσεις 8/128 GB με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης 679 Ευρώ και 12/256GB με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης 799 Ευρώ.
 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε το OnePlus.com/8T.
 

OnePlus Buds Z – Set Your Music Free
 

Τα OnePlus Buds Z είναι τα πιο πρόσφατα πραγματικά ασύρματα ακουστικά της OnePlus, έτοιμα να προσφέρουν μια ανώτερη μουσική εμπειρία για τους χρήστες εν κινήσει. Τα ακουστικά είναι εξοπλισμένα με ενισχυμένους  drivers 10 mm για πιο καθαρά φωνητικά, μπάσα με μεγαλύτερο βάθος και πιο πλούσιους τόνους, τα οποία σε συνδυασμό με την τεχνολογία Bass Boost παράγουν ήχο που σε καθηλώνει. Με 3D stereo και την υποστήριξη Dolby Atmos, τα OnePlus Buds Z εξασφαλίζουν μία συναρπαστική στερεοφωνική εμπειρία. Με μια πλήρη φόρτιση, τα OnePlus Buds Z προσφέρουν έως και 30 ώρες αναπαραγωγής μουσικής, ενώ μία γρήγορη ανανέωση 10 λεπτών προσφέρει 10 ώρες ηχητικής εμπειρίας.

Διαθέσιμα σε λευκό χρώμα, τα OnePlus Buds Z έρχονται με τρία μεγέθη ακουστικών (ear tips) σιλικόνης για να εξασφαλίσουν σταθερή και άνετη εφαρμογή. Τα OnePlus Buds Z διαθέτουν Bluetooth 5.0, μείωση του περιβαλλοντικού θορύβου κατά τη λήψη κλήσεων και Quick Pair για εξαιρετικό ήχο κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης, μιας ταινίας ή όταν απολαμβάνετε τη μουσική σας εν κινήσει.

Εκτός από την ανώτερη ποιότητα ήχου, τα OnePlus Buds Z έχουν επίσης IP55 βαθμό αντοχής στο νερό, καθιστώντας τα τον απόλυτο σύμμαχο  κατά τη διάρκεια προπονήσεων ή ενός χαλαρού τρεξίματος. Ενώ η λειτουργία Quick Switch προσφέρει έναν εύκολο τρόπο για τους χρήστες να διατηρούν τον έλεγχο της ηχητικής τους εμπειρίας με ένα απλό διπλό πάτημα.

Η τιμή και διαθεσιμότητα των OnePlus Buds για Ελλάδα αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης