Καθώς πλησιάζει η 57η έκθεση IFA,η MMD, brand license partner των οθονών Philips, ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια πλούσια σειρά καινοτομιών οθονών Η/Υ. Στη φετινή έκθεση IFA στο hall22, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν την εμπλουτισμένη σειρά κυρτών οθονών Philips, τη δύναμη της τεχνολογίας High Dynamic Range (HDR) για καλύτερη αντίθεση και χρώματα, τις αναλύσεις του μέλλοντος με ευκρίνεια εικόνας 8Κ και τις οθόνες με τις πιο εντυπωσιακές λύσεις για τους επαγγελματίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καμπύλες, χρώμα και ψυχαγωγία
Η σειρά οθονών Philips για το 2017-2018 αποδεικνύει σαφώς τη δέσμευση για τον κυρτό σχεδιασμό και την εξαιρετική αναπαραγωγή χρωμάτων.Τα κυρτά μοντέλα που θα παρουσιαστούν στην IFA 2017 θα κυμαίνονται σε μεγέθη από 27 έως 49 ίντσες. Οι οθόνες ωστόσο, δεν ξεχωρίζουν μόνο για την κυρτότητά τους, καθώς είναι εξοπλισμένες με ένα εύρος χαρακτηριστικών που προσφέρουν εκπληκτική εμπειρία χρώματος. Μοντέλα με τεχνολογία Ultra Wide-Color, QuantumDot και HDR θα είναι διαθέσιμα στο εκθεσιακό περίπτερο.

Δείτε όλα τα μοντέλα οθονών Philips ΕΔΩ.

Ένα από τα ξεχωριστά εκθέματα θα είναι οι σταθμοί ψυχαγωγίας πολλαπλών οθονών με 3×32-ίντσες κυρτές οθόνες Philips ανά σταθμό, με τα χαρακτηριστικά QuantumDot και Ambiglow που θα επιτρέπουν στους επισκέπτες να βιώσουν ένα νέο επίπεδο βύθισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα άλλο συναρπαστικό θέαμα θα είναι οι σταθμοί ψυχαγωγίας και ταυτόχρονης εκτέλεσης πολλαπλών εργασιών με οθόνες 43 ιντσών που διαθέτουν ένα εκπληκτικό σύνολο χαρακτηριστικών, όπως ανάλυση 4K, HDR, Adobe RGB και λειτουργία USB docking για εξαιρετική οικιακή ψυχαγωγία.

Ειδικά χαρακτηριστικά για επαγγελματίες και λάτρεις οθονών
Και ενώ η ανάλυση 4K επικρατεί ολοένα και περισσότερο ως τάση, οι νέες οθόνες Philips με υψηλότερη ανάλυση 8Κ αρχίζουν να διαφαίνονται στον ορίζοντα. Η μελλοντική ανάλυση 8K UHD έχει διπλάσια οριζόντια και κατακόρυφη ανάλυση 4K UHD, με τέσσερις φορές περισσότερα pixels στο σύνολο. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα βιώσουν την ακρίβεια 8K από πρώτο χέρι, καθώς θα παρουσιαστεί μια οθόνη 32 ιντσών με ανάλυση 8Κ και κομψό σχεδιασμό χωρίς πλαίσιο στις τέσσερις πλευρές της για μια εντυπωσιακή εμπειρία θέασης.

Άλλα ιδιαίτερα προϊόντα που θα τραβήξουν την προσοχή ενός έμπειρου designer, φωτογράφου ή χρήστη CAD είναι η 4Κ επαγγελματική οθόνη 31,5 ιντσών με υποδοχή HDR και λειτουργία USB-C docking, και η QHD οθόνη 31,5 ιντσών με χρωματική γκάμα Adobe RGB και USB –docking.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης