Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τις νέες QNED916 τηλεοράσεις που αντιπροσωπεύουν τον ερχομό μιας νέας εποχής για τις LCD TVs. Διαθέσιμες σε 86, 75 και 65 ίντσες, συνδυάζουν πάνελ mini LED με τεχνολογία Quantum Dot NanoCell, για μια πρωτόγνωρη εμπειρία θέασης. 

Οι LG QNED MiniLED 916 TVs ξεχωρίζουν για την ενισχυμένη φωτεινότητα, το τέλειο μαύρο και τα έντονα χρώματα σε μια εκπληκτική οθόνη εξαιρετικά μεγάλων διαστάσεων. Περίπου 30.000 mini LED αποδίδουν πιο φωτεινή και καθαρή εικόνα, ενώ γύρω στις 2.500 μοναδικές ζώνες μείωσης φωτισμού επιτυγχάνουν ακριβή έλεγχο του οπίσθιου φωτισμού και εξαιρετικά υψηλό λόγο αντίθεσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερο επίπεδο λεπτομέρειας και ακριβέστερη αναπαραγωγή χρωμάτων σε σχέση με τις συμβατικές LCD TVs. Η τεχνολογία Quantum Dot NanoCell βελτιώνει την αναπαραγωγή χρωμάτων για πιο εντυπωσιακή εικόνα χάρη στον συνδυασμό των NanoCell Plus και Quantum Dot. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, το HDR 10 Pro ρυθμίζει τη φωτεινότητα, ενισχύοντας τα χρώματα και αποκαλύπτοντας ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, ενισχύοντας ταυτόχρονα το τυπικό περιεχόμενο HDR.  Το Dolby Vision IQ προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις της εικόνας με βάση το είδος του περιεχομένου και τον περιβάλλοντα χώρο, ενώ το Dolby Atmos αποδίδει πολυδιάστατο ήχο surround. Επιπλέον, η λειτουργία FILMMAKER MODE™ απενεργοποιεί την εξομάλυνση της κίνησης, διατηρώντας τους αρχικούς λόγους διαστάσεων, χρώματα και ρυθμούς καρέ.  

Ενσωματώνοντας τον επεξεργαστή α7 Gen4 AI 4K, ένα επαναστατικό τσιπ που χρησιμοποιεί deep learning αλγόριθμους για την ανάλυση και βελτιστοποίηση του περιεχομένου, κάθε ρύθμιση στην εικόνα και τον ήχο γίνεται αυτόματα, για αυτό και ό,τι παρακολουθείτε είναι εκπληκτικό. Οι LG QNED916 τηλεοράσεις διαθέτουν επίσης πλήθος χαρακτηριστικών που ενισχύουν την gaming εμπειρία, όπως το Absolute Color που παρέχει εξαιρετική ακρίβεια στην εικόνα, αλλά και το Game Optimizer που προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της εικόνας, βελτιστοποιώντας τα γραφικά και την προβολή, ανεξάρτητα από το είδος του παιχνιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμη, υποστηρίζουν το AMD FreeSync™ Premium που ελαχιστοποιεί τις αλλοιώσεις και το τρεμόπαιγμα για παιχνίδια με πιο ομαλή εικόνα. Οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν το προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους, καθώς τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων της LG διαθέτουν το VRR, το ALLM και το eARC που πληρούν τις τελευταίες προδιαγραφές HDMI 2.1, επιτρέποντας περιεχόμενο με γρήγορη κίνηση σε υψηλότερη ανάλυση και ομαλά συγχρονισμένα γραφικά.

Οι νέες QNED916 τηλεοράσεις είναι συμβατές με ηχεία Bluetooth, κάνοντας την οπτικοακουστική εμπειρία συναρπαστική. Για τους λάτρεις των αθλητικών, υπάρχει διαθέσιμη και η λειτουργία Sports Alert που ενημερώνει τους χρήστες για τους αγώνες των αγαπημένων τους ομάδων. 

Η καλλιτεχνική σχεδίαση των LG QNED MiniLED δίνει άλλη πνοή στον εκάστοτε εσωτερικό χώρο. Διαθέτοντας πλαίσιο με ελάχιστο περιθώριο και λεπτό, κομψό ‘σώμα’ ειδικά για τοποθέτηση σε τοίχο, εφαρμόζουν τέλεια στον τοίχο ανεξάρτητα από τις διαστάσεις της οθόνης.  

Τέλος, το ThinQ AI είναι διαθέσιμο ώστε να μετατρέψετε την τηλεόρασή σας σε κέντρο ελέγχου της ψυχαγωγίας. Μέσω της τεχνολογίας AI, των φωνητικών εντολών στα ελληνικά και του επανασχεδιασμένου τηλεχειριστηρίου Magic Remote, μπορείτε να λάβετε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης