H πιο σημαντική αναβάθμιση της μέτρησης των επίπεδων οξυγόνου στο αίμα είναι ήδη διαθέσιμη στο HONOR MagicWatch 2 μέσα από την εφαρμογή Huawei Health App.
 

Η συγκεκριμένη αναβάθμιση, ειδικά τώρα, αποκτά ιδιαίτερη αξία, αφού καθιστά το HONOR MagicWatch 2 έναν πολύτιμο βοηθό για τη βελτίωση της καθημερινότητας αλλά και την περαιτέρω φροντίδα της υγείας μας.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κορεσμός οξυγόνου, ο καρδιακός ρυθμός, η αρτηριακή πίεση, ο αναπνευστικός ρυθμός και η θερμοκρασία είναι κρίσιμοι δείκτες υγείας. Το χαμηλό οξυγόνο στο αίμα είναι πιθανό να προκαλέσει κόπωση, έλλειψη ενέργειας, απώλεια μνήμης και άλλα συμπτώματα. Η χρόνια ανεπάρκεια μπορεί να βλάψει τον εγκέφαλο, την καρδιά και άλλα όργανα.
 

Το Honor MagicWatch 2 είναι από τα λίγα πλέον smartwatch της αγοράς, που μετράει πολύ εύκολα τα επίπεδα κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα, με επιλογή από το μενού και το πάτημα ενός κουμπιού, και ενημερώνει όταν θα πρέπει να το προσέξουμε. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε όταν θα ολοκληρωθεί η αναβάθμιση θα είναι να ενεργοποιηθεί η αντίστοιχη ρύθμιση μέσα από το Huawei Health App (εφαρμογή “Υγεία”) του κινητού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αναβάθμιση θα ξεκινήσει από τις 14 Απριλίου και αναμένεται να είναι σε όλα τα Honor ΜagicWatch 2 μέχρι και 20 Απριλίου 2020.
 

Το HONOR MagicWatch 2 διατίθεται μέχρι και 19 Απριλίου σε ειδική τιμή στα 179 ευρώ στο πλαίσιο της ενέργειας «HONOR Life, stay at home” της HONOR.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης